Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Διογένης Ολυμπιακού Χωριού-Καρπενήσι Futsal 3-5

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του σημείωσε το Καρπενήσι Futsal, το οποίο επιβλήθηκε με 3-5 του Διογένη Ολυμπιακού Χωριού.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στο αθλητικό κέντρο της Αθήνας 90΄, στην Κηφισιά, αρχίζοντας στις 4. Ήταν στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής σάλας.
Ο Διογένης έκανε πολύ καλή προσπάθεια και εμφάνιση, παλεύοντας έως το τέλος το παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές της αυτοοργανωμένης ομάδας  έδειξαν ότι αδικούνται από τη βαθμολογική τους θέση, με τον Μανώλη Σαλεβουράκη να σκοράρεις δις.Το συγκρότημα του Ολυμπιακού Χωριού είναι τελευταίο με έναν πόντο.
Το Καρπενήσι Futsal παρατάχθηκε χωρίς τον προπονητή του Δημήτρη Αντωνίου και έφτασε δίκαια στο θετικό αποτέλεσμα, χωρίς όμως να ικανοποιήσει με την απόδοση του. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο τερματοφύλακας Βασίλης Δόσης, ενώ δυο τέρματα σκόραρε ο Μάκης Κωστής. Οι «μπλε» έφτασαν τους 28 βαθμούς και έχουν εδραιωθεί στη 2η θέση.
Για την επόμενη(14η) αγωνιστική ο Διογένης θα αντιμετωπίσει στον Βύρωνα την Κόμπρα, ενώ οι Καρπενησιώτες υποδέχονται το Φάληρο Futsal στο ντέρμπι κορυφής.

Άψογη φιλοξενία
Εξαιρετική ήταν η φιλοξενία των μελών του Διογένη προς τους παίχτες του Καρπενησίου.

Με τρεις τερματοφύλακες
Το Καρπενήσι είχε στην αποστολή του τρεις τερματοφύλακας. Ο Βασίλης Δόσης υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας και ήταν ο κορυφαίος σε απόδοση, κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση. Εκτός τέρματος έπαιξαν οι: Φώτης Μακρής και Στάθης Φακίτσας. Ο Μακρής σκόραρε σε ρόλο πίβοτ για μια ακόμη μια φορά, ενώ ο τελευταίος πλησίασε και αυτός το γκολ.

Χωρίς προπονητές
Ο αρχηγός των φιλοξενούμενων Νίκος Κωστής έδινε οδηγίες από τον πάγκο, καθώς απουσίαζε ο προπονητής Δημήτρης Αντωνίου. Ο Διογένης δεν έχει επίσης τεχνικό και οι δυο ομάδες δεν είχαν δικαίωμα time out.

Προβάδισμα δυο γκολ
Ο Μάκης Κωστής στο 3΄ και ο Φώτης Ζαχαράκης στο 4΄ έδωσαν προβάδισμα με 0-2 στους Ευρυτάνες. Ο Μανώλης Σαλεβουράκης στο 16ο λεπτό πέτυχε το 1-2 και ο Άγγελος Παχής με το 19ο του τέρμα στην κατηγορία πέτυχε το 1-3 στο 19΄, με το οποίο τελείωσε το ημίχρονο.

Ισάριθμα τέρματα
Το Καρπενήσι μπήκε δυνατή στην επανάληψη και με πανέμορφη κεφαλιά του Μάκη Κωστή, ύστερα από γέμισμα του Άγγελου Παχή έκανε το 1-4 στο 22΄.  Ο Φώτης Μακρής στο 28ο λεπτό διαμόρφωσε το 1-5, ενώ οι γηπεδούχοι με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μανώλη Σαλεβουράκη στο 30΄ και με τον Κύπριο Χρήστο Αναστασιάδη στο 36΄ μείωσαν στο τελικό 3-5.

Συνθέσεις Ομάδων 
Διογένης Ολυμπιακού Χωριού: Τσάγκας, Αγόρογλου, Παιτέρης, Σταυράκης, Σαλεβουράκης(Σταματόπουλος, Φασούλας, Αναστασιάδης, Χατζάκης)

Καρπενήσι Futsal: Δόσης, Παχής, Ζαχαράκης, Κωστής Θ., Οικονόμου(Ζαχαρόπουλος, Μακρής, Κολλημένος, Κωστής Ν., Φακίτσας)

1η Διαιτητής: Όλγα Κολοκυθά
2ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Καρράς
Χρονομέτρης: Νίκος Χρονόπουλος
Παρατηρητής: Νίκος Αδαμόπουλος























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Καραγιάννης