Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Κ14: ΕΠΣ Φωκίδας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 6-1

Με το ευρύ 6-1 επικράτησε στην κατηγορία κάτω των 14 η ΕΠΣ Φωκίδας της αντίστοιχης της ΕΠΣ Ευρυτανίας.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Φωκίδας της Άμφισσας, ξεκινώντας στις 2.  Ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ14.
Η Φωκίδα του Παναγιώτη Καραχρήστου έφτασε στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν σε όλη τη διάρκεια του 70λεπτου και δεν δυσκολεύτηκαν να πανηγυρίσουν το θετικό για αυτούς αποτέλεσμα. Πρωταγωνίστησε με τρία γκολ ο Βασίλης Φαραούνης. 
Η Ευρυτανία του Δημήτρη Τσιγαρίδα ολοκλήρωσε τις φετινές της υποχρεώσεις με μια ακόμη ήττα, αντιμετωπίζοντας τη δεύτερη πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Στα θετικά ότι κατάφερε να σκοράρει για τρίτο σερί ματς.
Για την επόμενη και τελευταία(7η) αγωνιστική, η οποία θα γίνει στις 4/3 η Φωκίδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Εύβοια, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν ρεπό.

Οι σκόρερ του αγώνα
Για την ομάδα της Ευρυτανίας ο Κώστας Γυφτομήτρος πέτυχε το γκολ της. Μάλιστα είχε χριστεί σκόρερ και στο εκτός έδρας ματς με τη Φθιώτιδα. Για τους νικητές τρία γκολ έβαλε ο Φαραούνης και από ένα οι: Αλτάνης, Σταυρόπουλος και Σκαλτσογιάννης.

Ντέρμπι ουραγών
Οι δυο ομάδες πριν την έναρξη του αγώνα ήταν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς βαθμολογική συγκομιδή.

Αρνητικό πρόσημο
Με αρκετά ποσοτικά κυρίως και ποιοτικά προβλήματα η ομάδα της Ευρυτανίας τερμάτισε στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό(6 ήττες) και με τέρματα 3-48.

Συνθέσεις Ομάδων

Φωκίδα (Παναγιώτης Καραχρήστος): Χηρόπουλος, Κουτούλας, Κουτσούμπας, Λιακώνης, Μπούρδης, Σουλιντζής, Γεροδήμος, Μάτζαρη, Φαραούνης, Σταυρόπουλος, Σκαλτσογιάννης(Κούβελης, Ταμπάκος, Τριάντης, Δρίβας, Αλτάνης, Ευθυμίου, Ματσούκας)

Ευρυτανία (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Σταμούλης, Χρυσικός, Τσιάρας, Αθανασόπουλος, Ρεσίτης, Διαμαντής, Καρφής, Γυφτομήτρος, Καραγιάννης, Ντούσικος, Μουρτογιάννης(Τσιλίκας, Μαντέκας, Μπουμπουρής)

Διαιτητής: Λουκάς Αλαφογιάννης(ΣΔΠ Βοιωτίας)
1ος Βοηθός: Ιωάννης Τσώνης(ΣΔΠ Βοιωτίας)
2ος Βοηθός:  Κωνσταντίνος Πούλος(ΣΔΠ Βοιωτίας)

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, Φωτογραφία: starsports.gr