Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Κ12: ΕΠΣ Φωκίδας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 1-0

Άτυχη αρκετά η ομάδα κάτω των 12 της Ευρυτανίας, η οποία ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0 από τη Φωκίδα στο τελευταίο της ματς για τη σαιζόν.
Η συνάντηση διεξήχθη την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Φωκίδας στην Άμφισσα, εκκινώντας στις 12 και 30. Ήταν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ12.
Η Φωκίδα του Παναγιώτη Καραχρήστου κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε με αρκετά «σφιχτή» αμυντική λειτουργία. Πραγματοποιεί και αυτή μια αξιόλογη παρουσία κόντρα σε δυνατότερες ενώσεις. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν την πρώτη τους νίκη στον θεσμό.
Η Ευρυτανία του Δημήτρη Αντωνίου είχε την υπεροχή και τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του 60λεπτου, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στην επίτευξη ενός γκολ. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν τρία δοκάρια. Ολοκλήρωσαν την πολύ καλή παρουσία τους στο θεσμό, μένοντας στους 4 βαθμούς.
Για την επόμενη και τελευταία(7η) αγωνιστική στις 4 Μαρτίου η Φωκίδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Εύβοια, ενώ οι Ευρυτάνες έχουν ρεπό.

Άτυχη η Ευρυτανία
Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ καλή παρουσία. Μάλιστα η μπάλα σταμάτησε τρεις φορές στα αντίπαλα δοκάρια και συγκεκριμένα σε δυο προσπάθειες του Θοδωρή Παπαροιδάμη και μια του Βασίλη Μπακαλίδη.

Πρώτη νίκη-Ο σκόρερ
Η ομάδα της Φωκίδας σημείωσε την πρώτη της νίκη στον θεσμό με σκόρερ τον Γ. Μπακολουκά.

Επιτυχημένη πορεία
Η Ευρυτανία έκανε εξαιρετική παρουσία και είχε απολογισμό μια νίκη, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Σκόραρε έξι φορές και δέχτηκε 16 γκολ. Από τρία τέρματα στον θεσμό σημείωσαν ο Βασίλης Μπακαλίδης και ο Μάνος Αναστασόπουλος.

Συνθέσεις Ομάδων

Φωκίδα (Παναγιώτης Καραχρήστος): Παπούλιας, Λάλας, Λεοντόπουλος, Φούσκας, Μπακολουκάς, Δελμούζος, Μαντζάβρας, Κοκολόγος, Σφέτσος(Μπούρδης, Πανάγου, Ζωγράφος, Τριάντης, Λύτρας, Πουλαδάκης)

Ευρυτανία (Δημήτρης Αντωνίου): Τριανταφυλλόπουλος, Ράικος, Γενιτσαρόπουλος, Μουρτογιάννης, Κεχριμπάρης, Παπαροιδάμης, Μπακαλίδης, Καλύβας, Αναστασόπουλος(Καψάλης, Χειλάς, Κουρλός, Πιστιόλης, Μπαρμπούτης, Δροσίνης)

Διαιτητής: Λουκάς Αλαφογιάννης(ΣΔΠ Βοιωτίας)
1ος Βοηθός: Ιωάννης Τσώνης(ΣΔΠ Βοιωτίας)
2ος Βοηθός:  Κωνσταντίνος Πούλος(ΣΔΠ Βοιωτίας)









Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος