Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Κ14: ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Βοιωτίας 1-8

Άνετο πέρασμα για την ομάδα κάτω των 14 της ΕΠΣ Βοιωτίας από το Καρπενήσι, η οποία κέρδισε την αντίστοιχη της ΕΠΣ Ευρυτανίας με το ευρύ 1-8.
Το παιχνίδι έγινε την Τετάρτη 12/2 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 2. Ήταν εξ αναβολής και ενταγμένο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ14.
Η Ευρυτανία του Δημήτρη Τσιγαρίδα έκανε για άλλο ένα ματς τη δική της προσπάθεια παρά τις γνωστές αντιξοότητες. Οι ποδοσφαιριστές της έχουν ελάχιστες ποδοσφαιρικές παραστάσεις. Οι Ευρυτάνες δεν έχουν κάποιον βαθμό, όμως στα ευχάριστα συγκαταλέγεται πως σκόραραν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι
Η Βοιωτία του Γιώργου Αγγέλου παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο δεν αντιμετώπισε δυσκολίες και συνεχίζει την αήττητη πορεία της στην κορυφή, κάνοντας το απόλυτο 5 στα 5 και σχεδιάζοντας ήδη τα πλάνα της για την επόμενη φάση. Ο Σωτήρης Θεοδώρου πέτυχε δυο τέρματα για τους νικητές.
Η ομάδα της Ευρυτανίας θα αγωνιστεί για τελευταία φορά στο φετινό πρωτάθλημα στις 19 Φεβρουαρίου στην Άμφισσα, με τη Φωκίδα. Μια εβδομάδα αργότερα οι Βοιωτοί θα παίξουν στον Βόλο κόντρα στην ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Πως διαμορφώθηκε το σκορ
Δυο γκολ σημείωσε ο Σωτήρης Θεοδώρου της Βοιωτίας και από ένα οι: Γιάννης Πούλος, Άλκης Αβράμπος, Ευφραίμ Ζαχαράκης, Θανάσης Στάντζος, Γιάννης Θεοχάρης και Μάριος Παπαθεοδώρου. Για την Ευρυτανία σκόρερ χρίστηκε ο Γιάννης Καραγιάννης.

5/5
Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Αγγέλου μετρούν πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς και προκρίθηκαν στη φάση των «16».

Τελευταίο εντός
Η Ευρυτανία που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα έδωσε το τελευταίο της παιχνίδι στο Καρπενήσι και θα προσπαθήσει να κάνει μια καλή εμφάνιση κόντρα στη Φωκίδα, που αποτελεί τη δεύτερη πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου.

Συνθέσεις Ομάδων
Ευρυτανία (Δημήτρης Τσιγαρίδας):Μπουμπουρής, Χρυσικός, Ρεσίτης, Αθανασόπουλος, Τσιάρας, Γυφτομήτρος, Μουρτογιάννης, Σταμούλης, Διαμαντής, Καρφής, Ντούσικος(Τσιλίκας, Μαντέκας, Καραγιάννης)

Βοιωτία (Γιώργος Αγγέλου): Ασημάκης, Γεωργίου, Ζαχαράκης, Πούλος, Αβράμπος, Θεοχάρης, Θεοδώρου, Στάντζος Μ., Αγνανταίος, Στάντζος Α., Παπακωνσταντίνου(Γκαλαμέλος, Παπαθεοδώρου, Σκαμαγκούλης, Καλαμπαλίκης, Μικέλης, Μπαλόκας, Σίννης)

Διαιτητής: Βασίλης Τσιγαρίδας(ΣΔΠ Φθιώτιδας)
1ος Βοηθός: Γιάννης Αναγνώστου(ΣΔΠ Φθιώτιδας)
2ος Βοηθός: Σπύρος Δημήτριου(ΣΔΠ Φθιώτιδας)

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφία: Δημήτρης Σωτηρόπουλος