Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

K14: ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Καρδίτσας 0-7

Αντιθέτως με τον πρώτο αγώνα, στον δεύτερο η ΕΠΣ Καρδίτσας πέρασε εύκολα από το Καρπενήσι, καταβάλλοντας με 7-0 την ΕΠΣ Ευρυτανίας στην ηλικιακή κατηγορία κάτω των 14.
Ο αγώνας διεξήχθη την Τετάρτη 8/1 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, ξεκινώντας στη 1. Ήταν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου Ομιλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.  Η διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων ήταν εμφανής και στα 70 λεπτά του παιχνιδιού.
Η Ευρυτανία του Δημήτρη Τσιγαρίδα υπέστη την πιο μικρή σε έκταση ήττα της ως τώρα. Οι φιλότιμοι Ευρυτάνες γνώρισαν την τρίτη τους συντριβή σε ισάριθμα παιχνίδια και θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες στα εναπομείναντα ματς.
Η Καρδίτσα του Τάκη Δρόσου ολοκλήρωσε με επιτυχία τα εκτός έδρας της ματς και επέστρεψε στις νίκες μετά τη συντριβή από την Εύβοια, φτάνοντας τους 6 πόντους. Έχοντας την έδρα με το μέρος της στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος θα διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ξεχώρισε με καρέ γκολ ο Βασίλης Μποντόλος.
Για την 4η αγωνιστική οι Ευρυτάνες θα παίξουν στη Φθιώτιδα με την τοπική Ένωση, ενώ η ΕΠΣΚ θα παίξει στο γήπεδο της με την πρωτοπόρο Βοιωτία. Τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στις 22 Ιανουαρίου.

Διαφορά δυναμικής
Μεγάλη ήταν η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, καθώς οι γηπεδούχοι στερούνται ποσότητας και ποιότητας, καθώς και παραστάσεων συγκριτικά με τους αντιπάλους τους.

Οι σκόρερ
Για τους Καρδιτσιώτες ο Βασίλης Μποντόλος πέτυχε τέσσερα γκολ, ο Νίκος Καρακώστας δυο και ένα ο Λάμπρος Μάνταλος.

Συνθέσεις Ομάδων

Ευρυτανία (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Καραγιάννης, Χρυσικός, Τσιάρας, Μπουμπουρής, Αθανασόπουλος, Ρεσίτης, Μουρτογιάννης, Ντούσκος, Καρφής, Σταμούλης, Γυφτομήτρος
Έπαιξαν και οι: Τσιλίκας, Μαντέκας, Διαμαντής

Καρδίτσα (Τάκης Δρόσος): Φαφούλας, Ζήσης, Μπούρας, Καρακώστας, Μάνταλος, Μπετχαβάς, Μποντόλος, Πέτρου, Βλάχος, Γραββάνης, Κωστόπουλος
Αγωνίστηκαν και οι: Παπανάτσιος, Καλυβιώτης, Ζαβλάγκας, Μπαντής, Παπαευθυμίου, Ξώλιας, Κελεπούρης

Διαιτητής: Βασίλης Τσιγαρίδας(ΣΔΠ Φθιώτιδας)
1ος Βοηθός: Επαμεινώνδας Κατσαβριάς(ΣΔΠ Φθιώτιδας)
2ος Βοηθός:  Νικηφόρος Φαρμάκης(ΣΔΠ Φθιώτιδας)




Ρεπορτάζ; Δημήτρης Κολλημένος