Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

K12: ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Καρδίτσας 0-0

Έναν παλικαρίσιο βαθμό, ο οποίος θα μπορούσε να εξελιχτεί και σε «τρίποντο» πανηγύρισε η ομάδα κάτω των 12 της ΕΠΣ Ευρυτανίας, η οποία αναδείχτηκε ισόπαλη με 0-0 απέναντι στην ισχυρή ΕΠΣ Καρδίτσας.
Η συνάντηση διεξήχθη την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 11 και 30. Ήταν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων(Κ12).
Η Ευρυτανία του Δημήτρη Αντωνίου εξαργύρωσε την πολή καλή της εμφάνιση με τον βαθμό της ισοπαλίας, παρουσιάζοντας ένα αρκετά ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο είχε και σημαντικές φάσεις για γκολ, ενώ αμυντικά πήρε «άριστα». Η ΕΠΣΕ παρουσιάζει ανοδική τροχιά.
Η Καρδίτσα του Σάκη Τζέλλου είχε και αυτή σημαντικές ευκαιρίες για τη νίκη, ωστόσο συνάντησε την αντίσταση της πολύ καλής Ευρυτανίας.  Οι Καρδιτσιώτές έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς, ολοκληρώνοντας τα εκτός έδρας τους ματς, έχοντας προηγουμένως μια νίκη με τη Φωκίδα και μια ήττα από την Εύβοια.
Για την επόμενη(4η) αγωνιστική οι Ευρυτάνες θα αγωνιστούν στις 22 Ιανουαρίου στη Λαμία με την Φθιώτιδα, ενώ οι Καρδιτσιώτες υποδέχονται τη Βοιωτία.

Πρώτος βαθμός
Η ομάδα της Ευρυτανίας(2008-2009) πανηγύρισε τον πρώτο της βαθμό, εξαργυρώνοντας την πολύ καλή της εμφάνιση. Ξεχώρισαν σε ένα ακόμη παιχνίδι οι: Βασίλης Μπακαλίδης, Ανέστη Κεχριμπάρης, Θοδωρής Παπαροιδάμης της Ακαδημίας  Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 και Μάνος Αναστασόπουλος του ΠΑΟΚ Καρπενησίου. Μάλιστα ο πρώτος είχε και δοκάρι.

«Έχασε» έδαφος
Η ΕΠΣ Καρδίτσας, που ταξίδεψε διήμερο στο Καρπενήσι απώλεσε δυο σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια να βρεθεί στην πρώτη 2αδα. Ωστόσο δίνει τρία παιχνίδια στην έδρα της στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Παρουσία συμβουλίου
Για ένα ακόμη ματς το συμβούλιο της ΕΠΣ Ευρυτανίας βρέθηκε δίπλα στις μικτές, προεξέχοντος του Προέδρου Γιώργου Παπαντζίμα.

Συνθέσεις Ομάδων

Ευρυτανία (Δημήτρης Αντωνίου): Παπαιωάννου, Ράικος, Γενιτσαρόπουλος, Μουρτογιάννης, Κεχριμπάρης, Παπαροιδάμης, Μπακαλίδης, Καλύβας, Αναστασόπουλος
Αγωνίστηκαν και οι: Καψάλης, Μπαρμπούτης, Δρίβας, Βαρελάς, Δροσίνης, Μούτσελος

Καρδίτσα (Σάκης Τζέλλος): Ούτρας, Πλέντζας, Νταντάμης, Κουλουκύθας, Μπετχαβάς, Ταράτσαλος, Τσίντζας, Γκβελεσιάνι, Κατσαρός
Έπαιξαν και οι: Ευθυμίου, Παπαστολόπουλος, Λιάππας, Φιλίππου, Κουτσόπουλος, Αθανασιάς

Διαιτητής: Βασίλης Τσιγαρίδας(ΣΔΠ Φθιώτιδας)
1ος Βοηθός: Επαμεινώνδας Κατσαβριάς(ΣΔΠ Φθιώτιδας)
2ος Βοηθός:  Νικηφόρος Φαρμάκης(ΣΔΠ Φθιώτιδας)






Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος