Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Κ14: ΕΠΣ Φθιώτιδας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 10-1

Με διψήφιο αριθμό γκολ «φιλοδώρησε» την Ευρυτανία η Φθιώτιδα στην κατηγορία Κ14, με το τελικό 10-1 να μην αφήνει περιθώρια για κριτική.
Η συνάντηση διεξήχθη την Τετάρτη 22/1 στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας(Φραντζή), αρχίζοντας στις 2. Ήταν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων κάτω των 14.
Η Φθιώτιδα του Θανάση Νεοχώριτη έφτασε σε μια άνετη νίκη, η οποία ήταν η δεύτερη συνεχόμενη. Η ΕΠΣΦ έχει πλέον έξι βαθμούς και διεκδικεί την πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς είναι 2η μαζί με άλλες τρεις Ενώσεις. Ο Κώστας Καρασαντές χρίστηκε σκόρερ πέντε φορές.
Η Ευρυτανία του Δημήτρη Τσιγαρίδα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα(ποιοτικά και ποσοτικά) και μόνο η συμμετοχή της στη διοργάνωση αποτελεί επιτυχία. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο πρώτο τους γκολ στη διοργάνωση και συνεχίζουν τη συλλογή εμπειριών. Παραμένουν τελευταίοι χωρίς πόντο.
Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής που θα γίνει στις 5 Φεβρουαρίου η Φθιώτιδα θα αντιμετωπίσει στην Άμφισσα τη Φωκίδα και η Ευρυτανία στο Καρπενήσι τη Βοιωτία.

Οι σκόρερ του 10-1
Για τους νικητές πέντε τέρματα πέτυχε ο Κώστας Καρασαντές, δυο ο Δημήτρης Αποστόλου και ένα οι: Απόστολος Ζαλοκώστας, Σέρτζιο Φίστι και Λευτέρης Αυγερινάκος. Με εξαίρεση τον τελευταίο που ανήκει στον Διόνυσο Αμφίκλειας οι υπόλοιποι είναι μέλη της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Λαμίας. Για τους Ευρυτάνες σκόραρε ο Κώστας Γυφτομήτρος.

Πρώτο γκολ
Η Ευρυτανία έφτασε στην επίτευξη του πρώτου της γκολ στη διοργάνωση, ενώ έχει δεχτεί 34.

Συνθέσεις Ομάδων
Φθιώτιδα (Θανάσης Νεοχωρίτης): Γραββάνης, Αυγερινάκος Ε., Ζαλοκώστας, Νικολακόπουλος, Καψής, Τσάτσος, Φίστι, Αναγνωστόπουλος, Καρασαντές, Αποστόλου, Καλόγηρος
Έπαιξαν και οι: Κάππος Π., Κάππος Δ., Φάκος, Κυριακίδης, Σακελλάρης, Τσοχαντάρης, Αυγερινάκος Δ.

Ευρυτανία (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Μπουμπουρής, Χρυσικός, Τσιάρας, Αθανασόπουλος, Ρεσίτης, Γυφτομήτρος, Μουρτογιάννης, Καραγιάννης, Τσιλίκας, Καρφής, Σταμούλης
Αγωνίστηκαν και οι: Ντούσικος, Διαμαντής, Μαντέκας

Διαιτητής: Νικόλαος Κουτρομάνος(ΣΔΠ Καρδίτσας)
1ος Βοηθός: Πέτρος Κανιούρας(ΣΔΠ Καρδίτσας)
2ος Βοηθός: Απόστολος Καλογριανίτης(ΣΔΠ Καρδίτσας)


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, Φωτογραφίες: starsports.gr