Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Κ12: ΕΠΣ Φθιώτιδας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 0-4

Mια εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η ομάδα κάτω των 12 της ΕΠΣ Ευρυτανίας, η οποία επικράτησε με 0-4 της αντίστοιχης της ΕΠΣ Φθιώτιδας.
Η αναμέτρηση διεξήχθη την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας, στο Φραντζή και άρχισε στις 12 και 30. Ήταν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων(4ος Όμιλος).
Η Φθιώτιδα του Νίκου Τσικρά γνώρισε ήττα εκτός προγράμματος, καθώς βρήκε έναν αντίπαλο για πρώτη φορά τόσο ισχυρό. Η πάντοτε δυνατή γειτονική Ένωση μάλιστα γνώρισε  την πρώτη της ήττα, έχοντας προηγουμένως δυο ισοπαλίες με  τη Βοιωτία και τη Θεσσαλία.
Η Ευρυτανία του Δημήτρη Αντωνίου είχε εξαιρετική παρουσία στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε στην πρώτη της νίκη, αποδεικνύοντας πως μόνο τυχαία δεν ήταν η εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής με την Καρδίτσα. Η «φουρνιά» των ποδοσφαιριστών 2008 και 2009 αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Οι Ευρυτάνες ανέβηκαν στην 4η θέση με 4 βαθμούς.
Την επόμενη(5η) αγωνιστική οι Φθιωτοί στις 5 Φεβρουαρίου θα αγωνιστούν εκτός έδρας με τη Φωκίδα, ενώ οι Ευρυτάνες υποδέχονται την πρωτοπόρο Βοιωτία.

Εκπληκτικοί Ευρυτάνες
Η ομάδα της Ευρυτανίας,  που αποτελείται από ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 και ΠΑΟΚ Καρπενησίου πέτυχε μια ιστορική νίκη. Όλα τα παιδιά της ΕΠΣΕ ανεξαιρέτως έκαναν άψογη εμφάνιση, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό.

Οι δυο σκόρερ
Για τους νικητές δυο γκολ πέτυχε ο Βασίλης Μπακαλίδης της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 και εξίσου δυο ο Μάνος Αναστασόπουλος του ΠΑΟΚ Καρπενησίου.

Βασικός ο Τσιγαρίδας
Μέλος της Φθιώτιδας και σκόρερ του προηγούμενου της αγώνα είναι ο Ευρυτάνας Χρήστος Τσιγαρίδας, που ανήκει στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας.

«Κεφαλή» ο Πρόεδρος
Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας βρέθηκε δίπλα στην προσπάθεια των μικτών και φυσικά το μέλος της επιτροπής μικτών ομάδων Διονύσης Βονόρτας.

Συνθέσεις Ομάδων

Φθιώτιδα (Νίκος Τσικράς): Καψαλιάρης, Ντούβας, Ρήγας, Θεοδοσόπουλος, Πατσάνι, Τσιγαρίδας, Καραπετσάκος, Ματσιώτας(Αυγερόπουλος, Χειμάρας, Σπυρόπουλος, Σιάππας, Μακρής, Τσαμαδιάς, Φώσκολος)

Ευρυτανία (Δημήτρης Αντωνίου): Τριανταφυλλόπουλος, Ράικος, Γενιτσαρόπουλος, Μουρτογιάννης, Κεχριμπάρης, Παπαροιδάμης, Μπακαλίδης, Καλύβας, Αναστασόπουλος(Καψάλης, Χειλάς, Κουρλός, Τριβυζάς, Μπαρμπούτης, Χρηστίδης)

Διαιτητής: Νικόλαος Κουτρομάνος(ΣΔΠ Καρδίτσας)
1ος Βοηθός: Πέτρος Κανιούρας(ΣΔΠ Καρδίτσας)
2ος Βοηθός: Απόστολος Καλογριανίτης(ΣΔΠ Καρδίτσας)







Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος