Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Φραγκίστα-ΑΕΚ 0-3 α.α.

Χωρίς αγώνα ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας. Η ΑΕΚ κερδίζει στα χαρτιά με 3-0 την Φραγκίστα, η οποία δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο για δεύτερη συνεχόμενη συνάντηση. Αντίθετα η ομάδα της ΑΕΚ έδωσε κανονικά το «παρών».Το παιχνίδι των δυο ομάδων επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου και ώρα 3 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.
O διαιτητής Σπύρος Μπύρος αναφέρει στο φύλλο αγώνος: «Με απόφαση της Ε.Δ. της ΕΠΣ Ευρυτανίας λόγω κωλύματος του αρχικά ορισθέντος β΄ βοηθού Σέλελη Ιωάννη τη θέση του πήρε ο Οικονόμου Σεραφείμ. Η ομάδα ΑΠΟ Δυτικής Φραγκίστας δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο στην ορισθείσα ώρα του αγώνα. Η ομάδα Α.Ε. Καρπενησίου παρέδωσε τα δελτία της την προκαθορισμένη ώρα και παρουσιάστηκαν στο γήπεδο. Αναμείναμε για είκοσι λεπτά και στην συνέχεια κλείσαμε το φύλλο αγώνος. Καμία άλλη παρατήρηση.»
Η Φραγκίστα τερμάτισε 4η με 15 βαθμούς και δεν έχει τιμωρία -3 πόντων στα δυο ματς που δεν κατέβηκε, σύμφωνα με τον νέο Κ.Α.Π. 2019-2020. Η ΑΕΚ αναδείχτηκε 5η με 10 πόντους, συμμετέχοντας σε όλα τα παιχνίδια.

Συνθέσεις Ομάδων

Φραγκίστα: -

ΑΕΚ: Χειλάς, Λάππας, Νιαβής, Ιωάννου, Γκριμόπουλος, Μπακόλας, Κολλημένος, Ζιάκας, Καλτσής, Γιαννόπουλος Δ., Αρκουμάνης(Κεφαλάς)

Διαιτητής: Σπύρος Μπύρος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Λάμπρος Κολοκώτσιος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Σεραφείμ Οικονόμου(ΕΠΣ Ευρυτανίας)




Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος