Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Κορασίδες: Π.Α.Κ.-Μούτα Δομοκού 77-8

Πολύ άνετη επικράτηση για την Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης με 77-8 επί της Μούτας Δομοκού.
Η συνάντηση διεξήχθη την Κυριακή 15/12 στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου και άρχισε στις 15:30, ενταγμένη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου του πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΣΚΑΣΕ.
Η Π.Α.Κ. της Κατερίνας Μπαλωμένου με όμορφο μπάσκετ έφτασε εύκολα στη νίκη, παίζοντας όμορφο μπάσκετ. Κυριάρχησε από το πρώτο κιόλα λεπτό, βγάζοντας ωραίους συνδυασμούς στο παρκέ. Παρουσιάζει αρκετά θετική εικόνα στο φετινό πρωτάθλημα. Η Ειρήνη Κατή πρώτευσε στο σκοράρισμα με 25 πόντους. Η Ακαδημία έχει δυο νίκες και τρεις ήττες.
Η Μούτα του Ντίνου Πολύμερου πραγματοποιεί μια καινούργια προσπάθεια, δίνοντας άνιση μάχη κόντρα σε ανώτερους και πιο «έτοιμους» αντιπάλους. Στα συν ότι η ομάδα του Δομοκού συμμετέχει σε όλα τα ματς. Δυο αθλήτριες πέτυχαν από τέσσερις πόντους. Το συγκρότημα της Φθιώτιδας που μετρά πέντε ήττες δεν κατάφερε να φτάσει σε διψήφιο αριθμό πόντων, προσπαθώντας φιλότιμα.
Οι Καρπενησιώτισσες θα αγωνιστούν με το νέο έτος στο τελευταίο τους παιχνίδι στο Καρπενήσι στις 11 Ιανουαρίου απέναντι στον Έσπερο Λαμίας. Μια ημέρα μετά η Μούτα θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο Σύλλα.

Στήριξε την ομάδα
Περισσότεροι από 100 θεατές βρέθηκαν στο κλειστό Καρπενησίου, για να δουν την αναμέτρηση κορασίδων. 


Κερδίζει νίκες& εντυπώσεις
Η ομάδα κορασίδων της Π.Α.Κ. κερδίζει σημαντικές εμπειρίες, νίκες και εντυπώσεις στοχεύοντας στο θετικό αποτέλεσμα και στο τελευταίο της ματς με τον Έσπερο Λαμίας. Η μη κάθοδος λόγω απουσιών στο εκτός έδρας παιχνίδι της Αιδηψού της στερεί το δικαίωμα μάλιστα να διεκδικήσει και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αρχηγική πρωτιά


Η αρχηγός των νικητριών Ειρήνη Κατή(Φωτογραφία) σταμάτησε στους 25 πόντους με 1 εύστοχο 3ποντο. Η Καλλιόπη Ζησίμου ήταν δεύτερη σκόρερ με 18.


Ίδιοι συντελεστές
Και στα δυο παιχνίδια διαιτητές ήταν οι κ.κ. Χουσιάδας και Ευαγγελόπουλος, κριτές οι κ.κ. Γιαννόπουλος και Χαντζόπουλος, ενώ ο ιατρός αγώνα ο Γιάννης Σβερώνης.

Δυο σκόρερ
Τους πόντους της Μούτας πέτυχαν οι: Θεοδώρου Κ. και Παληγεώργου Μ., που είχαν από τέσσερις η καθεμία.

Δυνατά η Ακαδημία
Οι γηπεδούχες προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο με 18-3, ενώ μετά από ένα επιμέρους 20-2 έφτασαν στο +33(38-5), με το οποίο τελείωσε το ημίχρονο.

Τυπική επανάληψη
Η Πανευρυτανική ολοκλήρωσε το τρίτο δεκάλεπτο με 64-8 υπέρ της, κάνοντας ένα επιμέρους 26-3. Στην τελευταία περίοδο με ένα επιμέορυς 13-0 έφτασε στο τελικό 77-8, με τις φιλοξενούμενες να μην καταφέρνουν να σκοράρουν και να φτάσουν σε διψήφιο αριθμό πόντων.

Τα δεκάλεπτα
18-3, 38-5, 64-8, 77-8

Συνθέσεις Ομάδων

Π.Α.Κ. (Κατερίνα Μπαλωμένου): Τσώνη 2, Μπεκρή, Μούτσελου 4, Κατή 25(1), Ευαγγελοδήμου 15(1), Χατζηγεώργου 6, Τσιαμάκη 7(1), Ζησίμου 18

Μούτα (Ντίνος Πολύμερος): Τσανή, Αποστολοπούλου, Θεοδώρου 4(1), Τσίντζου, Παληγεώργου Μ. 4, Παληγεώργου Χ., Σταφύλη, Νούκου, Ζώτου

Διαιτητές: Ιωάννης Ευαγγελόπουλος& Θανάσης Χουσιάδας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: Θανάσης Γιαννόπουλος& Γιάννης Χαντζόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Χρονομέτρης 24΄΄: Γιάννης Τσάνε