Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Παίδες: Γ.Σ. Άτλας-Αναγέννηση Λαμίας 66-63

Νικηφόρο επίλογο έγραψε η ομάδα παίδων του Άτλαντα, η οποία επικράτησε με 66-63 της Αναγέννησης Λαμίας σε αδιάφορο βαθμολογικό ματς.
Το παιχνίδι έγινε την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 5. Ήταν στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του ΣΤ΄ Ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ, παρουσία αρκετών θεατών για ακόμη μια φορά.
Ο Άτλας του Δημήτρη Λερογιάννη διατήρησε από την αρχή έως το τέλος ένα προβάδισμα ασφαλείας και όντας καλύτερος από τον αντίπαλο του έφτασε στο «ροζ» φύλλο αγώνος . Οι Καρπενησιώτες τερμάτισαν 3οι με τέσσερις νίκες και τέσσερις ήττες. Ο Παναγιώτης Κατσαρός και ο Γεράσιμος Ανδρέου πέτυχαν από 18 πόντους έκαστος.
Η Αναγέννηση του Μπράιαν Κουίν ήταν αρκετά μαχητική και ειδικότερα στην τελευταία περίοδο, στην οποία προσπάθησε να κάνει την ανατροπή. Βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ με μεγάλη διαφορά, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την 8η ήττα της σε ισάριθμα ματς. Εξαιρετική εμφάνιση με 37 πόντους πραγματοποίησε ο Γιώργος Μωυσόγλου.
Οι δυο ομάδες δεν προκρίθηκαν στην επόμενη φάση και ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Κατέληξε 3ος
Η ομάδα του Άτλαντα τερμάτισε στην 3η θέση, έχοντας τέσσερις νίκες και ισάριθμες ήττες. Συμμετείχε με αρκετά παιδιά τα οποία έχουν γεννηθεί το 2006 και πραγματοποίησε θετική παρουσία.

Με έναν διαιτητή
Ο Θανάσης Χουσιάδας «επωμίστηκε» μόνος του το βάρος της διαιτησίας σε αυτό το ματς.


Πέτυχαν από 18


 











Ο Παναγιώτης Κατσαρός(Φωτογραφία αριστερά) του Άτλαντα έβαλε 18 πόντους με δυο τρίποντες «βόμβες». Πολύ καλός ξανά με εξίσου 18 ο Γεράσιμος Ανδρέου(Φωτογραφία δεξιά).

Χωρίς νίκη
Η μαχητική Αναγέννηση ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα χωρίς κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

«Απίθανος» Μωυσόγλου


Για τους Λαμιώτες ο Γιώργος Μωυσόγλου(Φωτογραφία) εντυπωσίασε με 37 πόντους και τρία εύστοχα 3ποντα. Ο Γιώργος Φασούλας σημείωσε 16.

Ενθουσιώδες ξεκίνημα
Οι παίχτες του Δημήτρη Λερογιάννη μπήκαν δυναμικά στο παρκέ και προηγήθηκαν με «νταμπλ» σκορ 24-12. 


«Αέρας» 14
Με ένα επιμέρους 14-13 ο Άτλας αύξησε κατά δυο το προβάδισμα του, κλείνοντας το ημίχρονο με 38-24 υπέρ του.

Διαφορά ασφαλείας
Ο Γυμναστικός του Καρπενησίου διατήρησε με τη λήξη του 30λεπτου μια διαφορά της τάξης των 13 πόντων, φτάνοντας στο 56-43. Η Αναγέννηση πέτυχε ένα επιμέρους 18-19 και μείωσε κατά έναν πόντο.

Πήγε για την ανατροπή
Οι φιλοξενούμενοι «αφυπνίστηκαν» στην τελευταία περίοδο, κατά την οποία με ένα επιμέρους 10-20 μείωσαν για το τελικό 66-63, επιχειρώντας να κάνουν την ολική ανατροπή. Αποβλήθηκε με 5 φάουλ ο Γεράσιμος Ανδρέου του Άτλαντα.

Τα δεκάλεπτα
24-12, 38-24, 56-43, 66-63

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Άτλας (Δημήτρης Λερογιάννης): Τσιγαρίδας 1, Σταμούλης, Μπλαζιέβσκι 2, Μόκκας 4, Τουφεκούλας, Τριανταφυλλόπουλος, Κατσαρός 18(2), Ελεζάι 8, Δροσίνης 11(2), Κρίκας 2, Ανδρέου 18, Μάκκας 2

Αναγέννηση Λαμίας (Μπράιαν Κουίν): Κουμπούρας 3, Γεωργαντζάς 2, Φασούλας 16, Σαίτης, Μωυσόγλου 37(3), Νταβάκος, Σταθόπουλος,  Δερνίκας, Αλεξόπουλος 5

Διαιτητής: Θανάσης Χουσιάδας(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: Θανάσης Γιαννόπουλος& Γιαννης Χαντζόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Χρονομέτρης 24΄΄: Γιάννης Μπουμπουρής



















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος