Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Κ14: ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 9-0

Με το ευρύ 9-0 η ΕΠΣ Θεσσαλίας επικράτησε της ΕΠΣ Ευρυτανίας στην κατηγορία Κ14.
Η συνάντηση διεξήχθη την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Αγίας Άννας  Βόλου «Ολύμπικο». Διενεργήθηκε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων κάτω των 14.
Η Θεσσαλία του Αντώνη Μάνδαλου πραγματοποίησε «καταιγιστική» αρχή και σε ένα παιχνίδι που δεν χωράει κριτικής  έφτασε σε ένα άνετο σκορ. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα με πέντε τέρματα ήταν ο Νταβλαμάνος. Η ΕΠΣΘ άρχισε με νίκη τη διοργάνωση.
Η Ευρυτανία του Δημήτρη Τσιγαρίδα με αρκετά προβλήματα και στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε νέα συντριβή απέναντι σε μια ισχυρή Ένωση. Είχε βρεθεί μάλιστα να χάνει με 5-0 από το πρώτο κιόλας μέρος, ενώ παρουσιάζει σημαντικό ποσοτικό πρόβλημα.
Για την(3η) αγωνιστική οι νικητές θα παίξουν σε ένα αρκετά δυνατό ματς εκτός έδρας με την ΕΠΣ Φθιώτιδας στις 8 Ιανουαρίου 2020. Η ΕΠΣ Ευρυτανίας τίθεται αντιμέτωπη με την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Οι σκόρερ των νικητών
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν από το πρώτο 35λεπτο με 5-0, ενώ στην επανάληψη με τέσσερα ακόμη τέρματα έφτασαν στο τελικό 9-0. Ο Νταβλαμάνος που ανήκει στην Αγία Παρασκευή πέτυχε πέντε γκολ, ενώ σκόρερ χρίστηκαν και οι: Νικολούλης, Ντίνου, Λυκουρίνος και Θεοχάρης.

Συνθέσεις Ομάδων

Θεσσαλία (Αντώνης Μάνδαλος): Κουτσογεωργίου, Παναγούλας, Σιούτης, Μπέκος, Νικούδης, Δράκος, Γιωτόπουλος, Θεοχάρης, Νταβλαμάνος, Σταυραντώνης, Λυκουρίνος(Θωμαΐδης, Νίκου, Κάιο, Παπούλιας, Τουλγαρίδης, Ντίνος, Νικολούλης)

Ευρυτανία (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Μπουμπουρής, Χρυσικός, Τσιάρας, Αθανασόπουλος, Γυφτομήτρος, Καρφής, Καραγιάννης, Μαντέκας, Σταμούλης, Ρεσίτης, Μουρτογιάννης(Τσιλίκας)

Διαιτητής: Γιώργος Αντωνίου(ΣΔΠ Λάρισας)
1ος Βοηθός: Γρηγόρης Δεδικούσης(ΣΔΠ Λάρισας)
2ος Βοηθός: Μιλτιάδης Μπουρονικος(ΣΔΠ Λάρισας)


Ρεπορτάζ; Δημήτρης Κολλημένος