Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Κ12: ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 5-1

Αρκετά μαχητική ήταν η ομάδα κάτω των 12 της ΕΠΣ Ευρυτανίας, η οποία ηττήθηκε από την καλύτερη ΕΠΣ Θεσσαλίας με 5-1.
Το παιχνίδι διεξήχθη την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις εγκασταστάσης της σχολής της Αγίας Άννας Βόλου «Ολύμπικο», αρχίζοντας στις 12 και 30. Ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ12 και για τον 4ο Όμιλο.
Η Θεσσαλία του Αντώνη Μάνδαλου που είχε ρεπό στην πρεμιέρα άρχισε με νίκη το πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας όλα της τα τέρματα στο α΄ μέρος και κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα στη διοργάνωση. Χατ-τρικ πέτυχε για τους νικητές ο Γκαραβέλας.
Η Ευρυτανία του Δημήτρη Αντωνίου παρουσίασε αρκετα καλό πρόσωπο, πετυχαίνοντας και το πρώτο της τέρμα στη διοργάνωση με τον Μπακαλίδη. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατόν και βελτιώνονται παιχνίδι με παιχνίδι.
Οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν ξανά στις 8 Ιανουαρίου του 2010. Οι Θεσσαλοί θα παίξουν στη Λαμία με την ΕΠΣ Φθιώτιδας, ενώ οι Ευρυτάνες θα υποδεχτούν την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Όλα στο πρώτο μέρος
Και τα έξι γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο 30λεπτο του αγώνα. Τρία γκολ έβαλε ο Γκαραβέλας του Πύρασου Νέας Αγχιάλου και δυο ο Κρομμύδας Γ.(Α). Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν προσωρινά σε 1-1 με ιδανικό πλασάρισμα του Βασίλη Μπακαλίδη, ύστερα από την ασίστ του Θοδωρή Παπαροιδάμη.

Συνθέσεις Ομάδων

Θεσσαλία (Αντώνης Μάνδαλος): Τζέκας, Βάιος, Βελετζάκος, Σταμπουλής, Μπαντής, Παπαστεργίου, Κρομμύδας Γ.(Α), Γκαραβέλας(Κρομμύδας Γ.(Μ),  Αλιβάνιστος, Ράιος Γ., Μακάκας,Ράιος Λ., Τζιουμάκης, Κανούλας)

Ευρυτανία (Δημήτρης Αντωνίου): Γενιτσαρόπουλος, Χειλάς, Καλύβας, Κεχριμπάρης, Μουρτογιάννης, Παπαροιδάμης, Ράικος, Μπακαλίδης, Αναστασόπουλος(Παπαΐωάννου, Καψάλης, Χρηστίδης, Μούτσελος, Λαμπαδάρης, Κουρλός)

Διαιτητής: Γιώργος Αντωνίου(ΣΔΠ Λάρισας)
1ος Βοηθός: Γρηγόρης Δεδικούσης(ΣΔΠ Λάρισας)
2ος Βοηθός: Μιλτιάδης Μπουρονικος(ΣΔΠ Λάρισας)







Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος