Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Ντέρμπι κορυφής με την Αναγέννηση για το Καρπενήσι Futsal

Η ομάδα του Καρπενήσι Futsal υποδέχεται την Αναγέννηση Θρακομακεδόνων. Και οι δυο έχουν αρχίσει με δυο ισάριθμες νίκες, επιδιώκοντας να κάνουν τρεις τις νίκες τους.
Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου(κλειστό γήπεδο), αρχίζοντας στις 7. Είναι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής σάλας.
Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Αντωνίου «απέδρασε» από το Πάρκο Γουδή, επικρατώντας με 2-1 του Αδέσποτου Αθηνών, έχοντας ως σκόρερ τον Δημήτρη Κατσαδούρο και τον Νίκο Κωστή. Οι «μπλε» έχουν κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αν και αγωνίζονται σε αυτό για πρώτη φορά.
Η Αναγέννηση Θρακομακεδόνων του Δημήτρη Μπαρδή προέρχεται και αυτή από δυο νικηφόρα αποτελέσματα στην έδρα της και αποτελεί ένα αρκετά ισχυρό σύνολο με πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Δωρεάν είσοδος

Η είσοδος θα είναι για ένα ακόμη παιχνίδι ελεύθερη και ο κόσμος του Καρπενησίου καλείται να συμπαρασταθεί στη νεοσύστατη ομάδα.

Η Αναγέννηση Θρακομακεδόνων 

Η ομάδα του Δημήτρη Μπαρδή είναι στην κορυφή, έχοντας κάνει το 2 στα 2 εντός έδρας(6-3 τον Αδέσποτο Αθηνών και 16-1 τη Σάμο). Στο περυσινό πρωτάθλημα τερμάτισε στην 4η θέση της κανονικής διάρκειας, λαμβάνοντας μέρος στα Play Off. Ο Ηρακλής Αυλήτης με 8 γκολ και ο Πορφύριος Γιαλίτσης με 7 τέρματα είναι τα δυο μεγάλα της «κανόνια» έως τώρα.
Η αποστολή θα διαμείνει στο Avaris, το οποίο είχε προτιμήσει τον Αύγουστο του 2016 και του 2017, κάνοντας προετοιμασία στην πόλη μας.

Το πρόγραμμα της 3ης
Ο αγώνας Σάμος-Φάληρο θα ανοίξει την αυλαία το Σάββατο, ενώ την Κυριακή είναι προγραμματισμένες οι συναντήσεις Κόμπρα-Αδέσποτος και Α.Ε.Κ.Α-Διογένης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:
3η αγωνιστική Futsal League
Σάμος Futsal-Φάληρο Futsal Κλειστό Βαθέος Σάββατο 9-11-2019 12:00
1ος Διαιτητής: Κώστας Φαρμάκης
2ος Διαιτητής: Νίκος Χρονόπουλος
Χρονομέτρης: Αλίκη Ρίγλη

ΑΠΣ Κόμπρα-Αδέσποτος Αθήνων Κλειστό Βύρωνα Κυριακή 10-11-2019 19:00
1ος Διαιτητής: Γιώργος Σύρρος
2ος Διαιτητής: Δημήτρης Ναούμ
Χρονομέτρης: Ζωή Κορέστη
Παρατηρητής: Γιώργος Λάμπρος

Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου-Διογένης Ολυμπιακού Χωριού Δ΄ Αθλητικό Κέντρο Ηλιούπολης Κυριακή 10-11-2019 20:30
1ος Διαιτητής: Όλγα Κολοκυθά
2ος Διαιτητής: Παναγιώτης Κωνσταντινίδης
Χρονομέτρης: Νίκος Ραδίσης
Παρατηρητής: Ιωάννης Πιπιλίκας 

Καρπενήσι Futsal-Αναγέννηση Θρακομακεδόνων Κλειστό Καρπενησίου Σάββατο 9-11-2019 19:00
1ος Διαιτητής:Παναγιώτης Ντάλας
2ος Διαιτητής: Δημήτρης Κουρλός 
Χρονομέτρης: Γιώργος Δροσίνης