Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Καρπενήσι Futsal-Αναγέννηση Θρακομακεδόνων 9-6

Την φρενήρη πορεία της συνεχίζει η ομάδα του Καρπενησίου, όπου αυτή την φορά επικράτησε με 9-6 στο ντέρμπι της αγωνιστικής της Αναγέννησης Θρακομακεδόνων.
Ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο (9/11) στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου και άρχισε στις 7 το απόγευμα. Ήταν στο πλαίσιο  3ης αγωνιστικής της του πρωταθλήματος της Futsal League και έγινε παρουσία περίπου 150 θεατών.
Το νεοσύστατο Καρπενήσι του Δημήτρη Αντωνίου μετά από ένα ματς-θρίλερ με την διακύμανση του σκορ να εναλλάσσεται κατάφερε στο τέλος να κάνει την μεγάλη ανατροπή και από το 5-6 να φτάσει στο τελικό 9-6. Ο Δημήτρης Κατσαδούρος με 4 γκολ συνεχίζει απτότητος, περνώντας στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ.
Η Αναγέννηση Θρακομακεδόνων του Δημήτρη Μπαρδή ήταν αρκετά ανταγωνιστική και παρουσίασε ένα αρκετά μαχητικό και δυνατό σύνολο, όμως στο τέλος δε μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της σκορ, γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα. Στα αρνητικά οι σοβαροί τραυματισμοί των αδερφών Φραγκίσκου και Ηρακλή Αυλήτη.
Την επόμενη (4η) αγωνιστική το Καρπενήσι υποδέχεται την Σάμο στις 17/11, όμως υπάρχει πιθανότητα ο αγώνας να αναβληθεί. Η Αναγέννηση αγωνίζεται στην έδρα της ενάντια στην Κόμπρα.

Ήρθε ο κόσμος
Μπορεί η πρεμιέρα του Καρπενησίου να έγινε με λιγοστούς φιλάθλους, όμως το δεύτερο επίσημο ματς της ομάδας στο Καρπενήσι έγινε παρουσία 150 θεατών. Ο κόσμος της πόλης μας έδειξε από νωρίς την στήριξη στην νέα προσπάθεια της ομάδας.


3Χ3
Η ομάδα της Ευρυτανίας έκανε το 3Χ3 και βρίσκεται στην κορυφή της Futsal League, μαζί με το Φάληρο.

Πρώτη εμφάνιση
Άλεξ Μπακαλίδης και Νίκος Ράικος έκαναν ντεμπούτο με το Καρπενήσι Futsal.

Διεθνής ρέφερι
Ο διεθνής Παναγιώτης Ντάλας ήταν ο διαιτητής του αγώνα, μαζί με τον Δημήτρη Κουρλό, που έκανε ντεμπούτο.


Κοντά ΕΠΣ & Κ.Ο.Κ.
Την στήριξη στην ομάδα Καρπενήσι Futsal έδειξαν εμπράκτως με την παρουσία της η ΕΠΣ Ευρυτανίας, καθώς και ο Κ.Ο.Κ. Καρπενησίου. Παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιώργος Παπαντζίμας, αλλά και ο Πρόεδρος του Κ.Ο.Κ. Χρήστος Κακάβας, μαζί με τους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας και μέλη του διοικητικού συμβουλίου.



Ο αρχισκόρερ «Κάτσα»
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Δημήτρης Κατσαδούρος του Καρπενησίου που σκόραρε 4 φορές στο παιχνίδι και έφτασε τα 9 τέρματα. Ο «Κάτσα», μαζί με τον τερματοφύλακα Στάθη Φακίτσα ήταν οι κορυφαίοι των νικητών.


Διαμονή στο Avaris
Η ομάδα της Αναγέννησης διέμεινε στην πόλη μας το βράδυ του Σαββάτου και συγκεκριμένα στο Hotel Avaris. Η Αναγέννηση έχει πραγματοποιήσει δυο προετοιμασίες το 2016 και το 2017 στο εν λόγω ξενοδοχείο, με τον Πρόεδρο της και ταμία της ΠΕΠΣΣ Νικήτα Τζιούβελη να παρακολουθεί το ματς.

Τραυματισμοί αδερφών
Στα αρνητικά του αγώνα είναι οι τραυματισμοί των αδερφών Φραγκίσκου και Ηρακλή Αυλήτη, οι οποίοι μεταφέρθηκαν για εξετάσεις στο Νοσοκομείο Καρπενησίου.







Γκολ-γκολ & 4-5
Η Αναγέννηση μετά από ένα άκρως ενδιαφέρον πρώτο 20λεπτο προηγήθηκε με 4-5. Ο Άλεξ Μπακαλίδης στο 5΄, ο Γιώργος Τζιούβελης στο 9΄ ο Άγγελος Παχής, ο Φραγκίσκος Αυλήτης στο 13΄ και ο Πορφύριος Γιαλίτσης στο 15΄ έκαναν το 2-3. Ο Φραγκίσκος Αυλήτης στο 19΄ έγραψε το 2-4 για να ισοφαρίσει με δυο μακρινά σουτ ο Φώτης Ζαχαράκης στο 19΄ και στο 20΄. Λίγο πριν την συμπλήρωση του 20λεπτου ο Πορφύριος Γιαλίτσης έβαλε μπροστά την ομάδα του.. Δοκάρι είχε στο 12΄ ο Μύρωνας Μαρτάκος και ο Άλεξ Μπακαλίδης στο 15΄.




Ολική ανατροπή στο φινάλε
Εντυπωσιακό ήταν και το δεύτερο μέρος με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στο 5-6, και τους γηπεδούχους να κάνουν την ανατροπή για το 9-6. Ο Δημήτρης Κατσαδούρος στο 23΄, ο Ηρακλής Αυλήτης στο 28΄ διαμόρφωσαν το 5-6. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 9-6 χάρις τα γκολ των Δημήτρη Κατσαδούρου(35΄,36΄ 40΄) και του Άγγελου Παχή στο 37΄. Δοκάρι στο δεύτερο μέρος είχε ο Κατσαδούρος στο 24΄, ο Ηρακλής Αυλήτης στο 25΄, ο Θανάσης Παπαγιάννης στο 27΄. Η Αναγέννηση χτυπήματα από τα 10΄ μέτρα, αφού οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν τα 6 ομαδικά φάουλ. Στο 38΄ ο Ηρακλής Αυλήτης (Απόκρουση Φακίτσα) και στο 39΄ ο Θανάσης Παπαγιάννης (Αουτ) απώλεσαν την ευκαιρία να σκοράρουν.







Πανηγυρισμοί νικητών
Μετά το τέλος του αγώνα οι αθλητές του Καρπενησίου πανηγύρισαν την νέα τους επιτυχία παίρνοντας το ζεστό χειροκρότημα των θεατών. 





Ένταση στο τέλος
Ένταση επικράτησε στο τέλος μεταξύ των ανθρώπων των δυο ομάδων εξ αιτίας των σοβαρών τραυματισμών των δυο ποδοσφαιριστών της Αναγέννησης, με τους φιλοξενούμενους να θεωρούν υπαίτιους τους ποδοσφαιριστές της τοπικής ομάδας.

Κίτρινες Κάρτες
Παχής, Τσίπρας, Παπαγιάννης

Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Αντωνίου): Φακίτσας, Κατσαδούρος, Παχής, Κωστής, Μπουμπουρής(Ίβρος, Ζαχαράκης, Αλαφροπάτης, Γενιτσαρόπουλος, Τσίπρας, Φλωράκης, Οικονόμου, Μπακαλίδης, Ράικος)

Αναγέννηση Θρακομακεδόνων (Δημήτρης Μπαρδής): Παπαδόπουλος, Τζιούβελης Γ., Μαρτάκος, Ρόζος, Γιαλίτσης (Αυλήτης Φ., Τραχαλάκης, Αυλήτης Η., Παπαγιάννης, Τζιούβελης Α., Αγιακλόγλου, Μελέτης) 

1ος Διαιτητής: Παναγιώτης Ντάλας
2ος Διαιτητής: Δημήτρης Κουρλός
Χρονομέτρης: Γιώργος Δροσίνης





























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος