Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Τρία στα τρία για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 στην πρεμιέρα



Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 των Δημήτρη Αντωνίου και Χρήστου Καλαμπάκα έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα στα πρωταθλήματα Κ10, Κ12 και Κ14 της ΕΠΣ Φθιώτιδας, επικρατώντας και στις τρεις κατηγορίες της Νίκης Αγίας Παρασκευής του Ανδρέα Επίσκοπου, που πραγματοποιεί και αυτή μια πολύ καλή προσπάθεια. Οι αγώνες έγιναν σε όμορφο και αγωνιστικό κλίμα και τα παιδιά Ευρυτάνων και Φθιωτών χάρηκαν το παιχνίδι, δίνοντας τα πρώτα τους επίσημη ματς.

Η ομάδα κάτω των 10 υπό την καθοδήγηση του Χρήστου Καλαμπάκα κέρδισε με 3-0, ενώ με το ίδιο σκορ νίκησε και η Κ12, την οποία «κοούτσαρε» ο Δημήτρης Αντωνίου. Τα δυο ματς έγιναν παράλληλα στο πλάτος του γηπέδου. Τέλος η Κ14 στη συνέχεια επιβλήθηκε με 3-1. Οι αγώνες διεξήχθησαν το πρωί της Κυριακής 10 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου και ήταν στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.
Την επόμενη(2η) αγωνιστική η Ακαδημία στις κατηγορίες Κ10 και Κ12 θα παίξει εκτός έδρας με τα Καλύβια και στην Κ14 στη Μακρακώμη με την Ένωση 2010. Η Νίκη παίζει στις Κ10 και Κ12 με τον Παγκρατιακό και στην Κ14 με τον Νικηφόρο Ουρανό στην έδρα της.

Τα στοιχεία των αγώνων:

Κ10: Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002-Νίκη Αγίας Παρασκευής 3-0

Σκόρερ: 10΄ Κωστής Κ., 30΄ Λάππας, 60΄ Κωστής Γ.

Συνθέσεις Ομάδων

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002: Καψάλης, Λάππας, Καραμπάς, Μπόνιας Μ., Κωστής Κ., Τριάντης, Τσουκαλάς, Μπόνιας Ν., Κωστής Γ., Τριανταφυλλόπουλος Β., Τριανταφυλλόπουλος Γ.

Νίκη Αγίας Παρασκευής: Κοτρώνης, Κοντονίκος, Καραμήτρος, Γκαζούλι, Καραγιάννης, Τζαφέρι, Ράρρας, Γαλάνης, Τσατσάλης, Κούγιας, Δημόπουλος

Διαιτητής: Γιάννης Σέλελης(ΕΠΣ Ευρυτανίας)












Κ12: Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002-Νίκη Αγίας Παρασκευής 3-0

Σκόρερ: 15΄ Μπακαλίδης, 30΄ Παπαροιδάμης, 50΄ Μπαρμπούτης

Συνθέσεις Ομάδων

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002: Καλύβας, Παπαροιδάμης, Μπακαλίδης, Καψάλης, Πιστιόλης, Παπαιωάννου, Μουρτογιάννης, Κεχριμπάρης, Μπαρμπούτης, Ράικος, Χαβέλος(Τριανταφυλλόπουλος, Χρηστίδης)

Νίκη Αγίας Παρασκευής: Σεβαστός Β., Σεβαστός Μ., Τσάμης, Μητσάκης, Τζαφέρι, Καπούλας, Μπαρτζιώκας, Καρκάνης, Ζήσιμος, Μπούργους, Κιαμούρης

Διαιτητής: Δημήτρης Κουρλός(ΕΠΣ Ευρυτανίας)





















Κ14: Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002-Νίκη Αγίας Παρασκευής 3-1

Σκόρερ: 20΄ Μουρτογιάννης, 40΄ Σεριανάι, 65΄ Καραγιάννης-68΄ Κραβαρίτης

Συνθέσεις Ομάδων

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002: Μπουμπουρής, Μαντέκας, Μουρτογιάννης, Μπομποτσιάρης, Ρεσίτης, Τσιάρας, Αθανασόπουλος, Καλογιάννης, Σεριανάι, Τσιλίκας, Καρέτσος(Καραγιάννης)

Νίκη Αγίας Παρασκευής: Καλυβιώτης, Παπακώστας, Κλειδοπίνακος, Κραβαρίτης, Αυφαντής, Σπαθούλας, Βλαχάκης, Καπούλας, Πανυοργιάς, Μπούργος, Δημόπουλος,

Διαιτητής: Δημήτρης Κουρλός(ΕΠΣ Ευρυτανίας)















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος