Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Έφηβοι: Γ.Σ. Άτλας-ΑΣΕ Μπούκαλη 65-59

Μεγάλη νίκη με 65-59 επί των Εκπαιδευτηρίων Μπούκαλη σημείωσε ο Άτλας, ένα αποτέλεσμα που τον οδηγεί στην επόμενη φάση του θεσμού.
Ο αγώνας διεξήχθη την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 3. Ήταν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του ΣΤ΄ Ομίλου του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ.
Ο Άτλας του Δημήτρη Λερογιάννη έφτας στο σπουδαίο «δίποντο», χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Με 15 πόντους τελείωσε την αναμέτρηση ο Μανώλης Κάππας. Ο Γυμναστικός με τρεις νίκες και δυο ήττες έως τώρα κατακτά τη  2η προνομιούχο θέση στην πρώτη του μόλις παρουσία σε επίπεδο εφήβων..
Τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη του Φώτη Πιτσιλιώνη αποτελούν έναν υπολογίσιμο αντίπαλο, που πάλεψε το ματς και βάζοντας δύσκολα στους Καρπενησιώτες. Διεκδίκησαν τις λιγοστές ελπίδες πρόκρισης, ελπίζοντας σε τριπλή ισοβαθμία με Άτλαντα και Αναγέννηση. Ο Αλέξανδρος Τυμπλαλέξης πέτυχε 15. Οι Φθιωτοί έχουν απολογισμό μια νίκη και τέσσερις ήττες, ενώ πρωταγωνιστούν στην κατηγορία των παίδων.
Για την τελευταία(6η) αγωνιστική οι Καρπενησιώτες θα αντιμετωπίσουν στις 1 Δεκεμβρίου στη Λαμία την Αναγέννηση σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς, ενώ τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη αγωνίζονται  στις 23/11 με τον Έσπερο.

Δίπλα ο κόσμος
Για ένα ακόμη ματς ο Άτλας είχε τη συμπαράσταση του κόσμου του, ενώ υπήρξαν εκδρομείς και από Λαμία.


Στην επόμενη φάση
Μόλις στην πρώτη του παρουσία σε κατηγορία εφήβων ο Άτλας κατακτά το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση. Το πρώτο κατέληξε στον Έσπερο Λαμίας.

Μπροστάρης ο αρχηγός
Για τους νικητές, οι οποίοι είχαν πέντε διψήφιους αθλητές ο Μανώλης Κάππας(Φωτογραφία) σημείωσε 15 πόντους με δυο εύστοχα 3ποντα. Με 12 τελείωσε τη συνάντηση ο Παύλος Ανδρέου.


Ίδιος συντελεστής


Και ο πρώτος σκόρερ των Μπούκαλη Αλέξανδρος Τυμπλαλέξης(Φωτογραφία) είχε 15 πόντους. Τέσσερις αθλητές και συγκεκριμένα οι: Παναγιώτης Παπαδήμας, Θανάσης Κοτσαρίδας, Βασίλης Σταματόπουλος και Χρήστος Οικονόμου ακολούθησαν με 8.

Ανοιχτό ματς
Στο πρώτο δεκάλεπτο παίχτηκε ελεύθερο μπάσκετ και ο Άτλας προηγήθηκε με 19-16.

Παρέμεινε μπροστά
Ο Γυμναστικός ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος στο +7(36-29), έχοντας ένα επιμέρους 17-13 στη δεύτερη περίοδο.

Έγινε ντέρμπι
Οι φιλοξενούμενοι με την ολοκλήρωση 30΄ μείωσαν στους δυο για το 48-46. Το συγκρότημα του Φώτη Πιτσιλιώνη έκανε ένα επιμέρους 12-17.

«Χάρηκε» ο Άτλας
Στη μεγάλη νίκη, η οποία τον φέρνει στην επόμενη φάση έφτασε ο Άτλας για το τελικό 65-59. Η ομάδα του Δημήτρη Λερογιάννη είχε ένα επιμέρους 17-13 στο τελευταίο δεκάλεπτο. Με φάουλ αποχώρησε ο Παναγιώτης Παπαδήμας των Λαμιωτών.

Τα δεκάλεπτα
19-16, 36-29, 48-46, 65-59

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Άτλας (Δημήτρης Λερογιάννης): Μπίκας 2, Κατσαρός, Μπούργος, Κάππας 15 (2), Σεριανάι 10, Μανταλιός, Μήτσιος 10, Ελεζάι 10, Ανδρέου 12, Μόκκας, Δροσίνης 4, Μπουμπούρης 2

ΑΣΕ Μπούκαλη (Φώτης Πιτσιλιώνης): Αναγνωστόπουλος, Γεωργούσης 4, Σταματόπουλος 8(2), Κοτσαρίδας 8, Οικονόμου 8(2), Τυμπλαλέξης 15(1), Παπαστεφάνου, Παπαδήμας Π. 8, Σακκάς 5, Παπαδήμας Κ. 3(1)

Διαιτητές: Ιωάννης Ευαγγελόπουλος& Θανάσης Χουσιάδας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: Θανάσης Γιαννόπουλος& Γιάννης Χαντζόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Χρονομέτρης 24΄΄: Γιάννης Μπουμπουρής


























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος