Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Πρεμιέρα για το Καρπενήσι Futsal απέναντι στην Α.Ε.Κ.Α.














Ένα νέο άθλημα και μια καινούργια ομάδα ήρθε στην πόλη, με τον νέο σύλλογο της σάλας Καρπενήσι Futsal να εκκινεί τις υποχρεώσεις του με εντός έδρας ματς κόντρα στην Α.Ε. Καλαμακίου/Αλίμου.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, ξεκινώντας στη 1. Είναι στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Futsal League(Β΄ Εθνική).
Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Αντωνίου συμμετέχει για πρώτη φορά στη διοργάνωση, έστω και πειραματικά. Οι Ευρυτάνες φιλοδοξούν να αρχίσουν με θετικό αποτέλεσμα, έχοντας τη συμπαράσταση του κόσμου.
Η Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου του Κίμωνα Αναστασίου λαμβάνει μέρος για αρκετά χρόνια στη Β΄ Εθνική και αποτελεί έναν αρκετά υπολογίσιμο αντίπαλο. Άρχισε με θετικό τρόπο της υποχρεώσεις της στο κύπελλο, επιχειρώντας να κάνει το ίδιο και στο πρωτάθλημα. 
Πρώτος διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο διεθνής Βασίλης Χριστοδούλης, με τον Καρπενησιώτη Σπύρο Μπύρο να τον πλαισιώνει. 

Η Α.Ε.Κ.Α.

Η Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου τερμάτισε στο περυσινό πρωτάθλημα στην 5η θέση μεταξύ 7 ομάδων με 12 πόντους(4 νίκες-8 ήττες). Η αποστολή θα διανυκτερεύσει το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στον ξενώνα «Μάκκας» στην Κρέντη. Στα αρνητικά ο σοβαρός τραυματισμός του 2ου περυσινού σκόρερ της κατηγορίας Χρήστου Βαρβαγιάννη.
Καρπενήσι και Άλιμος αναμετρήθηκαν πρόσφατα σε φιλικό ενός ημιχρόνου στην Ηλιούπολη(Δ΄ Αθλητικό Κέντρο) που έληξε με 1-1 και τους Αθηναίους να επικρατούν με 2-1 στα πέναλτι. Πρόεδρος της είναι ο Κώστας Αλάσσας, ιδιοκτήτης της Sport Team, ενώ στην τεχνική ηγεσία βρίσκεται πλέον ο Κίμωνας Αναστασίου. Φέτος η Α.Ε.Κ.Α. άρχισε τις επίσημες υποχρεώσεις της με νίκη, καταβάλλοντας με 3-2 τον Διογένη Ολυμπιακού Χωριού για το κύπελλο.

Μακρής ο 22ος
Δελτίο στην ομάδα του Καρπενησίου απέκτησε και ο τερματοφύλακας Φώτης Μακρής, ενώ την 1η τους εγγραφή θα πραγματοποιήσουν οι: Άλεξ Μπακαλίδης, Γιάννης Τσούκας, Χάρης Ζαραβέλης, Γιάννης Φλωράκης, Νίκος Ράικος, Αντώνης Ζαχαρόπουλος και Τάσος Φλέγγας. Οι Καρπενησιώτες είχαν πραγματοποιήσει ήδη 21 πρώτες εγγραφές, τα ονόματα των οποίων έχουμε αναφέρει σε παλαιότερο ρεπορτάζ.

Αγώνες κυπέλλου
Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου-Διογενής Ολυμπιακού Χωριού 3-2
Φάληρο Futsal-ΑΠΣ Κόμπρα 5-3
Αδέσποτος Αθηνών-Σάμος Futsal 9-0

Τα δυο άλλα παιχνίδια
Το Σάββατο(26/10) θα γίνουν οι αγώνες Αναγέννηση Θρακομακεδόνων-Αδέσποτος Αθηνών και Φάληρο Futsal-ΑΠΣ Κόμπρα. Αναβλήθηκε η συνάντηση Σάμος Futsal-Διογένης Ολυμπιακού Χωριού. Με εξαίρεση το Καρπενήσι, τη Σάμο και την Κόμπρα όλες οι υπόλοιπες ομάδες αγωνίζονται σε ανοιχτά γήπεδα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:
Futsal League(1η αγωνιστική)
Αναγέννηση Θρακομακεδόνων-Αδέσποτος Αθηνών Γήπεδο Α.Κ. Θρακομακεδόνων Σάββατο 26/10 19:00
1ος Διαιτητής: Βασίλης Χριστοδούλης
2ος Διαιτητής: Κώστας Κελεπούρης
Χρονομέτρης: Γιώργος Αγγελόπουλος
Παρατηρητής: Γιώργος Λάμπρος

Φάληρο Futsal-ΑΠΣ Κόμπρα Ανοιχτό ΣΕΦ Σάββατο 26/10 20:00
1ος Διαιτητής: Γιώργος Πάντου
2ος Διαιτητής: Σπύρος Μεντής
Χρονομέτρης: Γιώργος Πουλέτσος
Παρατηρητής: Γιάννης Πιπιλίκας

Καρπενήσι Futsal-Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου Κυριακή 27/10 13:00 Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου
1ος Διαιτητής: Βασίλης Χριστοδούλης
2ος Διαιτητής: Σπύρος Μπύρος
Χρονομέτρης: Γιώργος Δροσίνης
Παρατηρητής: Δημήτρης Σαχίνης