Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Καρπενήσι Futsal-Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου 7-0

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκε στο πρωτάθλημα η νεοσύστατη ομάδα Καρπενήσι Futsal, αφού επικράτησε με το εμφατικό 7-0 της Α.Ε.Κ.Α.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (27/10) στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου και ξεκίνησε στη 1.20 το μεσημέρι. Ήταν στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της του πρωταθλήματος της Futsal League και έγινε παρουσία μόλις 50 θεατών.
Το νεοσύστατο Καρπενήσι του Δημήτρη Αντωνίου μπήκε με ενθουσιασμό στην διοργάνωση, ξεκινώντας με το «δεξί» και με ένα επιβλητικό νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα του δώσει ώθηση για την συνέχεια και θα φέρει και κοντά στην ομάδα το φίλαθλο κοινό της πόλης μας. Στο πρώτο μέρος οι Ευρυτάνες προηγήθηκαν με 2-0, για να σκοράρουν 5 φορές στο δεύτερο 20λεπτο και να φτάσουν στο τελικό σκορ. Καρέ πέτυχε ο Δημήτρης Κατσαδούρος και από μια φορά σκόραραν οι: Άγγελος Παχής, Κωστής Αλαφροπάτης και Γιάννης Τσούπας.
Η Α.Ε.Καλαμακίου Αλίμου του Κίμωνα Αναστασίου είχε πολύ καλή παρουσία στο πρώτο μέρος, όντας και πιο έμπειρη και πιο κοντά στο άθλημα σε σχέση με τους γηπεδούχους, χάνοντας και αρκετές καλές ευκαιρίες να σκοράρει. Στο δεύτερο μέρος «ρίσκαρε» παίζοντας με 5ο παίκτη, κάτι που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο αντίπαλος σκοράροντας 2 καθοριστικά τέρματα σε κενή εστία, μετατρέποντας το 4-0 σε 6-0 άμεσα.
Την επόμενη (2η) αγωνιστική το Καρπενήσι αγωνίζεται στις (3/11) εκτός έδρας με τον Αδέσποτο Αθηνών, ενώ η Α.Ε.Κ.Α. υποδέχεται την Κόμπρα.

Περίπου στους 50
Η πρώτη επίσημη αναμέτρηση Futsal στο νομό Ευρυτανίας έγινε παρουσία περίπου 50 θεατών.


Οι καλύτεροι
Πρώτος ρέφερι του ματς ορίστηκε ο διεθνής Βασίλης Χριστοδουλής, έχοντας δεύτερο τον δικό μας Σπύρο Μπύρο. Χρονομέτρης ήταν ο Γιώργος Δροσίνης και παρατηρητής ο Δημήτρης Σαχίνης, Πρόέδρος της επιτροπής διαιτησίας.



Ζωντανά ο αγώνας
Ο αγώνας μεταδόθηκε ζωντανά από το Ιντερνετικό κανάλι του σαιτ Erasitexnes365.gr και τον Νίκο Φωτιάδη. Στο σχόλιο ήταν ο Κώστας Ανδρούτσος, τερματοφύλακας της Ποταμιάς.


Ξεχώρισε ο «Κάτσα»
Εξαιρετική παρουσία είχε ο Δημήτρης Κατσαδούρος με τους Ευρυτάνες, σκοράροντας και 4 φορές.


Διαμονή στην Κρέντη
Οι φιλοξενούμενοι διανυκτέρευσαν στην Ευρυτανία και διάμειναν στον Ξενώνα «Μάκκας» στην Κρέντη. Η Α.Ε.Κ.Α που τελεί υπό την Προεδρία του γνώριμου μας Κώστα Αλάσσα αγωνίζεται σε ανοιχτό γήπεδο(Δ΄ Αθλητικό Κέντρο Ηλιούπολης) και στερείται των υπηρεσιών του «κανονιού» της Χρήστου Βαρβαγιάννη λόγω τραυματισμού. Πέρυσι τερμάτισε στην 5η θέση.

Χρέη ιατρού ο Αντιδήμαρχος-Παρών ο «Λέρο»
Ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου Γιάννης Σβερώνης εκτέλεσε χρέη ιατρού αγώνα βρισκόμενος πάντα κοντά σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις. Το παιχνίδι παρακολούθησε ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Καρπενησίου και άνθρωπος του αθλητισμού Δημήτρης Λερογιάννης.



Μπροστά με 2-0
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το Καρπενήσι, αφού με γκολ του Δημήτρη Κατσαδούρου στο 15΄ και τέρμα του ίδιου στο 19΄ έφτασε στο 2-0 του ημιχρόνου. 


Στο επιβλητικό 7-0
Η ομάδα της Ευρυτανίας βελτιώθηκε ακόμη πιο πολύ στην επανάληψη φτάνοντας στο τελικό 7-0. Ο Δημήτρης Κατσαδούρος στο 24, ο Κωστής Αλαφροπάτης στο 26΄, ο Άγγελος Παχής στο 32΄, ο Δημήτρης Κατσαδούρος στο 33΄ και ο Γιάννης Τσούκας στο 36΄ σκόραραν τα τέρματα των νικητών. Το 4-0 και το 5-0 σημειώθηκαν, ενώ η Α.Ε.Κ.Α. έπαιζε με 5ο παίχτη.



Πανηγυρισμοί Καρπενησίου
Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι αθλητές του Καρπενήσι futsal πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.


Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Αντωνίου): Φακίτσας, Κατσαδούρος, Παχής, Μαντέκας, Κωστής (Κολλημένος, Μπουμπουρής, Δόσης, Αλαφροπάτης, Τσίπρας, Γενιτσαρόπουλος, Φλωράκης, Τσούκας, Χάσκος)

Α.Ε. Καλαμακίου/Αλίμου (Κίμων Αναστασίου): Λύτρας, Αθανασιάδης, Σβορώνος Δ., Ασημακόπουλος, Μουτσόπουλος (Βλάχος, Σβορώνος Α., Κορίλλης, Γαγλιάς, Παπαδόπουλος, Αγαπίου, Αργυρός)

1ος Διαιτητής: Βασίλης Χριστοδουλής
2ος Διαιτητής: Σπύρος Μπύρος
Χρονομέτρης: Γιώργος Δροσίνης
Παρατηρητής: Δημήτρης Σαχίνης































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος