Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Παρουσίασε το λεύκωμα του στο Καρπενήσι ο «στρατηγός» Μίμης Δομάζος


Ο εκ των κορυφαίων, ίσως κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής Μίμης Δομάζος παρουσίασε το λεύκωμα του «Μυστικά....και άλλες αποκαλύψεις» στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου και ώρα 18:30. Συνδιοργανωτές ήταν ο Δήμος Καρπενησίου και η εταιρεία Welcome.
Ο Δήμος Καρπενησίου τίμησε τον 77χρονο σήμερα Μίμη Δομάζο για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό της χώρας μας, ενώ ο ίδιος αναφέρθηκε στο λεύκωμα, όσο και σε πολλά άγνωστα γεγονότα της εποχής.
Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε ταινία-αφιέρωμα από τη ζωή του.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιος, που είναι γνωστός φίλος και άριστος γνώστης του ποδοσφαίρου, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Σβερώνης και Παντελής Χαλκιάς, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας, μέλη του συμβουλίου και αρκετοί φίλοι, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και παράγοντες του αθλήματος, που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον «Στρατηγό» και να φωτογραφηθούν με αυτόν. Την παρουσίαση στήριξαν αρκετοί ντόπιοι χορηγοί, ενώ στο πάνελ βρέθηκαν ο αθλητάνθρωπος Σεραφείμ Λερογιάννης, που εκφώνησε έναν συγκινητικό λόγο προς τον Δομάζο και η αθλήτρια των Ελπιδών Καρδίτσας Βασιλική Οικονόμου, που δέχτηκε τις συμβουλές της τεράστιας αυτής μορφής.
Ο Δομάζος υπήρξε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκόύ, της ΑΕΚ και της Άμυνας Αμπελοκήπων, έχονας στην Α΄ Εθνική 536 συμμετοχές  και 139 γκολ. Κατέγραψε 50 συμμετοχές και 4 γκολ με την Εθνική, φτάνοντας με τον «τριφύλλι» στον ιστορικό τελικό του Γουέμπλει το 1971.

































Φωτογραφίες: Λάμπρος Κολοκώτσιος, Δημήτρης Κολλημένος, Ράδιο Καρπενήσι(«Συμβαίνει Τώρα»)