Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Αίολος-ΑΕΚ 7-0

Οι πιτσιρικάδες του Κώστα Γουλέτα παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο σε διάστημα 65 λεπτών συνέτριψαν σε φιλικό την ΑΕΚ με 7-0.
Το φιλικό διεξήχθη την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου και είχε διάρκεια 65  λεπτά.
Ο Αίολος του Κώστα Γουλέτα ήταν για ακόμη ένα φιλικό νεανικός με τους πιτσιρικάδες να παρουσιάζουν διαρκή βελτίωση και να παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο. Τα τέρμα πέτυχαν οι: Κώστας Ζαραβέλης, Παντελής Γιαννιώτης, Κώστας Σερπάνος(2 τέρματα), Θωμάς Τσίπρας, Κυριάκος Μούργκας και Νάσος Τριανταφυλλόπουλος. Δυο δοκάρια στα πρώτα λεπτά είχε η ομάδα με τους: Γιάννη Καμαρέτσο και Κυριάκο Μούργκα.
Η ΑΕΚ κατέβηκε χωρίς τον προπονητή της Γιάννη Χάσκο και με πρωτοβουλίες των ποδοσφαιριστών της. Η κούραση και η έλλειψη φυσικής κατάστασης έπαιξε σημαντικό ρόλο με 4 από τα 7 γκολ να τα δέχεται ο «δικέφαλος» στο τελευταίο 8λεπτο του φιλικού.
Η ομάδα του Προφήτη Ηλία δίνει δυνατό φιλικό ματς το Σάββατο(5/10) κόντρα στην Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας, ενώ  «δικέφαλος» δεν έχει προγραμματίσει κάποιο άλλο παιχνίδι.

65 λεπτά
Ο αγώνας κράτησε 65 λεπτά. Το πρώτο μέρος διήρκησε 30 και η επανάληψη 30΄ και 5΄ λεπτά εξτρά.

Χωρίς Χάσκο
Η ΑΕΚ δεν είχε στο πάγκο της λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων τον τεχνικό της Γιάννη Χάσκο με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κολλημένο να αναλαμβάνει να κατεβάσει την ομάδα.

Από 1 ημίχρονο

 












Το πρώτο μέρος σφύριξε ο Γιώργος Μπάρκας (Φωτογραφία Αριστερά) και το δεύτερο ο Δημήτρης Σερπάνος (Φωτογραφία Δεξιά), χωρίς να έχουν βοηθούς.

Α΄ Μέρος

Αρχή με δοκάρια


 












Το συγκρότημα του Προφήτη Ηλία είχε δοκάρι στο 6΄ σε κεφαλιά του Γιάννη Καμαρέτσου (Φωτογραφία Αριστερά), ενώ την ίδια κατάληξη είχε 7 λεπτά το μακρινό χτύπημα φάουλ του Κυριάκου Μούργκα (Φωτογραφία Δεξιά).

Μπροστά με 2-0

 












Ο Κώστας Ζαραβέλης (Φωτογραφία Αριστερά) στο 21΄ με κεφαλιά και ο νεαρός Παντελής Γιαννιώτης (Φωτογραφία Δεξιά) με έξοχη προσπάθεια και υποδειγματικό τελείωμα στο 26΄ σκόραραν για τον Αίολο στο πρώτο 45λεπτο. Ο 14χρονος Γιαννιώτης προέρχεται από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002.




Οι καλύτερες φάσεις
6΄: Ο Τσίπρας σέντραρε από δεξιά και η κεφαλιά του Καμαρέτσου σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.
13΄: Μακρινό χτύπημα φάουλ του Μούργκα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
16΄: Ο Τσίπρας έβγαλε στον Φούκα, που σε κενή εστία σούταρε άουτ.
21΄: Ο Τσίπρας σέντραρε από δεξιά και ο Ζαραβέλης με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0.
22΄: Ο Τσίπρας τροφοδότησε τον Γιαννιώτη, που σούταρε και ο Ιωάννου μπλόκαρε.
23΄: Ο Παπανικολάου βρήκε τον Γιαννόπουλο, που σούταρε και ο Κόκκοτας μπλόκαρε.
26΄: Όμορφη ατομική προσπάθεια του Γιαννιώτη από δεξιά και σουτ του ίδιου για το 2-0.
28΄: Ο Τσίπρας στο τετ α τετ με τον Ιωάννου πλάσαρε άουτ.

Β΄ Μέρος

Κυριάρχησε ο Αίολος
Η ομάδα του Αίολου κυριάρχησε και στο δεύτερο μέρος φτάνοντας στο επιβλητικό 7-0.

Τα τέρματα του φιλικού
 

Στο 39΄ με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ και στο 56΄ με πέναλτι ο Κώστας Σερπάνος (Φωτογραφία Αριστερά) έκανε το 5-0. Ο Κυριάκος Μούργκας με δυνατό σουτ στο 61΄, ο Θωμάς Τσίπρας (Φωτογραφία Κέντρο) με όμορφη ατομική ενέργεια στο 63΄ και σουτ και ο Νάσος Τριανταφυλλόπουλος  (Φωτογραφία Δεξιά) με έξοχη προσπάθεια και πλασέ σκόραραν τα υπόλοιπα γκολ του αγώνα για το επιβλητικό 7-0.






Οι καλύτερες φάσεις
39΄: Ο Σερπάνος με ψηλοκρεμαστό πλασέ  εκτός περιοχής και δεξιά «κρέμασε» τον Χειλά για το 3-0.
56΄: Ο Καλύβας έπαιξε το 1-2 με τον Φούκα και ανατράπηκε από τον Ιωάννου, κερδίζοντας πέναλτι. Ο Σερπάνος το εκτέλεσε εύστοχα (4-0).
61΄: Ο Μούργκας σούταρε δυνατά  εντός περιοχής, «γράφοντας» το 5-0.
63΄: Όμορφη ατομική προσπάθεια του Τσίπρα και σουτ του ίδιου (6-0).
64΄: Ο Τριανταφυλλόπουλος Α. ελίχτηκε έξοχα από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Χειλά για το τελικό 7-0.

Κίτρινες Κάρτες
-

Συνθέσεις Ομάδων

Αίολος (Κώστας Γουλέτας): Κόκκοτας, Τριανταφυλλόπουλος Β., Καμαρέτσος, Κωστορρίζος, Ζαραβέλης, Μούργκας, Φούκας, Τσίπρας, Καλύβας, Γιαννιώτης, Πιστιόλης
Έπαιξαν και οι: Κόκκοτος, Τριανταφυλλόπουλος Α., Σερπάνος

ΑΕΚ (-): Ιωάννου, Μπακόλας, Παπανικολάου, Αρβανίτης, Τελώνης, Ζιάκας, Γκριμόπουλος, Γιαννόπουλος Δ., Κατσαρός, Αρκουμάνης, Μπουμπουρής
Αγωνίστηκαν και οι: Κωστής, Μπάρκας, Κολλημένος, Χειλάς, Καββαδίας

Διαιτητής: Γιώργος Μπάρκας (Α΄ Μέρος)/ Δημήτρης Σερπάνος (Β΄ Μέρος)





















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος