Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

ΑΠΟΚ Βελούχι-ΠΑΟΚ 3-1

Σε φιλικό ματς προετοιμασίας ο ΑΠΟΚ επικράτησε με 3-1 του ΠΑΟΚ κάτω από δυνατή βροχή.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 6 και έχοντας διάρκεια 60 λεπτά. ΑΠΟΚ και ΠΑΟΚ είχαν δώσει ένα ακόμη φιλικό ματς, το οποίο είχε λήξει με 1-0 υπέρ των «κυανόλευκων».
Ο ΑΠΟΚ του Δημήτρη Τσιγαρίδα τριπλασίασε τις νίκες στα φιλικά του ματς. Σκόρερ για τους νικητές χρίστηκαν οι: Δημήτρης Κατσαδούρος, Παυσανίας Μπορότης και Γιώργος Σερπάνος.
Ο ΠΑΟΚ του Γιώργου Χρυσαφόπουλου παρουσιάζεται αρκετά ανταγωνιστικός και με αρκετά νεανικό ρόστερ για μια ακόμη χρονιά δείχνει ικανός να βρεθεί στην πρώτη τετράδα. Ισοφάρισε στο α΄ μέρος με τον Δημήτρη Λιάπη. Αγωνίστηκε μάλιστα με «υπηρεσιακό» γκολκίπερ τον Στέλιο Μίλη, που είναι αμυντικός.
Οι δυο ομάδες βρίσκονται μια εβδομάδα πριν την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Η διακύμανση
Ο Δημήτρης Κατσαδούρος άνοιξε το σκορ στο α΄ μέρος και ο Δημήτρης Λιάπης ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ, με το ημίχρονο να λήγει ισόπαλο με 1-1. Στην επανάληψη οι: Παυσανίας Μπορότης και Γιώργος Σερπάνος διαμόρφωσαν το τελικό 3-1 για το Βελούχι.

Συνθέσεις Ομάδων

ΑΠΟΚ (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Φακίτσας, Τσιλιμέκης Δ., Ίβρος, Παχής, Κατσαδούρος, Φλωράκης, Τσούκας, Λιάνγκος, Τσιλίκας, Βούρτσας, Σερπάνος
Έπαιξαν και οι: Τσιλιμέκης Θ., Σκοπέτος, Μπορότης, Μουρτογιάννης

ΠΑΟΚ (Γιώργος Χρυσαφόπουλος):  Μίλης, Κωσταρέλος, Καώνης, Μουστάκης, Μαστρογιάννης, Ρουμελιώτης, Κελεσίδης Γ., Κελεσίδης Κ., Λιάπης, Χότζα, Καλτσούνης
Αγωνίστηκαν και οι: Πλατανίτης, Τσάκνης, Μπαλωμένος

Διαιτητής: Χρήστος Λιάνγκος (Γυμναστής ΑΠΟΚ Βελούχι)



















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος