Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Πρώτες εμπειρίες επιπέδου για το Καρπενήσι Futsal κόντρα στον Παναθηναϊκο

Τις πρώτες τους παραστάσεις στο ποδόσφαιρο σάλας κέρδισαν οι παίχτες του Καρπενήσι Futsal, οι οποίοι αγωνίστηκαν σε φιλικό ματς με τον δυνατό Παναθηναϊκο στο κλειστό γυμναστήριο Πολιτείας.
Η αναμέτρηση έγινε ττην Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου και άρχισε στις 5 περίπου.
Για τους Καρπενησιώτες, που θα συμμμετάσχουν στη Β΄ Εθνική(Futsal League) ο Δημήτρης Αντωνίου χρησιμοποίησε 15 ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του και συγκεκριμένα τους: Δόση, Μπακαλίδη, Φούκα, Κωστή Ν., Παχή(Βασική 5αδα), Φακίτσα, Κωστή Θ., Ζαχαρόπουλο, Τσίπρα, Χάσκο, Κωστόπουλο, Καλτσή, Αλαφροπάτη, Κολλημένο και Τσούκα(Αλλαγές).
Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι με γκολ των: Άλεξ Μπακαλίδη και Αποστόλη Φούκα προηγήθηκαν με 0-2, με τη συνέχεια ωστόσο να ανήκει φυσιολογικά και εξ ολοκλήρου στους «πράσινους», που κέρδισαν εύκολα. Δεν κρατήθηκε ακριβές σκορ, καθώς το ματς είχε κυρίως διδακτικό χαρακτήρα.
Από την άλλη πλευρά η δευτεραθλήτρια ομάδα του Χάρη Γράψα είχε δώσει μια ημέρα νωρίτερα δυνατό φιλικό ματς απέναντι στον Δούκα, που έληξε ισόπαλο με 2-2 και στοχεύει στην κατάκτηση του «νταμπλ», διαθέτοντας ποιότητα και βάθος στο ρόστερ της.








































Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος, futsal365.gr