Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα Συλλόγων που προετοιμάζονται στην Θάλασσα (Αποτελέσματα )


Στο Κολυμβητήριο του Καρπενησίου το Σάββατο και την Κυριακή 8 και 9  Σεπτεμβρίου 2019 διεξήχθη το Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα Συλλόγων που προετοιμάζονται στην Θάλασσα.

Συμμετείχαν  οι σύλλογοι:
Α.Ο.ΠΑΡΟΥ
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΕΔΕΩΝ
Ν.Ο.Ζ.Α.Κ ΠΡΩΤΕΑΣ
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΙΑΥΛΟΥ ΩΡΕΩΝ
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩ
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΗΛΟΥ
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΑΡΟΥ-ΝΑΪΑΣ
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΟΥ
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΥΡΟΥ
ΠΡΩΤΕΑΣ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ (Π.Ν.Ο.Κ.)
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Πολυνίκης σύλλογος για μια ακόμη φορά αναδείχθηκε ο Ν.Ο. Αλιβερίου που κέρδισε τις έξι από τις εννέα κατηγορίες, ενώ ο  σύλλογος της Ζακύνθου Ν.Ο.Ζ.Κ. Πρωτέας ήταν ο μεγάλος νικητής στις μεγάλες κατηγορίες κερδίζοντας  στους άνδρες , στις γυναίκες καθώς και στην Γενική Ανδρών - Γυναικών .
Μεγάλη έκπληξη οι πρωτοεμφανιζόμενες ομάδες του Π.Ν.Ο. Καλύμνου Πρωτέας  καθώς και ο Φιλ αθλητικός Όμιλος Καλύμνου που αν και πρωτοεμφανιζόμενοι ανέβηκαν ψηλά στις βαθμολογίες των κατηγοριών.

Ανοδική πορεία έδειξαν για μια ακόμη χρονιά ο Όμιλος της Μήλου, των Ωρεών της Σύρου, της Πάρου και της Κω.

Υπενθυμίζεται ότι οι ομάδες αυτές προετοιμάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες, αφού στερούνται την πολυτέλεια μιας πισίνας  και το κόστος των αγώνων είναι δυσβάσταχτο για όλες τις ομάδες και ειδικά αυτών των νησιωτικών περιοχών.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την μεγάλη αυτή προσπάθεια, στους προπονητές καθώς και στους γονείς που κάθε χρόνο ανελλιπώς είναι κοντά στους αγώνες των  παιδιών τους.


Φωτογραφίες των αγώνων ΕΔΩ


Πηγή: http://sourta.blogspot.com