Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Αγιασμός του ΠΑΟΚ Καρπενησίου με δυο μεγάλες «ασπρόμαυρες» μορφές

Παρουσία των ποδοσφαιριστών(μικρών και μεγάλων), των προπονητών Λάκη Αναστασόπουλου και Γιώργου Χρυσαφόπουλου, γονέων και φίλων ο ΠΑΟΚ Καρπενησίου, που διαθέτει μια άρτια οργανωμένη ακαδημία και τη νεανικότερη ανδρική ομάδα στην Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας τέλεσε τον ετήσιο αγιασμό του.
Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε από τον Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιο και τον π. Ευστάθιο Τριβιζά στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 5, έχοντας δυο εκλεκτούς καλεσμένους, οι οποίοι δεν ήταν άλλοι από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Κυριάκο Αλεξανδρίδη και Στέφανο Μπορμπόκη. Οι δυο αυτές σπουδαίες προσωπικότητες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που εργάζονται στους νταμπλούχους Ελλάδος βρέθηκαν στο Καρπένησι και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ενώ «τροφοδότησαν» με πολύτιμες συμβουλές τα νεαρά παιδιά της ακαδημίας. Ως γνωστόν ΠΑΟΚ Καρπενησίου και ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν μεταξύ τους μια άριστη συνεργασία, που αναπτύσσεται διαρκώς.
Την ΕΠΣ Ευρυτανίας εκπροσώπησε ο Βασίλης Στασινός, ενώ οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ  Καρπενησίου φρόντισαν για ακόμη μια φορά για την καλύτερη δυνατή οργάνωση, παίρνοντας «άριστα» στο οργανωτικό κομμάτι.

Κυριάκος Αλεξανδρίδης & Στέφανος Μπορμπόκης

 












Ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης(Φωτογραφία αριστερά) είναι 58 ετών και αγωνίστηκε για δέκα χρόνια στον ΠΑΟΚ(1979-1989), ενώ στη συνέχεια έπαιξε στον Άρη και στη Δόξα Δράμας, διακρινόμενος στη θέση του μέσου. Αυτήν την στιγμή υπεύθυνος δικτύου ακαδημιών Football Prints της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο 53χρονος Στέφανος Μπορμπόκης(Φωτογραφία δεξιά) είναι σκάουτερ του «δικεφάλου», στον οποίο αγωνίστηκε ως επιθετικός από το 1986 έως το 1994, ενώ κατέγραψε 29 διεθνείς συμμετοχές, σκοράροντας έξι γκολ με την Εθνική. Μετά τους Θεσσαλονικείς έπαιξε στον Εδεσσαϊκό, στον Ηρακλή, στον Άρη και στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Έχει υπάρξει προπονητής του Κιλκισιακού, του  Θερμαϊκού, της Ένωσης Θράκης, του Διγενή Λακκώματος και της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Αλεξανδρίδης και Μπορμπόκης υπήρξαν συμπαίχτες στον ΠΑΟΚ(1986-1989).


































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος