Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Πρόσθεσε δυο έμπειρους Αθηναίους παίχτες ο ΑΠΟΚ


Στα τέσσερα έφτασαν τα αποκτήματα του Βελουχίου από την Αθήνα, ύστερα από τους Πέτρο Δάβαρη και Βασίλη Μιχάλη. Η ομάδα του ΑΠΟΚ πρόσθεσε επιπλέον δυο έμπειρους ποδοσφαιριστές από την Αττική. Πρόκειται για τον Γιώργο Θεοχάρη από τη Δόξα Κορωπίου και τον Δημήτρη Ντούμα, που εντάχτηκε ως ελεύθερος. Οι παραπάνω παίχτες, που μπορούν να αγωνιστούν σε αρκετές θέσεις «έκλεισαν» με τις συντονισμένες προσπάθειες του Προέδρου Παναγιώτη Ρεσίτη και τη συνεχή δουλειά του Αντιπροέδρου Παναγιώτη Παπαρούπα. Να υπενθυμιστεί πως στο ρόστερ έχουν ενταχτεί επίσης οι: Γιώργος Βούρτσας(Άγραφα) και Άγγελος Παχής(Ελεύθερος από τον Αίολο), με την ομάδα του Δημήτρη Τσιγαρίδα να φτάνει στις έξι μεταγραφές.
Στην παραπάνω φωτογραφία ο Πρόεδρος του Βελουχίου Παναγιώτης Ρεσίτης και οι ποδοσφαιριστές Πέτρος Δάβαρης(Aριστερά), Δημήτρης Ντούμας(Δεξιά) και Γιώργος Θεοχάρης(Κέντρο) στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ομίλου της ΔΕΗ, στην οποία ο κ. Ρεσίτης είναι προπονητής.

H ανακοίνωση του ΑΠΟΚ στην επίσημη σελίδα του έχει ως εξής:
"Η διοίκηση του ΑΠΟΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους έμπειρους Γιώργο Θεοχάρη και Δημήτρη Ντούμα (έχουν αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Κηφισιά, Πεύκη, Κορωπί). Με συνοπτικές διαδικασίες και χάρη στην επιμονή του προέδρου Πάνου Ρεσίτη αλλά και τις κινήσεις και τη συνεχή δουλειά του αντιπροέδρου Παναγιώτη Παπαρούπα, η ομάδα προσθέτει στο δυναμικό της δύο βασικά γρανάζια για τη λειτουργία της."