Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Εθνικός Κομποτάδων-ΑΠΟΚ Βελούχι 2-4

Φιλική επικράτηση με 2-4 για το Βελούχι επί του Εθνικού Κομποτάδων, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Η συνάντηση διεξήχθη την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Κομποτάδων Φθιώτιδας, αρχίζοντας στις 4.
Ο Εθνικός του Χρήστου Κρέτση έδωσε το δεύτερο του φιλικό παιχνίδι, μετά το νικηφόρο επί της Θύελλας Μεγάλης Βρύσης(Κέρδισε με 0-3). Ο ιστορικός σύλλογος επέστρεψε στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Φθιώτιδας, ενισχύθηκε σημαντικά και είχε καλή παρουσία στο παιχνίδι κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Οι Κομποτάδες συμμετέχουν στον 3ο Όμιλο της Β΄ ΕΠΣΦ, αγωνιζόμενες στην πρεμιέρα εκτός έδρας με τον Αστέρα Σταυρού.
Το Βελούχι του Δημήτρη Τσιγαρίδα «τέσταρε» τις δυνάμεις του δυο εβδομάδες πριν την πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος, στην οποία θα αντιμετωπίσει τον Αίολο. Ήταν αρκετά καλό και έφτασε στη νίκη, σκοράροντας τέσσερις φορές, αφήνοντας ικανοποιημένο τον προπονητή του και τον νέο Πρόεδρο κ. Ρεσίτη. Δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας αρχηγός Άλεξ Μπακαλίδης. Ο τεχνικός του ΑΠΟΚ είχε την ευκαιρία να δει την κατάσταση, στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές εκτός Ευρυτανίας ,με τον φορ Πέτρο Δάβαρη να ξεχωρίζει σκοράροντας δυο φορές, όσες και ο Άγγελος Παχής.
Οι δυο ομάδες προετοιμάζονται εν όψει των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. Ο μεν Εθνικός θα συμμετάσχει στη Β΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας, ο δε ΑΠΟΚ στην Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας, στοχεύοντας στην κατάκτηση του τίτλου.

Η διακύμανση


Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Δημήτρη Τσιγαρίδα(Απευθείας φάουλ), αλλά το Βελούχι με δυο γκολ του Άγγελου Παχή(Φωτογραφία, το ένα με απευθείας φάουλ) έκλεισαν το ημίχρονο μπροστά με 1-2. Ο Γιάννης Τόλιας ισοφάρισε στην επανάληψη σε 2-2 και ο Πέτρος Δάβαρης με δυο προσωπικά γκολ διαμόρφωσε το τελικό 2-4. Διπλό δοκάρι είχε ο Δημήτρης Κατσαδούρος.

Νέος τερματοφύλακας-Γκολτζής ο Δάβαρης


Με την ομάδα του Δημήτρη Τσιγαρίδα αγωνίστηκε ο 25χρονος τερματοφύλακας Έκτορας Λεωνίδας-Κουνέτας, που αγωνιζόταν στην Α΄ ΕΠΣ Αθήνας με τον Μικρασιατικό, η απόκτηση του οποίου αναμένεται να ανακοινωθεί. Παράλληλα δοκιμάστηκε ο 24χρονος αμυντικός μέσος Αριστείδης Τσικερτζής, ο οποίος έπαιζε στο Πανόραμα(Α΄ ΕΠΣ Μακεδονίας).
Θετικό ντεμπούτο για τους νεοαποκτηθέντες: Πέτρο Δάβαρη(Φωτογραφία, επιθετικός), Δημήτρη Ντούμα(Μέσος), Γιώργο Θεοχάρη(Κεντρικός αμυντικός) από την Αθήνα και τους ποιοτικούς ντόπιους Δημήτρη Κατσαδούρο και Άγγελο Παχή, που επέστρεψαν ως ελεύθεροι από τον Αίολο. Τραυματίας αποχώρησε ο Φώτης Ζαχαράκης των φιλοξενούμενων, η κατάσταση του οποίου δεν εμπνέει ανησυχία. 

Συνθέσεις Ομάδων

Εθνικός (Χρήστος Κρέτσης): Λογαράς, Γουργιώτης, Λιάγκας Δ., Βούρτσας Α., Τόλιας, Ντούβας, Γιαννακόπουλος, Κρέτσης, Τσιγαρίδας, Ταμπακολόγος, Χαλκιάς
Αγωνίστηκαν και οι: Βούρτσας Ι., Πουγκακιώτης, Ντάτσης, Κατσαρός

ΑΠΟΚ Βελούχι (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Κουνέτας, Πατρώνης, Σερπάνος, Ντούμας, Θεοχάρης, Κατσαδούρος, Τσιλίκας, Παχής, Σκοπέτος, Τσικερτζής, Δάβαρης
Έπαιξαν και οι: Ίβρος, Τσούκας, Φακίτσας, Ζαχαράκης

Διαιτητής: Σάββας Ξεφλούδας(ΣΔΠ Φθιώτιδας)
1ος Βοηθός: Επαμεινώνδας Κατσαβριάς(ΣΔΠ Φθιώτιδας)
2ος Βοηθός: Γιώργος Ζαφείρης(ΣΔΠ Φθιώτιδας)











Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Νίκος Λάππας