Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Τον 18χρονο Παναγιώτη Χρυσικό πήρε η Ποταμιά


Στην απόκτηση ενός Ευρυτάνα ποδοσφαιριστή κάτω των 20 ετών προχώρησε η Ποταμιά, εντάσσοντας τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό Παναγιώτη Χρυσικό.
Ο 18χρονος άνηκε μέχρι πρόσφατα στον Αίολο, με τον οποίο είχε 10 συμμετοχές και 6 γκολ στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας. Επιστρέφει στους Μεγαλοχωρίτες, στους οποίους αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της περιόδου 2017-2018. Ξεκίνησε από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 και έπαιξε επιπλέον στη Μυρίκη και στον ΑΠΟΚ(Γ΄ Εθνική).
Καλύπτει θέση ποδοσφαιριστή κάτω των 19 ετών. Το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του Γιάννη Φλωράκη, που ετοιμάζεται για την πρώτη παρουσία της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Πρόκειται για το 5ο απόκτημα των τρεμπλούχων Ευρυτανίας.

Η ανακοίνωση της ομάδας έχει ως εξής:
«Ο Α.Ο. Ποταμιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον μεσοεπιθετικό Παναγιώτη Χρυσικό από την ομάδα του Αιόλου. Ο 18χρονος(Γεννηθείς στις 29/4/2001) έχει αγωνιστεί ξανά στην Ποταμιά την περίοδο 2017-2018. Στη Γ΄ Εθνική έχει συμμετάσχει σε οκτώ παιχνίδια με την ομάδα του ΑΠΟΚ, ενώ έχει επίσης φορέσει τις φανέλες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 και της Μυρίκης. Τον καλωσορίζουμε πάλι στην οικογένεια της ομάδας μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής»