Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

1η ποδηλατοδρομία ευαισθητοποίησης για ΑμΕΑ με πολλαπλά μηνύματα


Με συμμετοχή 200 ανθρώπων κάθε ηλικίας διεξήχθη την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 7 η 1η ποδηλατοδρομία ευαισθητοποίησης για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία και σεβασμό της διαφορετικότητας. Διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων ΑμΕΑ και τον Δήμο Καρπενησίου. Η εκκίνηση δόθηκε στον κόμβο της εισόδο της πόλης από την Πρόεδρου του συλλόγου κ. Αναστασία Κριπάση-Μπάρκα και τον Δήμαρχο Καρπενησίου κ. Νίκο Σουλιώτη. Ο τερματισμός πραγματοποιήθηκε στο πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων, όπου ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων στους συμμετέχοντες και ζωντανό μουσικό πρόγραμμα. Πρόκειται για μια αξιέπαινη δράση, η οποία θα εξελιχθεί σε θεσμό.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:
Γιατί στο Δήμο Καρπενησίου υπάρχουν αλληλέγγυοι πολίτες!!!!

Ευχαριστούμε από καρδιάς ολους όσους συμμετείχαν, ολους όσους ήταν παρόντες.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Καρπενησίου για την Συνδιοργανωση, για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Ευχαριστούμε τον Κώστα Κεφαλα, τον Δημ. Κοκοτινη, τον Γιώργο Ζαλοκωστα, τον Σπύρο Γαλανη, τον Δημ. Κολλημένο, τον Γιώργο Κατσαρό, τον Γιώργο Κογια, τον Νίκο Ανδρέου, τον Δημ Αντωνίου, τον Γιάννη Χαλκιά, την Κατερίνα Μπαλωμενου, την Αντιγόνη Λυκοκαπη, τον Δημ. Αναγνώστου, την Καλλίνα Γκόντα, την Βίκυ Νάκου, τον Νίκο Κοντοπανο, τον Κλεομ. Λάππα τον Σιδέρη Μοτσιολα για την αμέριστη βοήθεια τους.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές μουσικούς Κων. Μονια, Απ. Πιπερα, Δημ. Αναγνώστου, Αν. Γαλανάκη, Θεοδ Μπάρκα.

Ευχαριστούμε τον Θεοδ. Μπάρκα για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης.

Τον Βασ. Ιωαννιδη και την Μαρία Μπάρκα για το βίντεο και τα σποτ.

Ευχαριστούμε την Αστυνομική Δ/νση και το Εκαβ Καρπενησιου.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας star Κεντρικής Ελλάδας, Ευρυτανικα Νέα, Ευρυτανικα Παλμό, τον stoxos fm104, 9, Ευρυτανία sport.

Ευχαριστούμε τους Συλλόγους Ατλαντα, ΠΑΚ.

ΑΟΛ Ευρυτος, Πολιτιστικό Σύλλογο Καρπενησίου.

Τα δημοτικά σχολεία πρώτο, τρίτο, τέταρτο.

Ευχαριστούμε και του χρόνου στην δεύτερη ποδηλατοδρομια!!!Πηγή: evrytanika.gr, Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων ΑμΕΑ, Δήμος Καρπενησίου, Δημήτρης Δεληγεωργόπουλος