Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Το πρόγραμμα του Καρπενήσι Futsal στη Β΄ Εθνική σάλας

Στα γραφεία της ΠΕΠΣΣ δεν πραγματοποιήθηκε μονάχα η κλήρωση για την πρεμιέρα της Stoiximan.gr Futsal Super League, αλλά και για τη Β’ Εθνική, που φέτος θα έχει οκτώ ομάδες και όχι επτά όπως την περσινή σεζόν, με το Καρπενήσι να προστίθεται. Άπαντες περιμένουν μια συναρπαστική σεζόν, με σπουδαίες μάχες για την άνοδο.
Στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής, η Σάμος αναμετράται με τον Διογένη Ολυμπιακού Χωριού, το Φάληρο Futsal με την Κόμπρα που υποβιβάστηκε και επανήλθε στη Β’ Εθνική, το Καρπενήσι στο ντεμπούτο του με την Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου, ενώ η Αναγέννηση Θρακομακεδόνων φιλοξενεί στην πρεμιέρα τον Αδέσποτο.
Να τονιστεί βέβαια πως έχει αλλάξει το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, όπου πέρυσι ο πρώτος ανέβαινε απευθείας στη μεγάλη κατηγορία και ο 2ος, ο 3ος και ο 4ος έκαναν ένα μίνι πρωτάθλημα με τον προτελευταίο της Stoiximan.gr Futsal Super League, για το ποια ομάδα θα έπαιζε τη νέα σεζόν στην Α’ Εθνική.
Φέτος, λοιπόν, οι πρώτες τέσσερις ομάδες της κανονικής περιόδου θα παίξουν στα playoffs. Στα ημιτελικά, ο 1ος παίζει με τον 4ο και ο 2ος με τον 3ο, με την πρόκριση να κρίνεται στις τρεις νίκες, αλλά με τη διαφορά ότι θα κουβαλούν τα μεταξύ τους αποτελέσματα από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Οι δυο ομάδες που θα προκριθούν στον τελικό, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους, πάλι ο νικητής θα κρίνεται στις τρεις νίκες και επίσης θα κουβαλούν τα μεταξύ τους αποτελέσματα από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο νικητής ανεβαίνει κατηγορία και ο φιναλίστ θα παίξει με τον προτελευταίο της μεγάλης κατηγορίας αγώνες για το δεύτερο εισιτήριο που θα κρίνεται στις δυο νίκες. Η ομάδα της Β’ Εθνικής θα έχει το πλεονέκτημα έδρας.
Την ομάδα του Καρπενήσι Futsal, που εκκινεί με εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Α.Ε. Καλαμακίου-Αλίμου εκπροσώπησε στην κλήρωση ο Βασίλης Κωστόπουλος. Το πρωτάθλημα ξεκινά το διήμερο 5 και 6 Οκτωβρίου.

Το πρόγραμμα του Καρπενήσι Futsal έχει ως εξής:
1η αγωνιστική: Καρπενήσι Futsal-Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου
2η αγωνιστική: Αδέσποτος Αθηνών-Καρπενήσι Futsal
3η αγωνιστική: Καρπενήσι Futsal-Αναγέννηση Θρακομακεδόνων
4η αγωνιστική: Καρπενήσι Futsal-Σάμος Futsal
5η αγωνιστική: Κόμπρα-Καρπενήσι Futsal
6η αγωνιστική: Καρπενήσι Futsal-Διογένης Ολυμπιακού Χωριού
7η αγωνιστική: Φάληρο-Καρπενήσι Futsal
8η αγωνιστική: Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου-Καρπενήσι  Futsal
9η αγωνιστική: Καρπενήσι Futsal-Αδέσποτος Αθηνών
10η αγωνιστική: Αναγέννηση Θρακομακεδόνων- Καρπενήσι Futsal
11η αγωνιστική: Σάμος Futsal- Καρπενήσι Futsal
12η αγωνιστική: Καρπενήσι Futsal-Κόμπρα
13η αγωνιστική: Διογένης Ολυμπιακού Χωριού-Καρπενήσι Futsal
14η αγωνιστική: Καρπενήσι Futsal-Φάληρο

*Θα προστεθεί το πλήρες πρόγραμμα

Πηγή: http://www.futsalhellas.com/matsares-sthn-premiera-ths-b-ethnikis/