Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Η κλήρωση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ευρυτανίας


Πραγματοποιήθηκε τελικώς την Παρασκευή 30 Αυγούστου στις 5 το απόγευμα η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας και του κυπέλλου Ευρυτανίας, περιόδου 2019-2020.
Από πλευράς ΕΠΣ Ευρυτανίας παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαντζίμας, ο Γενικός Γραμματέας Άρης Τσιούνης, ο ταμίας Δημήτρης Αθανασόπουλος και ο υπάλληλος Γιάννης Βονόρτας, που συντέλεσε στη διεξαγωγή της κλήρωσης.
Τις ομάδες εκπροσώπησαν οι: Νίκος Μαντζιούτας(Ποταμιά), Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος(Αίολος), Παναγιώτης Παπαρούπας(ΑΠΟΚ Βελούχι), Γιώργος Χρυσαφόπουλος(ΠΑΟΚ) και Δημήτρης Κολλημένος(ΑΕΚ).
Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν 6 ομάδες και συγκεκριμένα οι: ΑΠΟΚ Βελούχι, Αίολος, Φραγκίστα, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ραπτόπουλο. Δεν δήλωσαν συμμετοχή τα Άγραφα. Στην πρεμιέρα θα διεξαχθεί το «παραδοσιακό» ντέρμπι μεταξύ ΑΠΟΚ και Αιόλου, ενώ θα γίνουν επίσης οι αγώνες: Φραγκίστα-Ραπτόπουλο και ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Σε περίπτωση που ο πρώτος μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας έχει διαφορά +6 από τον δεύτερο της βαθμολογίας δεν θα πραγματοποιηθούν Play Off μεταξύ των τεσσάρων πρωτών.
Στο κύπελλο λαμβάνουν μέρος επίσης έξι ομάδες. Δεν δήλωσε συμμετοχή το Ραπτόπουλο, ενώ προστέθηκε η εκπρόσωπος της Γ΄ Εθνικής Ποταμιά. Η κληρωτίδα έβγαλε στον προημιτελικό το παιχνίδι της Ποταμιάς με τον ΑΠΟΚ.
Τα πρώτα επίσημα παιχνίδια αναμένεται να πραγματοποιηθούν στο τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου, ενώ είναι αρκετά πιθανή η διεξαγωγή Super Cup μεταξύ Ποταμιάς και Φραγκίστας, με τη διοργάνωση να αφιερώνεται στον εκλιπόντα παράγοντα Πάνο Παπαδημητρίου.

Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας είχε ως εξής:
1η αγωνιστική
Φραγκίστα-Ραπτόπουλο
ΑΠΟΚ Βελούχι-Αίολος
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

2η αγωνιστική
Ραπτόπουλο-ΑΠΟΚ Βελούχι
ΠΑΟΚ-Φραγκίστα
Αίολος-ΑΕΚ

3η αγωνιστική
Ραπτόπουλο-ΠΑΟΚ
Αίολος-Φραγκίστα
ΑΠΟΚ Βελούχι-ΑΕΚ

4η αγωνιστική
ΠΑΟΚ-Αίολος
Φραγκίστα-ΑΠΟΚ Βελούχι
ΑΕΚ-Ραπτόπουλο

5η αγωνιστική
Αίολος-Ραπτόπουλο
ΑΠΟΚ Βελούχι-ΠΑΟΚ
ΑΕΚ-Φραγκίστα

6η αγωνιστική
Ραπτόπουλο-Φραγκίστα
Αίολος-ΑΠΟΚ Βελούχι
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

7η αγωνιστική
ΑΠΟΚ Βελούχι-Ραπτόπουλο
Φραγκίστα-ΠΑΟΚ
ΑΕΚ-Αίολος

8η αγωνιστική
ΠΑΟΚ-Ραπτόπουλο
Φραγκίστα-Αίολος
ΑΕΚ-ΑΠΟΚ Βελούχι

9η αγωνιστική
Αίολος-ΠΑΟΚ
ΑΠΟΚ Βελούχι-Φραγκίστα
Ραπτόπουλο-ΑΕΚ

10η αγωνιστική
Ραπτόπουλο-Αίολος
ΠΑΟΚ-ΑΠΟΚ Βελούχι
Φραγκίστα-ΑΕΚ

Η κλήρωση του κυπέλλου ΕΠΣ Ευρυτανίας ήταν η ακόλουθη:
Προημιτελικά
ΠΑΟΚ-Φραγκίστα
Ποταμιά-ΑΠΟΚ Βελούχι

Ημιτελικά
Νικητής (Ποταμιά-ΑΠΟΚ Βελούχι)-Νικητής (ΠΑΟΚ-Φραγκίστα)
Αίολος-ΑΕΚ