Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019

Ξεκινά η αγωνιστική περίοδος της ακαδημίας του ΠΑΟΚ Καρπενησίου


Την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου προανήγγειλε η ακαδημία ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Καρπενησίου των προπονητών Γιώργου Χρυσαφόπουλου και Απόστολου Αναστασόπουλου. Η ακαδημία, η οποία συνεχίζει δυναμικά τη λειτουργία της, ακολουθώντας το πλάνο και τη μεθοδολογία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει τις προπονήσεις της στις 6 Σεπτεμβρίου,ενώ οι εγγραφές βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη. 
Το Δελτίο τύπου της ακαδημίας ΠΑΟΚ Καρπενησίου έχει ως εξής:
"Οι εγγραφές ξεκίνησαν για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 με στόχο τη σωστή εκμάθηση του αθλήματος, παίζοντας ποδόσφαιρο με πολλά παιχνίδια, συνεχή διασκέδαση, καλλιεργώντας ωστόσο το ομαδικό πνεύμα και το ευ αγωνίζεσθαι. Σας περιμένουμε 6 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή στις 5 το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, για να χαρούμε και να κάνουμε νέους φίλους. Το προπονητικό τιμ της ακαδημίας μας αποτελείται και φέτος από τον κ. Χρυσαφόπουλο Γεώργιο, κάτοχο διπλώματος UEFA B και τον κ. Αναστασόπουλο Απόστολο, κάτοχος διπλώματος UEFA C., ακολουθώντας τις σύγχρονες μεθόδους προπόνησης σύμφωνα με τις οδηγίες και το πρόγραμμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επίσης η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι θα αγωνιστεί και φέτος στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας 2019-2020, βοηθώντας το ποδόσφαιρο μας, όπως και στη δημιουργία και ανάδειξη ταλέντων της περιοχής μας. 
Τα τμήματα της ακαδημίας μας είναι Κ6(Παιδιά ως 6 ετών), Κ8(Παιδιά ως 8 ετών), Κ10(Παιδιά ως 10 ετών), Κ12(Παιδιά ως 12 ετών) και Κ14(Παιδιά ως 14 ετών)
Για πληροφορίες στα τηλ. επικοινωνίας Χρυσαφόπουλος Γεώργιος 6988380018, Αναστασόπουλος Απόστολος 6970090590.