Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Αλλαγή σελίδας και νέα διοίκηση στον Αίολο


Νέο 5μελες διοικητικό συμβούλιο προέκυψε στην ιστορική ομάδα του Αιόλου, το οποίο μάλιστα είναι αρκετά ανανεωμένο και με νέους ανθρώπους, αποτελούμενο από πρώην ποδοσφαιριστές του.
Ο 36χρονος επιτυχημένος Περικλής Πλακιάς αποχώρησε από τη διοίκηση και την Προεδρία ανέλαβε ο Κώστας Σιταράς. Ο 37χρονος είναι πρώην ποδοσφαιριστής του συλλόγου, στον οποίο και έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα, αγωνιζόμενος στη θέση του αμυντικού. Στο πόστο του αντιπροέδρου και του ταμία θα βρίσκονται δυο ακόμη πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας του Προφήτη Ηλία και συγκεκριμένα οι 40χρονος Δημήτρης Γιαννιώτης και ο 45χρονος Κώστας Σταμούλης αντίστοιχα.
Τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια «κρέμασε» ο Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος, που αποτελεί τον εμβληματικό αρχηγό του συλλόγου και με μεγάλη προσφορά επί σειρά ετών. Πλέον ο 37χρονος θα είναι Γενικός Αρχηγός και Γενικός Γραμματέας , παραμένοντας δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα σε άλλο «νευραλγικό» πόστο.
Τη διοίκηση συμπληρώνει ο 33χρονος επιχειρηματίας Γρηγόρης Τσινιάς, που έχει αγωνιστεί στο Μικρό Χωριό. Είναι πλέον ο νέος ειδικός γραμματέας των «τζιαλομπλού».
Ο προγραμματισμός για το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας και το κύπελλο Ευρυτανίας 2019-2020 «τρέχει» και η νέα διοίκηση θα επιφέρει αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, καθώς θα υπάρξουν περεταίρω προθήκες και σε άλλα πόστα με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου, που θα λειτουργεί σε ιδανικά πρότυπα.

Αναλυτικά η νέα διοίκηση:


 











Πρόεδρος: Κώστας Σιταράς
Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Γιαννιώτης
Γενικός Γραμματέας& Γενικός Αρχηγός: Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος
Ειδικός Γραμματέας: Γρηγόρης Τσινιάς
Ταμίας: Κώστας Σταμούλης

Ευχαριστίες στο προηγούμενο Δ.Σ.


Το νέο συμβούλιο της ομάδας εκφράζει ιδιαίτερα τις θερμές του ευχαριστίες στον απερχόμενο Πρόεδρο Περικλή Πλακιά(Φωτογραφία), καθώς και σε όλο το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο, καθώς επί των ημερών τους ο Αίολος έφτασε σε σημαντικές στιγμές εντός και εκτός Ευρυτανίας, συνδυάζοντας το με την αλλαγή της εικόνας του.