Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

ΝΠΣ Βόλος-Λεβαδειακός 0-0

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι του Νέου Ποδοσφαιρικού Βόλου και του Λεβαδειακού, ύστερα από ένα κακό ποιοτικά ματς
Η φιλική συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Αυγούστου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, ξεκινώντας λίγο μετά τις 6.
Ο ΝΠΣ Βόλος του Χουάν Φεράντο μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος βελτιώθηκε στην επανάληψη και είχε δυο δοκάρια με τον Φερνάντο Ρούμπεν Ζοαό και τον Έρικ Γέντρισεκ. Οι πρωταθλητές της Football League δεν κατάφεραν να φτάσουν στη φιλική νίκη, έχοντας αντιμετωπίσει πριν λίγες ημέρες επίσης τη Λάρισα και τη Λαμία.
Ο Λεβαδειακός του Δημήτρη Σπανού έδωσε το πρώτο του φιλικό «τεστ», το οποίο ήταν θετικό. Οι Βοιωτοί δείχνουν ικανοί να πρωταγωνιστήσουν και να επιστρέψουν στη μεγάλη κατηγορία, διατηρώντας αρκετούς ποδοσφαιριστές του περυσινού ρόστερ.
Ο Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Βόλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο Καρπενήσι και αποχώρησε μετά τη λήξη του φιλικού. Στις 8 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Ξάνθη. Οι Βοιωτοί αντιμετωπίζουν στο Καρπενήσι στις 12/8 τον Πλατανιά.

Τριψήφιος αριθμός
Περίπου 100-120 θεατές παρακολούθησαν ένα ακόμη δυνατό φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι.

Αποχώρησε ο Βόλος
Οι Βολιώτες, οι οποίοι θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στη Super League επέστρεψαν στη βάση τους, μετά τη λήξη του φιλικού. Προπονήθηκαν από τις 20 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου, διαμένοντας στο Montana.

Παρουσία Δημάρχων
Το ματς παρακολούθησε ο Δήμαρχος Βόλου και «κεφαλή» του ΝΠΣ Βόλος Αχιλλέας Μπέος, που συζήτησε με τον Δήμαρχο Καρπενησίου Νίκο Σουλιώτη. Στο γήπεδο βρέθηκαν επίσης ο Ευρυτάνας παράγοντας του ΝΠΣ Βόλος Τάκης Χρυσικός και ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου Ταξιάρχης Κουτρομάνος, που βρίσκεται δίπλα στις αποστολές όλων των ομάδων.



Ντεμπούτο Σπανού
Ο προπονητής του Λεβαδειακού Δημήτρης Σπανός(Φωτογραφία) καθοδήγησε για πρώτη του φορά τη νέα του ομάδα.


Πρώτο φιλικό
Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν οι Βοιωτοί στο πρώτο του φιλικό. Οι δυο ομάδες τράβηξαν αντίθετη πορεία στα περυσινά πρωταθλήματα, ο μεν Βόλος ανέβηκε στη Super League 1, ο δε Λεβαδειακός υποβιβάστηκε στη Super League 2.

Άρχισε ο Λιάγκας


O Ευρυτάνας ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού Πάνος Λιάγκας(Φωτογραφία) ξεκίνησε στο κέντρο της άμυνας, συμμετέχοντας στο πρώτο μέρος. 


Α΄ Μέρος

Το ημίχρονο ήταν «λευκό»
Οι δυο ομάδες παρέμειναν μετά τη λήξη του πρώτου μέρος στο ισόπαλο 0-0, με τις συγκινήσεις να είναι ελάχιστες. Πολύ καλά στάθηκε στο γήπεδο ο Λεβαδειακός.

Αποχώρησε τραυματίας


Νωρίς τέθηκε νοκ-άουτ ο Μαροκινός Γέχια Ατιγιαλάχ(Φωτογραφία) των Βολιωτών, που αντικαταστάθηκε από τον Κώστα Κορέλα.  


Καλύτερη με Ιωαννίδη


Στην κορυφαία στιγμή του πρώτου μέρους ο ικανότατος διεθνής φορ Φώτης Ιωαννίδης(Φωτογραφία) του Λεβαδειακού είδε την προσπάθεια του να αποκρούεται από τον Θανάση Γκαραβέλη. 


Οι καλύτερες φάσεις
4 : Μπαλιά του Κονέ στον Σαβαντογκό, που σέτραρε από αριστερά και το πλασέ
9΄: Σέντρα του Τσαούση από αριστερά, κεφαλιά του Τσοκάνη κατέληξε άουτ από το αριστερό δοκάρι του Μπάγιτς.
14΄: Χαμηλό σουτ του Ηλιόπουλου κόντραρε και απέκρουσε σε κόρνερ στη δεξιά του γωνία ο πορτιέρο του Λεβαδειακού.
16΄: Ο Ιωαννίδης σούταρε από αριστερά και ο Γκαραβέλης απέκρουσε όμορφα.

Β΄ Μέρος

Παρέμειναν χωρίς τέρμα
Ο Βόλος ήταν καλύτερος στην επανάληψη, ωστόσο δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε γκολ.

Δυο δοκάρια 

 











Η μπάλα κατέληξε δυο φορές στα δοκάρια του Αντώνη Κοκκαλά, ο οποίος είχε αποσοβήσει με εντυπωσιακό τρόπο το χτύπημα φάουλ του Μπράιν Σαρμιέντο. Πρώτα σε προσπάθεια του Αργεντινού Φερνάντο Ρούμπεν Ζοαό(Φωτογραφία αριστερά) στο 82΄ και στη συνέχεια σε κεφαλιά του Σλοβάκου Έρικ Γέντρισεκ(Φωτογραφία δεξιά) στο 86ο λεπτό. 


Οι καλύτερες φάσεις
65΄: Σουτ του Σαρμιέντο από δεξιά απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού.
70΄: Ο Μάντζιος έκανε προσπάθεια από αριστερά, δοκίμασε σουτ, το οποίο έδιωξε στη γωνία του ο Καραγκιόζης.
75΄: Απευθείας χτύπημα φάουλ  του Σαρμιέντο απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κοκκαλάς.
82΄: Χαμηλό σουτ του Ζοάο απέκρουσε ο πορτιέρο του Λεβαδειακού, η μπάλα βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του και έφυγε κόρνερ.
85΄: Σέντρα του Φεράρι από αριστερά, κεφαλιά του Γέντρισεκ έφυγε πάνω από την εστία των Βοιωτών.
86΄: Ο Ζοάο έβγαλε σέντρα από αριστερά και η κεφαλιά του Γέντρισεκ βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κοκκαλά και κατέληξε άουτ.

Συνθέσεις Ομάδων

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης(46΄ Καραγκιόζης, 75΄ Κραβαρίτης), Ντεντάκης(46΄ Λύρατζης), Δημόπουλος(46΄ Κορνέζος, 75΄ Μήτογλου), Μπασόνγκ(60΄ Διαμαντής), Τσαούσης(46΄ Φεράρι), Τσοκάνης(46΄ Μάξ), Μπαλογιάννης(46΄ Σαρμιέντο), Ατιγιαλάχ(21΄ λ.τρ Κορέλας), Ηλιόπουλος(46΄ Κυζιρίδης), Ζοάο, Μάντζης(46΄ Γέντρισεκ)

Λεβαδειακός (Δημήτρης Σπανός): Μπάγιτς, Χατζηλάμπρος, Παντελιάδης, Ανγκουά, Λιάγκας, Μητρόπουλος, Κονέ, Σαβαντογκό, Καστιγιόν, Ορφανίδης, Ιωαννίδης
Έπαιξαν και οι: Κοκκαλάς, Μαχαίρας, Βήχος, Τσάπρας, Καραμπάς, Καραχάλιος, Νίκας, Σένκα, Σανάμπρια, Μάντζιος, Μακρής

Διαιτητής: Δημήτρης Κουρλός(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Σπύρος Μπύρος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Γιώργος Δροσίνης(ΕΠΣ Ευρυτανίας)









































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος