Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία Μώλου-Σεβαστόπουλου


Χωρίς τον προπονητή του Κωνσταντίνο Σεβαστόπουλο συνεχίζει την πορεία του ο Α.Ο. Μώλος(Β΄ ΕΣΚΑΣΕ). Μετά από μια 27ετη συνεργασία οι δυο πλευρές δεν θα πορευτούν μαζί. 
Ο κ. Σεβαστόπουλος μας απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή, η οποία έχει ως εξής

Με την ολοκλήρωση των 27 ετών από την ημέρα συγκρότησης του Αθλητικού Ομίλου Μώλου, ανελλιπώς και διατελών δημιουργός, παίκτης, οργανωτής και προπονητής, μέχρι και την τελευταία φετινή σεζόν που ολοκλήρωσαν τις προπονήσεις και τους αγώνες με επιτυχία τα αναπτυξιακά τμήματα και το ανδρικό, αποχαιρετώ, με βαθειά συναισθήματα, την συνεργασία αυτή.
Η σημαντική παρακαταθήκη με τα αξιοσημείωτα αποτελέσματα όλων αυτών των χρόνων σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο επιτεύχθησαν χάρη στην εξαιρετική πλαισίωση των συνεργατών, προέδρων και μελών του Δ.Σ πετυχαίνοντας σχεδόν ακατόρθωτες νίκες. Ο περιορισμένος αριθμός παικτών - λόγω αισθητά  μειωμένου πληθυσμού έναντι των πόλεων - δεν αποτέλεσε όλα αυτά τα χρόνια τροχοπέδη για την κατάκτηση νικών αλλά και ηττών από άξιους παίκτες και συναδέλφους όλων των ομάδων του περιφερειακού πρωταθλήματος.
Μεγάλη ευγνωμοσύνη τρέφω σε όλους τους αθλητές, κυρίως στους γονείς αυτών οι οποίοι έδειξαν αμέριστη εμπιστοσύνη.
Η καλαθοσφαίριση αποτελεί ιδανικό τρόπο για να αναπτύξει ένα παιδί στρατηγική & γρήγορη σκέψη, προγραμματισμό, θέτει στόχους, παρέχει πρότυπα υγιούς κοινωνικού περιγύρου, φίλους και παρέες από τον αθλητισμό που συνήθως κρατούν για πάντα και είναι στήριγμα για όλη τους τη ζωή. Οι περισσότεροι γονείς αναζητούν την καλλιέργεια των παιδιών τους από επιστήμονες του αθλητισμού και αυτό επιβεβαιώθηκε όλα αυτά τα χρόνια με την εμπιστοσύνη τους στο σύλλογό μας και στα μακροχρόνια αποτελέσματα που εισέπραξαν.
Οι φίλαθλοι μας ενίσχυαν με κάθε τρόπο και θα συνεχίσουν με την ίδια θέρμη.
Ευχαριστώ τους θεσμικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες που επιτέλεσαν το έργο τους βάσει αρμοδιότητας και ανάλογα με την ηθική, πολιτισμική και αθλητική καλλέργεια που τους διέπει, φυσικά πρόσωπα, χορηγούς και εθελοντές που υποστήριξαν την σχεδόν τριακονταετή προσπάθεια αυτή στο Μώλο, την οποία θα συνεχίζω και εγώ να υποστηρίζω ηθικά.

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Σεβαστόπουλος