Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Διεθνές καμπ της πολεμικής τέχνης ζίου-ζίτσου στο Καρπενήσι



Η ΕΦΕΟΖ-Ζ σε συνεργασία με την ακαδημία αυτοάμυνας Τιτάνες στο πλαίσιο της προετοιμασίας των αθλητών εν όψει σημαντικών διεθνών διοργανώσεων διοργάνωσε το διεθνές καλοκαιρινό προπονητικό καμπ ζίου-ζίτσου με την ονομασία Greek Ju-Jitsu Summer Camp 2019(20-25 Αυγούστου).
Η αποστολή 110 αθλητών-τριων από 13 διαφορετικές χώρες και 8 διαφορετικούς Ελληνικούς συλλόγους διέμεινε στο Hotel Avaris, στο οποίο έγιναν και οι προπονήσεις. Οι συμμετέχοντες εξασκήθηκαν σε όλα τα συστήματα (fighting-duo-ne-waza) με σπουδαίους προπονητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και προπόνηση Εθνικών Ομάδων όλων των κατηγοριών,

Δίδαξαν σύμφωνα με την ανακοίνωση οι: MICHELE VALLIERI-SARA PAGANINI (ITALY) DUO SYSTEM WORLD CHAMPIONS ROB HAANS (NEDERLANDS) FIGHTING SYSTEM WORLD GAMES CHAMPION BENNY LAH (SLOVENIA) FIGHITNG SYSTEM WORLD CHAMPION AVIHAI BALILA (ISRAEL) BRAZILIAN JIU-JITSU INSTRUCTOR, καθώς και πολλοί Έλληνες προπονητές Συμμετείχαν επίσης μεταξύ άλλλων οι πρωταθλητές ANNA and LISA FURHMANN ADAM NAMOUCHI IVAN DELLA CROCE BOY VOLGEZANG. 
To ζίου ζίτσου είναι μία πολύπλευρη πολεμική τέχνη που, που επιτρέπει στον ασκούμενο να είναι σε θέση να αντεπεξέλθει σε οποιαδήποτε κατάσταση άμυνας ή επίθεσης και γενικά κοντινής μάχης. Διοργανωτής ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Μπάλλας(Τιτάνες) και Πρόεδρος της Ελληνικής ομοσπονδίας είναι ο Αναστάσιος Πουλικίδης. 












Φωτογραφίες: Θάνος Φωτακόπουλος