Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Στην Α΄ Εθνική γυναικών η Βασιλική Οικονόμου














Μεταγραφή στην Α΄ Εθνική γυναικών για τη Βασιλική Οικονόμου, καθώς η 16χρονη είναι μέλος των Ελπίδων Καρδίτσας του Τάκη Κουτσονάσιου.
Η νεαρή Καρπενησιώτισσα που έκανε τα πρώτα της «βήματα» στο ποδόσφαιρο από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 αγωνίστηκε με επιτυχία πέρυσι στη Γ΄ Εθνική με τις Νηρηίδες Φθίας. Μάλιστα άρχισε ήδη προετοιμασία με τη νέα της ομάδα. Της ευχόμαστε τα καλύτερα και να φτάσει μια μέρα και στην Εθνική γυναικών, για το οποίο και είμαστε σίγουροι.

Η ανακοίνωση των Ελπίδων Καρδίτσας είχε ως εξής:
«Η οικογένεια των Ελπίδων Καρδίτσας Καρδίτσας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την ταλαντούχα μέσο Βασιλική Οικονόμου! Η Βασιλική πέρυσι αγωνιζόταν στις ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΦΘΙΑΣ!
Ευχόμαστε στην αθλήτρια μας υγεία και κάθε επιτυχία στους στόχους της!
Πρόκειται για μια εξαιρετικά ταλαντούχα και εργατική αθλήτρια με κύριο προσόν την δύναμη, την πολύ καλή της φυσική της κατάσταση αλλά και τον επαγγελματισμό της αν και μόλις 16 ετών, ακολουθώντας έτσι πίστα κάποιες από τις φιλοσοφίες του πλάνου μας, την ανάδειξη και την συμμετοχή δηλαδή των νεαρών αθλητριών που προέρχονται είτε εντός είτε εκτός νόμου! ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ!»




Φωτογραφίες: neosagon.gr