Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019

Στο Καρπενήσι ο Παναιτωλικός (Φωτορεπορτάζ)Ο Παναιτωλικός του Λουίς Κάστρο βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα για το το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Καρπενήσι(23 Ιουλίου-1 Αυγούστου στο Montana). Στην αποστολή εν συμπεριλήφθηκε ο Κυριακίδης, ο οποίος σε συνεννόηση με την ομάδα πήρε άδεια (10 ημέρες) ώστε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αντίθετα μετά από πολλούς μήνες επέστρεψε ο Καμαρά, που θα συνεχίσει την αποθεραπεία του μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.Εκτός έμειναν ακόμη οι Καλαντζής, Τσιαντής από την Κ19 και οι  Δ. Γιαννιώτης και Νταλακούρας.
Η αποστολή αποτελείται από τους εξής: Κνετ, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ, Μοράρ, Μιμίτο, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Μπελεβώνης, Λουσέρο, Παρράς, Γιαννιώτης Ηλ., Θεοδωρόπουλος, Γιαννακόπουλος, Ρομάν, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Μαρσιάλ, Καμαρά, Μπακαδήμας, Φυτόπουλος, Καββαδίας.
Ο Φρατζέσκος υπέστη ρήξη χιαστών και δεν θα μπορέσει προς το παρόν να διεκδικήσει επαγγελματικό συμβόλαιο. Το Σάββατο 27 Ιουλίου είναι προγραμματισμένο φιλικό ματς με τη Λάρισα. 
Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ των συνεργατών μας Παναγιώτη Μπίκα και Αλεξάνδρας Γιόγιου.