Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Παραδόθηκε το πρώτο ποσό στον «Αγώνα Ζωής»














Οι διοργανωτές του φιλικού ανάμεσα σε Sporting και Παρέα B.C. προσέφεραν 600 ευρώ από τα κέρδη του φιλανθρωπικού παιχνιδιού της Δευτέρας 1 Ιουλίου στον «Αγώνα Ζωής». Πουλήθηκαν συνολικά 836 εισιτήρια των 2 ευρώ.

Αγώνας Ζωής
Σύλλογος Εθελοντών Ν. Ευρυτανίας Κατά των Νεοπλασματικών Ασθενειών Πρόεδρος του είναι η κ. Άνθη Μουλιανιτη-Κοντοκωστα.
Η μη κερδοσκοπική οργάνωση «Αγώνας Ζωής» ιδρύθηκε το 2017 έχοντας ως αποστολή την ενημέρωση, την πρόληψη και την κάθε είδους υποστήριξη των εμπλεκομένων με τη νόσο του καρκίνου.
Όραμα του Συλλόγου Εθελοντών Ν. Ευρυτανίας κατά των Νεοπλασματικών Ασθενειών «Αγώνας Ζωής» αποτελεί η απομυθοποίηση της έννοιας «καρκίνος», η ένταξή της στην καθημερινότητα όλων μας δίχως να συνοδεύεται από προκαταλήψεις και «ταμπού» και η καλλιέργεια της πεποίθησης ότι ο καρκίνος είναι μία συνηθισμένη νόσος, η οποία στην εποχή μας είναι δυνατό να αντιμετωπιστεί και να ιαθεί .
Ως Στόχοι του Συλλόγου Εθελοντών Ν. Ευρυτανίας κατά των Νεοπλασματικών Ασθενειών «Αγώνας Ζωής» τίθενται οι ακόλουθοι:
Η επαρκής ενημέρωση της κοινής γνώμης πάνω στο ζήτημα της πρόληψης, της διάγνωσης και της θεραπείας για τον καρκίνο.
Η ψυχολογική και συναισθηματική υποστήριξη των άμεσα και έμμεσα εμπλεκομένων με τη νόσο.
Η ανάπτυξη συνεργασίας με αντίστοιχους Συλλόγους τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο αποσκοπώντας σε μια από κοινού προσφορά όσον αφορά στην έρευνα για την αντιμετώπιση του καρκίνου.
Η δημιουργία μιας κοινότητας μέσα στην οποία προσφέρονται ευκαιρίες για συζήτηση με σκοπό την καλλιέργεια ενός κλίματος εξωστρέφειας στο πλαίσιο μιας κοινωνίας απαλλαγμένης από το στίγμα του καρκίνου.
Ο σύλλογός μας αυτή τη στιγμή αριθμεί πάνω από 150 μέλη.
Ζηνοπούλου 1
T.K. 36100 – Καρπενήσι
2237300599
www.agonaszois.gr
info@agonaszois.gr agonas.zois.evr@hotmail.com