Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Μια όμορφη εκδήλωση προσέφερε στο κοινό ο Κ.Ο. Καρπενησίου












Μια όμορφη εκδήλωση και άρτια οργανωμένη πραγματοποίησε  ο Κολυμβητικός Όμιλος Καρπενησίου. Συγκεκριμένα την Τετάρτη 12 Ιουνίου και ώρα 5 διεξήχθη στο κολυμβητήριο το ετήσιο φεστιβάλ κολύμβησης, ένα άθλημα που έχει προσφέρει πάρα πολλές επιτυχίες στον νομό μας.
Το event τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας Άρης Τασιός, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ο Αντιδήμαρχος για θέματα αθλητισμού Ταξιάρχης Κουτρομάνος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρπενησίου Δημήτρης Λερογιάννης  κ.α. Παρόντες ήταν αρκετοί φίλοι του συλλόγου, προπονητές, αθλητές και το νεοκλεγέν διοικητικό συμβούλιο, του οποίου προεδρεύει ο Χρήστος Κακαβάς(Νεοεκλεγείς και στο Δημοτικό Συμβούλιο).
Ο σύλλογος βράβευσε για την προσφορά τους στον σύλλογο τον Θωμά Τσιαμάκη, τον Χρήστο Τσιώνη, την Ηλιάνα Γεωργοπούλου και τη Σταυρούλα Κοπάνου, ενώ οι αθλητές του Ομίλου από τις πιο μικρές έως τις πιο μεγάλες ηλικίες συμμετείχαν σε πληθώρα αγωνισμάτων, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό. Παράλληλα ο Δήμος Καρπενησίου βράβευσε τον αθλητή Θανάση Ντρίβα, που μαζί με τον μαθητή Δημήτρη Λάππα βρήκαν ένα πορτοφόλι που είχε χαθεί και το παρέδωσαν στις αρχές.
Ο Κ.Ο.Κ. θα συμμετάσχει με 7 αθλητές στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα από τις 11 έως τις 28 Ιουλίου. Ο Βαγγέλης Λελούδης προπονεί την αγωνιστική και την προαγωνιστική ομάδα, ενώ την προαγωνιστική ο Θανάσης Κωτσοκάλης.











































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος