Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Οι νικήτριες ομάδες του Evrytania Cup
Με τους πρωινούς αγώνες της Δευτέρας 25 Ιουνίου τελείωσε το τουρνουά ακαδημιών της ΕΠΣ Ευρυτανίας Evrytania Cup. Στην κατηγορία Under 15 πρώτος ήταν ο ΠΑΟΚ, δεύτερο το Lido, τρίτη η Boca Λειβαδιάς, τέταρτος ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου, πέμπτη η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 και έκτος ο ΠΑΟΚ Καρπενησίου.
Στην κατηγορία Under 13 ο Απόλλων Καβάλας τερμάτισε πρώτος και οι Τράχωνες Αλίμου δεύτεροι. Τρίτη ήταν η Boca Λειβαδιά, τέταρτη η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 και πέμπτος ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου.
Στην κατηγορία Under 11 νικητής αναδείχτηκε ο Απόλλων Καβάλας, δεύτερη ήταν η Boca Λειβαδιάς και τρίτη η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ιτέας. Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο ΑΠΟΕΛ, στην πέμπτη το Lido και στην έκτη η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002. Έβδομη η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας και όγδοος ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου.
Τέλος στην κατηγορία Under 9 πρώτη ήταν η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας. Δεύτερος τερμάτισε ο ΑΠΟΕΛ και τρίτος ο ΠΑΟΚ Black. Τέταρτη ήταν η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002, πέμπτος ο ΑΠΟΚ Καρπενησίου και έκτος ο ΠΑΟΚ White.Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος