Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Κλαρωτός-Remal Madrid 93-48

Ο Κλαρωτός είχε εύκολο έργο και διπλασίασε τις νίκες του, επικρατώντας με 93-48(+45) της υποδεέστερης Remal Madrid.
Το παιχνίδι διεξήχθη τη Δευτέρα 7 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου, αρχίζοντας στις  6. Ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου του 8ου τουρνουά μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου.
Ο Κλαρωτός του Δημήτρη Λερογιάννη έφτασε σε μια άνετη νίκη, την οποία συνδύασε με αρκετό καλό μπάσκετ. Σημαντικό χρόνο συμμετοχής πήραν οι μικροί της ομάδας, οι οποίοι και αποτελούν την πλειοψηφία της, σε συνδυασμό με κάποιους έμπειρους, άπαντες αθληές του Άτλαντα. Οι νικητές αποτελούν φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου και είχαν στο ματς πρώτο σκόρερ τον Δημήτρη Σεριανάι με 18 και 1 3πονο.
Η Remal Madrid του Χρήστου Κατσαρή «τέσταρε» τις δυνάμεις της ενάντια σε έναν ισχυρό αντίπαλο, έχοντας πάλι δύσκολο έργο. Τα «Ρεμάλια» έχουν περιορισμένες επιλογές, όμως θα διεκδικήσουν την 4η θέση, που οδηγεί στα προημιτελικά. Νίκος Δροσίνης και Δημήτρης Ίβρος  ήταν οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας με 12 πόντους.
Την επόμενη(3η) αγωνιστική ο Κλαρωτός θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα 14/5 τους Capital Control, ενώ η Remal Madrid την ίδια ημέρα θα αγωνιστεί με τη Forestry Force.

Λίγοι στην αρχή
Τη συνάντηση παρακολούθησαν περίπου 40 θεατές. Στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο αριθμός ήταν μονοψήφιος. 



Διαφορετικοί στόχοι
Ο Κλαρωτός είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες της διοργάνωσης και φαβορί για πρόκριση στον τελικό. Αντίθετα οι «Μαδριλένοι» θα παλέψουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση με Capital Control και Forestry Force.

Οι άνω των 15 πόντων
 













Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Σεριανάι(Φωτογραφία αριστερά) του Κλαρωτού με 18 και 1 3ποντο. Ο Δημήτρης Λερογιάννης(Φωτογραφία δεξιά) σημείωσε 16, ενώ 15 έβαλε ο Στέφανος Μήτσιος.



Καινούργια πρόσωπα


Πρώτη εμφάνιση για τους νικητές έκαναν οι: Στέφανος Μήτσιος(Φωτογραφία αριστερά), Γιώργος Δροσίνης και Κώστας Μπουμπουρής(Φωτογραφία κέντρο). Για τη Remal την πρώτη του φετινή συμμετοχή πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Λελούδης(Φωτογραφία δεξιά).

Νεανική 5αδα
Οι τυπικά γηπεδούχοι ξεκίνησαν με πέντε αθλητές στην πεντάδα τους, γεννημένους το 2003. Άπαντες ανήκουν στο παμπαιδικό τμήμα του Άτλαντα.

Πατέρας και γιός


Τον γιό του Γιώργο Δροσίνη(Φωτογραφία) του Κλαρωτού αντιμετώπισε ο Νίκος Δροσίνης της Remal Madrid σε μια όμορφη οικογενειακή στιγμή.


Δυο «12αρηδες»

 












Από πλευράς ηττημένων οι: Νίκος Δροσίνης(Φωτογραφία αριστερά) και Δημήτρης Ίβρος(Φωτογραφία δεξιά) πέτυχαν 12 πόντους. Ο παράγοντας της ΕΠΣ Ευρυτανίας Νίκος Δροσίνης έδειξε τις μπασκετικές του «αρετές». 


Σκόραραν όλοι
Όλοι οι αθλητές που βρέθηκαν στο παρκέ σκόραραν.

Χαλαρό ξεκίνημα
Η ομάδα του Κλαρωτού με νεανική σύνθεση προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με 15-7 της Remal.


Καθορίστηκε ο νικητής
Οι τυπικά γηπεδούχοι έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο με 39-17. Είχαν ένα επιμέρους 24-10 στη δεύτερη περίοδο. 


«Νταμπλ» επιμέρους
Το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 63-29 υπέρ του Κλαρωτού, ο οποίος είχε ένα «νταμπλ» επιμέρους 24-12.


Ξεπέρασε τους 90
Με όμορφο μπάσκετ και συνδυάζοντας εμπειρία με ενθουσιασμό ο Κλαρωτός ολοκλήρωσε το ματς στο τελικό 93-48. Πάλεψε και χάρηκε το ματς η Remal. Το επιμέρους σκορ ήταν 30-19 σε ένα αρκετά παραγωγικό τέταρτο δεκάλεπτο.


Τα δεκάλεπτα
15-7,  39-17, 63-29, 93-48

Συνθέσεις Ομάδων

Κλαρωτός (Δημήτρης Λερογιάννης): Σταλίκας 5(1), Κάππας 2, Μήτσιος 15, Σεριανάι Κ. 5, Ανδρέου 4, Πανόπουλος 10, Μπουμπουρής Κ. 2, Σαμαντάς 11(3), Σεριανάι Δ. 18(1), Δροσίνης Γ. 5, Λερογιάννης 16

Remal Madrid (Χρήστος Κατσαρής): Δαράβαλης 1, Κατσαρής 2, Λελούδης 3(1), Μισύρης 4, Τσιώνης 6, Ζωχάκης 8(2), Δροσίνης Ν. 12, Ίβρος 12

Διαιτητές: Θανάσης Χουσιάδας& Νίκος Κωστής
Κριτής: Γιάννης Χαντζόπουλος
Χρονομέτρης: Θανάσης Γιαννόπουλος
Χρονομέτρης 24΄΄: Σπύρος Κολόκας

































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος