Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Ευκαιρία βαθμολογικής συγκομιδής για τον ΑΠΟΚ το ματς με τα Φάρσαλα

Πρώτης τάξεως ευκαιρία για βαθμολογική συγκομιδή είναι το Κυριακάτικο εντός έδρας ματς του ΑΠΟΚ ενάντια στον Αχιλλέα Φαρσάλων.
Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και είναι στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής.
Ο ΑΠΟΚ του Γιάννη Φλωράκη θα επιδιώξει να αποσπάσει βαθμό ή βαθμούς κόντρα σε μια ομάδα που βρίσκεται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, ωστόσο παλεύει όλα τα παιχνίδια. Θα επιστρέψουν από τιμωρία οι Άλεξ Μπακαλίδης, Βαγγέλης Αθανασόπουλος και Παναγιώτης Κόλλιας και από τραυματισμό ο Δημήτρης Κατσαδούρος. Αντίθετα εκτός είναι ο τιμωρημένος Λευτέρης Γιαουπλάρι. Ο Αχιλλέας του Τάκη Παραφέστα έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία ύστερα από δυο συνεχόμενα σερί θετικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στον αγώνα του πρώτου γύρου είχε νικήσει με 3-0.
Διαιτητής από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίστηκε ο Λάμπρος Μπεκιάρης από την Καρδίτσα, με βοηθούς τους Ελευθέριο Βογιατζή και Δημήτρη Τίκα από την ίδια ένωση.

Διαβάστε στον ακόλουθο σύνδεσμο τη συνέντευξη του ποδοσφαιριστή Κώστα Τσιμόπουλου: http://evrytaniasport.blogspot.gr/2018/03/blog-post_1.html

Αρκετές επιστροφές-Μια απουσία

Εξέτισαν απέναντι στα Σέλλανα την τιμωρία τους οι: Βαγγέλης Αθανασόπουλος, Άλεξ Μπακαλίδης και Παναγιώτης Κόλλιας. Επανέρχονται και οι φοιτητές: Χρήστος Μπόγδανος και Νίκος Σκοπέτος, ενώ στα ιδιαίτερα ευχάριστα συγκαταλέγεται η επάνοδος του τραυματία Δημήτρη Κατσαδούρου. Ο Γιάννης Φλωράκης είχε στη διάθεση του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Σέλλανα μόλις 14 ποδοσφαιριστές.
Αντίθετα τιμωρημένος είναι ο Λευτέρης Γιαουπλάρι(Φωτογραφία), που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο τελευταίο ματς. Η προετοιμασία για το Κυριακάτικο παιχνίδι ολοκληρώνεται το απόγευμα της Παρασκευής(2/3) στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου. Η πιθανή εντεκάδα αποτελείται από τους: Ρεσίτη, Γεωργίου, Κόλλια(ή Παχή), Σιάτρα, Ζαραβέλη, Τσιμόπουλο, Κατσαδούρο, Μπαρμπόσα, Χαλλή, Μπακαλίδη και Κακκάβα.

Τελευταία ευκαιρία
Η εντός έδρας αναμέτρηση του Βελουχίου αποτελεί ίσως την τελευταία ευκαιρία της ομάδας του Γιάννη Φλωράκη να «ξεκολλήσει» από τους 6 βαθμούς. Οι κυπελλούχοι Ευρυτανίας μετρούν 13 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Φιλικό με Ποταμιά
Οι παίχτες του Βελουχίου αντιμετώπισαν την Πέμπτη(1/3) σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα την Ποταμιά, κερδίζοντας με 4-1(Μπακαλίδης 2, Κακκάβας, Χρυσικός)


Ο αγώνας του πρώτου γύρου:

Αχιλλέας Φαρσάλων-ΑΠΟΚ Βελούχι 3-0 9η αγωνιστική 4ου Ομίλου Γ΄ Εθνικής 
19-11-2017 Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων

Σκόρερ: 43΄ Βούλγαρης, 65΄ Συράκος, 90΄ Λόλας

Συνθέσεις Ομάδων

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Κουτσουκέρας, Καραμπούζης, Αναγνώστης, Μανιώτης, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Κούλπας(83΄ Τλούπας), Κόλα(60΄ Μίχος), Συράκος, Καραγκούνης(81΄ Χατζής), Βούλγαρης(73΄ Λόλας)

ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Φλωράκης): Λαμπρόπουλος(46΄ Ρεσίτης), Χαλλής, Παχής, Σιάτρας, Γιαουπλάρι(32΄ λ.τρ Μπόγδανος), Κατσαδούρος, Λάππας Ι., Λάππας Ν.(68΄ Λέρης), Κόλλιας, Κακκάβας, Γενιτσαρόπουλος(82΄ Αθανασόπουλος)

Διαιτητής: Δημήτριος Ρούσης(Θεσσαλίας)

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων
Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα έχει «αποχαιρετήσει» την κατηγορία, όμως είναι αρκετά ανταγωνιστική, ιδιαίτερα στην έδρα της. Βρίσκεται στην 11η θέση με 16 βαθμούς(4 νίκες-4 ισοπαλίες-11 ήττες και τέρματα 11-30). Μόλις έναν βαθμό έχει κατακτήσει μακριά από τα Φάρσαλα. Διαθέτει τη χειρότερη άμυνα και πρώτος σκόρερ των Φαρσαλινών είναι ο μεσοαμυντικός Χρήστος Τλούπας με τρία γκολ. Από ένα έχουν σημειώσει οι: Καραγκούνης, Συράκος, Μάρκου, Νεμπεγλέρας, Κόλα, Οικονόμου, Βούλγαρης και Λόλας.
Με τέρμα του Λεωνίδα Καραγκούνη ο Αχιλλέας επιβλήθηκε με 1-0 του Αλμυρού και πήρε μεγάλη βαθμολογική νίκη. Αγωνίστηκαν οι: Χάμος, Οικονόμου, Κούλπας, Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Νεμπεγλέρας, Μίχος, Τλούπας, Αραπίτσας(90΄ Μάρκου), Καραγκούνης, Βούλγαρης(80΄ Κατσανάκης).

 
Στον τελικό κυπέλλου
Την Πέμπτη 1 Μαρτίου ο Αχιλλέας νίκησε με 2-1(Βούλγαρης, Αραπίτσας-Βούζας) τον Δωτιέα Αγιάς, κάνοντας την ανατροπή. Αντίπαλος του θα είναι ο Οικονόμος Τσαριτσάνης. Έπαιξαν οι: Χάμος, Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Κούλπας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Μίχος, Τλούπας, Αραπίτσας, Καραγκούνης, Βούλγαρης(92΄ Κατσανάκης)


Τα υπόλοιπα ματς

Για την 22η αγωνιστική το εναρκτήριο ματς θα είναι αυτό μεταξύ του ΝΠΣ Βόλος και του Ολυμπιακού Βόλου, το οποίο θα γίνει το Σάββατο 3 Μαρτίου. Την επομένη θα γίνουν πλην του ΑΠΟΚ-Φάρσαλα οι αγώνες Αμβρυσσέας Διστόμου-Οπούντιος Μαρτίνου, Αλμυρός-Θήβα, Αστέρας Ιτέας-Ρήγας Φεραίος και  Διγενής Νεοχωρίου-Σέλλανα. Ρεπό έχει η Νίκη Βόλου.Ο ΝΠΣ Βόλος πρόσθεσε στο δυναμικό του τον 23χρονο αριστερό μπακ Δημήτρη Ουνγιαλίδη (Φωτογραφία), που έπαιζε μέχρι πρόσφατα στη Βέροια.

Πέρασε η Νίκη
Με 2-0 κέρδισε τον Θησέα Αγριάς η Νίκη Βόλου και προκρίθηκε στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Θεσσαλίας, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΝΠΣ Βόλος. Και τα δυο γκολ σημείωσε ο νεοεισελθών Χρήστος Τζιώρας. Απορρίφτηκε η ένταση του Ρήγα Φεραίου εις βάρους του Ολυμπιακού Βόλου για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Κλεβί Κόλα.


Οι τιμωρημένοι της 22ης αγωνιστικής
* Θα περαστούν όταν ανακοινωθεί το ποινολόγιο από την ΕΠΟ.
Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:
Γ΄ Εθνική (4ος Όμιλος)
22η αγωνιστική 4-3-2018 15:00
Αμβρυσσέας Διστόμου-Οπούντιος Μαρτίνου Δημοτικό Στάδιο Διστόμου
Διαιτητής: Δημήτριος Κουφογιάννης(Φωκίδας)
1ος Βοηθός: Χαράλαμπος Χλεμπογιάννης(Φωκίδας)
2ος Βοηθός: Νικογιάννης Τσίπουρας(Φωκίδας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Κωνσταντίνος Πατσούλας(Αθηνών)

Αστέρας Ιτέας-Ρήγας Φεραίος Δημοτικό Στάδιο Ιτέας
Διαιτητής: Παντελεήμων Τζαμουτζαντώνης(Χίου)
1ος Βοηθός: Δημήτριος Παγουρτζής(Πειραιά)
2ος Βοηθός: Ανδρέας Καφρίτσας(Αθηνών)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Παναγιώτης Κουτούλας(Βοιωτίας)

ΝΠΣ Βόλος-Ολυμπιακός Βόλου Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης
Διαιτητής: Δημήτριος Καρατέργιος(Κοζάνης)
1ος Βοηθός: Θεόδωρος Τζιουβάρας(Κοζάνης)
2ος Βοηθός: Χρήστος Τζιαμπάσης(Κοζάνης)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Σπυρίδων Πουγκακιώτης(Φθιώτιδας)

Διγενής Νεοχωρίου-Σέλλανα Δημοτικό Στάδιο Οιχαλίας
Διαιτητής: Ιωάννης Πάνος(Ηπείρου)
1ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Πράχαλης(Κοζάνης)
2ος Βοηθός: Στέφανος Τέγος(Γρεβενών)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννης Καλύβας(Ευρυτανίας)

ΑΠΟΚ Βελούχι-Αχιλλέας Φαρσάλων Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου
Διαιτητής: Λάμπρος Μπεκιάρης(Καρδίτσας)
1ος Βοηθός: Ελευθέριος Βογιατζής(Καρδίτσας)
2ος Βοηθός: Δημήτριος Τίκας(Καρδίτσας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αθανάσιος Παπακώστας(Φθιώτιδας)

Αλμυρός-Θήβα Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού
Διαιτητής: Ιωάννης Μπλούνας(Φθιώτιδας)
1ος Βοηθός: Βασίλειος Καλύβας(Φθιώτιδας)
2ος Βοηθός: Στυλιανός Καραγιάννης(Φθιώτιδας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννης Κρίκης(Τρικάλων)

*Η αναμέτρηση ΝΠΣ Βόλος-Ολυμπιακός Βόλου θα διεξαχθεί το Σάββατο 3-3.