Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Η Θήβα επόμενος σταθμός του Βελουχίου


Εκτός έδρας αναμέτρηση για τον ΑΠΟΚ, όπου την Κυριακή θα ταξιδέψει στην Θήβα για να αγωνιστεί με την τοπική ομάδα.
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Μαρτίου στο Δημοτικό στάδιο Θήβας και θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι. Είναι στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.
Ο ΑΠΟΚ του Γιάννη Φλωράκη θα αγωνιστεί για ένα ακόμη παιχνίδι χωρίς άγχος και με στόχο μια καλή εμφάνιση. Στα ευχάριστα συγκαταλέγεται η επιστροφή του τιμωρημένου Λευτέρη Γιαουπλάρι, αντίθετα δεν υπολογίζονται οι Δημήτρης Σιάτρας, Ροντρίγκο Μπαρμπόσα που αποχώρησαν αλλά και ο στρατευμένος Βαγγέλης Αθανασόπουλος. Σημαντική έλλειψη είναι και αυτή του Δημήτρη Κατσαδούρου, που θα απουσιάζει για προσωπικούς λόγους.
Η Θήβα του Θεόδωρου Παχατουρίδη είναι στην 6η θέση με 30 βαθμούς και «καίγεται» για τους τρεις βαθμούς. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε επικρατήσει εύκολα με 0-4 στο Καρπενήσι.
Διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο Αθηναίος Γιώργος Αλαμπέης, με βοηθούς τους Ευάγγελο Τζίκα και Αλέξη Χιόνι από την ίδια ένωση.

Εξέτισε ο Γιαουπλάρι-Στα «χακί» ο Αθανασόπουλος














Την μια αγωνιστική της τιμωρίας του εξέτισε απέναντι στα Φάρσαλα ο Λευτέρης Γιαουπλάρι(Φωτογραφία αριστερά) και τίθεται ξανά στη διάθεση του προπονητή του. Τη στρατιωτική του θητεία θα υπηρετεί από τη Δευτέρα 11 Μαρτίου ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος(Φωτογραφία δεξιά), μένοντας εκτός αγώνα. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα καρτών, με τον ΑΠΟΚ να είναι η μοναδική ομάδα του ομίλου, η οποία δεν έχει κάποια αποβολή. Η προετοιμασία για το ματς της Θήβας ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής(9/3) στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου από τον προπονητή Γιάννη Φλωράκη και τον γυμναστή Χρήστο Λιάνγκο.

Δυο αποχωρήσεις















Παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Δημήτρης Σιάτρας (Φωτογραφία Αριστερά) και Ροντρίγκο Μπαρμπόσα (Φωτογραφία Δεξιά).

                                             Απώλεια Κατσαδούρου
Δεν θα παίξει ο μεσοαμυντικός Δημήτρης Κατσαδούρος, που θα απουσιάζει για προσωπικούς λόγους. Απών θα είναι και ο Νίκος Σκοπέτος, ο οποίος είναι στην Αθήνα. Διαθέσιμοι φαίνεται να είναι οι εξής 15 ποδοσφαιριστές: Ρεσίτης, Παχής, Κόλλιας, Ζαραβέλης, Τσιμόπουλος, Γιαουπλάρι, Μπακαλίδης, Μπόγδανος, Χαλλής, Κακκάβας, Γεωργίου, Σακελλαρίου, Σερπάνος, Φλωράκης και Χρυσικός. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετώπισε στην τελευταία προπόνηση και ο Παναγιώτης Κόλλιας. 


Δυο εκτός στη Βοιωτία
Τα δυο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του Βελουχίου στο πρωτάθλημα είναι απέναντι στους εκπροσώπους του νομού Βοιωτίας Θήβα και Δίστομο.

Τερματίζει στους 6(;)
Η ομάδα του Καρπενησίου έχει δύσκολο πρόγραμμα στα εναπομείναντα τέσσερα ματς. Μάλιστα θα παίξει εντός έδρας με τους δυο πρώτους ΝΠΣ Βόλος και Νίκη Βόλου. Το συγκρότημα της Ευρυτανίας μετρά 14 συνεχόμενες ήττες.

Ο αγώνας του πρώτου γύρου:

ΑΠΟΚ Βελούχι-Α.Ο. Θήβα 0-4 Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου 10η αγωνιστική 4ου Ομίλου Γ΄ Εθνικής 26-11-2017


Σκόρερ: 22΄, 91΄ Αργυρίου, 51΄, 67΄ Κάρλος

Συνθέσεις Ομάδων

ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Φλωράκης): Ρεσίτης, Κόλλιας, Παχής, Σιάτρας, Ζαραβέλης, Χαλλής(71΄ Αθανασόπουλος), Λάππας Ι.(83΄ Λέρης), Λάππας Ν., Μπακαλίδης(71΄ Τσιλιμέκης), Κακκάβας(67΄ Σερπάνος), Γενιτσαρόπουλος

Θήβα (Θοδωρής Παχατουρίδης): Μόνος, Πλατέλλας, Καραλής(67΄ Μαυρόπουλος), Χριστοδουλόπουλος, Ζυγογιάννης(78΄ Βουρνάζος), Χατζηλάμπρος, Αργυρίου, Κοτώρος(72΄ Γιαλός), Σίλβα(71΄ Σένκα), Κάρλος, Τόπι

Διαιτητής: Δημήτρης Γκιάφης (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας)

Ο Α.Ο. Θήβα


Σημαντικό είναι το παιχνίδι για τη Θήβα, η οποία βρίσκεται στην 6η θέση με 30 βαθμούς(8 νίκες-6 ισοπαλίες-6 ήττες και τέρματα 33-20), όσους και ο Ολυμπιακός Βόλου. Απέχει μόλις δυο πόντους από τη γραμμή σωτηρίας. Για την ομάδα του Θεόδωρου Παχατουρίδη πρώτος σκόρερ με 9 γκολ είναι ο Στάθης Χατζηλάμπρος, ενώ έξι έχει ο Νίκος Αργυρίου. Τέσσερα για τους: Βεζιρτζόγλου(Έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό), Σίλβα και Κάρλος, δυο για τους: Ζυγογιάννη και Τόπι και ένα για τους: Μαυρόπουλο και Καραλή.
Στο τελευταίο εκτός έδρας ματς με τον Αλμυρό(Ήττα με 3-0) έπαιξαν οι: Μόνος, Πλατέλλας, Τόπι, Ζυγογιάννης(51΄ Μάγκας), Χριστοδουλόπουλος, Μαυρόπουλος, Γιαλός(58΄ Κωτσαλάς), Χατζηλάμπρος, Τζαφάρ(46΄ Αργυρίου), Κάρλος και Σένκα.
Εξέτισε την ποινή δυο αγωνιστικών ο Κώστας Καραλής και επιστρέφει. Εκτός για όλη την αγωνιστική περίοδο λόγω τραυματισμού ο Βραζιλιάνος Τιάγκο Σίλβα. Θα απουσιάσουν επίσης οι τιμωρημένοι: Γιώργος Ζυγογιάννης(7 Κάρτες/2 Αγωνιστικές) και Λεονάρντ Σένκα (4 κάρτες/1 Αγωνιστική)
Η Θήβα να αναφερθεί πως κατέκτησε και το κύπελλο Βοιωτίας, επικρατώντας με 2-1 το Κιθαιρώνα Καπαρελίου στον τελικό. Τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο απέκτησε τους: Γιώργο Κωτσαλά, Τζαφάρ Σουμάχ, Αντώνη Μάγκα, Κωνσταντίνο Κουμή και Παναγιώτη Στυλιανού.


«Φουντώνει» η μάχη της παραμονής
Οι υπόλοιπες συναντήσεις της 23ης αγωνιστικής είναι οι ακόλουθες: Οπούντιος Μαρτίνου-Ρήγας Φεραίος, Ολυμπιακός Βόλου-Αμβρυσσέας Διστόμου,  Σέλλανα-Αστέρας Ιτέας, Αχιλλέας Φαρσάλων-Διγενής Νεοχωρίου και Αλμυρός-Νίκη Βόλου. Το ρεπό του θα κάνει ο πρωτοπόρος ΝΠΣ Βόλος. Σίγουρα «πεσμένοι» είναι οι: Διγενής Νεοχωρίου, Αχιλλέας Φαρσάλων, Οπούντιος Μαρτίνου και ΑΠΟΚ Βελούχι, ενώ αναζητούνται οι υπόλοιποι δυο «άτυχοι». Ο Ολυμπιακός Βόλου επιστρέφει στη φυσική του έδρα του ΕΑΚ Βόλου.

Οι τιμωρημένοι της 23ης αγωνιστικής
Χρήστος Χολέβας(Αλμυρός), Βασίλης Καρατζάς(Διγενής Νεοχωρίου), Γιώργος Θέος, Σάκης Σάββας(Ολυμπιακός Βόλου), Σεμπαστιάν Καμπαγέρο, Μαρσέλο Πέντα, Αλέξανδρος Ζέρης, Βασίλης Μάντζης, Αλέξανδρος Πιαστόπουλος (ΝΠΣ Βόλος), Θανάσης Μαργαρίτης (Αμβρυσσέας Διστόμου), Βασίλης Μάρκου (Αχιλλέας Φαρσάλων), Γιώργος Ζυγογιάννης, Λεονάρντ Σένκα (Θήβα). Οι ποδοσφαιριστές του ΝΠΣ Βόλος θα εκτίσουν την επόμενη αγωνιστική τη τιμωρία τους. 

To αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες: 

Γ΄ Εθνικής(4ος Όμιλος)

23η αγωνιστική 11-3-2018 15:00

Οπούντιος Μαρτίνου-Ρήγας Φεραίος Δημοτικό Στάδιο Μαρτίνου
Διαιτητής: Σπυρίδων Νικολάου(ΕΠΣ Αθηνών)
1ος Βοηθός: Προκόπιος Τσιφλάκος(ΕΠΣ Εύβοιας)
2ος Βοηθός: Αικατερίνη Γκόντα(ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Βασιλική Γκουσαρη(ΕΠΣ Φωκίδας)

Ολυμπιακός Βόλου-Αμβρυσσέας Διστόμου ΕΑΚ Βόλου
Διαιτητής: Βάϊος Τσιτσανούδης(ΕΠΣ Λάρισας)
1ος Βοηθός: Δημήτριος Κουτούμπας(ΕΠΣ Λάρισας)
2ος Βοηθός: Γεώργιος Πατέτσος(ΕΠΣ Λάρισας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Παναγιώτης Πάγκος(ΕΠΣ Τρικάλων)

Σέλλανα-Αστέρας Ιτέας Δημοτικό Στάδιο Προαστίου
Διαιτητής: Δημήτριος Καρατέρπος(ΕΠΣ Κοζάνης)
1ος Βοηθός: Αλέξανδρος Μπαλιάγκας(ΕΠΣ Κοζάνης)
2ος Βοηθός:  Θωμάς Βογδόπουλος(ΕΠΣ Κοζάνης)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεώργιος Παπαμίχος(ΕΠΣ Φθιώτιδας)

Αχιλλέας Φαρσάλων-Διγενής Νεοχωρίου Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων
Διαιτητής: Βάϊος Καλαντζής(ΕΠΣ Θεσσαλίας)
1ος Βοηθός: Παναγιώτης Σακκάς(ΕΠΣ Θεσσαλίας)
2ος Βοηθός: Δημήτριος Σακκάς(ΕΠΣ Θεσσαλίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Στέφανος Καλυβιώτης(ΕΠΣ Καρδίτσας)

Αλμυρός-Νίκη Βόλου Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού
Διαιτητής: Ιωάννης Γκαραγκάνης(ΕΠΣ Πιερίας)
1ος Βοηθός: Αναστάσιος Σιανίδης(ΕΠΣ Πιερίας)
2ος Βοηθός:  Βασίλειος Χατζηβασιλείου(ΕΠΣ Πιερίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεώργιος Παγωνόπουλος(ΕΠΣ Θεσσαλίας)

Θήβα-ΑΠΟΚ Βελούχι Δημοτικό Στάδιο Θήβας
Διαιτητής: Γεώργιος Αλαμπέης(ΕΠΣ Αθηνών)
1ος Βοηθός: Ευάγγελος Τζίκας(ΕΠΣ Αθηνών)
2ος Βοηθός: Αλέξιος Χιόνης(ΕΠΣ Αθηνών)
Παρατηρητής Διαιτησίας:  Χρήστος Διαμαντης(ΕΠΣ Εύβοιας)