Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Ρέθυμνο-Βουλιαγμένη 5-17

Εύκολα η Βουλιαγμένη επικράτησε του Ρεθύμνου με 17-5 και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Final 4.
Ο πρώτος ημιτελικός του Final 4 πόλο των γυναικών έγινε την Παρασκευή 30 Μαρτίου στο κολυμβητήριο του Καρπενησίου. Ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα και τον παρακολούθησαν περίπου 100 άτομα.
Το Ρέθυμνο του Κώστα Φιτσανάκη δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί τους αντιπάλους και μοιραία έμεινε εκτός τελικού. Βρέθηκε από το πρώτο 8λεπτο πίσω στο σκορ με 0-4 και σε κανένα σημείο του ημιτελικού δεν έγινε απειλητικό. Ξεχώρισε με 3 τέρματα η Ηρώ Καριπίδου.
Η Βουλιαγμένη της Αλεξίας Καμμένου έλεγξε πλήρως τον ρυθμό του αγώνα και δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο. Μάλιστα στα τελευταία  8λεπτα έκανε και συντήρηση δυνάμεων εν όψει του αυριανού τελικού. 4 τέρματα σημείωσε η Ολλανδέζα Ίλσε Κούλχαας.

Λίγοι θεατές
Περίπου 100 άτομα βρέθηκαν στις κερκίδες του κολυμβητηρίου Καρπενησίου για να παρακολουθήσουν τον πρώτο ημιτελικό του Final 4 πόλο των γυναικών.


Διακρίθηκε η Κούλχαας


Για την νικήτρια ομάδα της Βουλιαγμένης διακρίθηκε η Ίλσε Κούλχαας που σκόραρε 4 φορές.

3 για Η. Καριπίδου


Για την ομάδα της Κρήτης η Ηρώ Καριπίδου διασώθηκε βρίσκοντας δίχτυα για 3 φορές.

Μπροστά με 0-4
Η ομάδα της Βουλιαγμένης μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 0-4 χάρις τα τέρματα των Ιωάννα Χυδηριώτη (Σκόραρε το 0-1 και το 0-3), Ίλσε Κούλχαας με πέναλτι, και Ελένης Ξενάκη.


Στο +6 ο ΝΟΒ
Διεύρυνε το προβάδισμα του στην δεύτερη περίοδο ο ΝΟΒ. Η Ηρώ Καριπίδου μείωσε για το Ρέθυμνο. Η Παναγιώτα Νίνου, η Ελένη Ξενάκη, η Ειρήνη Νίνου και η Ίλσε Κούλχαας ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 1-8, για να μειώσει με το δεύτερο της τέρμα η Ηρώ Καριπίδου σε 2-8.

Λίγα τέρματα
Το 3ο 8λεπτο ήταν το λιγότερο παραγωγικό με το σκορ να διαμορφώνεται στο 3-11. Η Ιωάννα Χυδηριώτη, Ελένη Φαρμάκη, η Ελένη Ξενάκη και η Μαρλούς Νιχάους σκόραραν στην 3η περίοδο για το 3-11.

Ανέβασε στο φινάλε
Η Βουλιαγμένη ανέβασε στροφές στο 4ο 8λεπτο για να φτάσει στο 5-17. Με δυο γκολ της Ίλσε Κούλχαα και τέρμα της Ελένης Αντωνιάδη έγινε το 3-14. Η Ηρώ Καρυπίδου, η Ηλιάνα Κοκκινάκη, η Πολυξένη Πέττα, η Ελένη Αντωνιάδη και η Ειρήνη Νίνου διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Τα 8λεπτα
0-4, 2-8, 3-11, 5-17

Συνθέσεις Ομάδων

Ρέθυμνο (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη Φ., Λιμπιτάκη, Καρυπίδου Μ., Κυριακάκη Κ., Φαρμάκη Μ., Γαβαλά, Συριάνογλου, Στρατιδάκη, Πέττα 1, Φαρμάκη Έ. 1, Ευθυμίου, Μαλλιαρού, Καραγιάννη, Καρυπίδου Η 3, Παναγιωτάκη.

Βουλιαγμένη (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Νιχάους 1, Χυδηριώτη 3, Τζελέπη, Κώτσια, Ξενάκη 3, Κοκκινάκη 1, Πάτρα, Κούλχαας 4, Διαμαντοπούλου, Λούδη, Αντωνιάδη 2, Κοτσιώνη, Νίνου Π. 1, Νίνου Ε. 2.

Διαιτητές: Χρήστος Κουρτίδης& Γιώργος Κραβαρίτης
Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός
Παρατηρητές: Δημήτρης Ηλιάδης& Νίκος Βασιλείου
Κριτές Τερμάτων: Μαρία Δασκαλοπούλου& Νίκος Μπουρδάμης
Χρονομέτρης: Παναίτσα Δαλιάνη
Χρονομέτρης 30΄΄: Βασίλης Μάνεσης
Σημειωτής: Βασιλική Καρρά-Σιάτου
Εκφωνητής: Λευτέρης Γιαννέλης



























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος