Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Παμπαίδες: Πρωτέας Λαμίας-Π.Α.Κ. 30-60

Ιδανική πρεμιέρα έκανε στο παμπαιδικό πρωτάθλημα η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης, επικρατώντας εκτός έδρας με 30-60 του Πρωτέα Λαμίας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Μαρτίου στο ΔΑΚ Λαμίας και άρχισε στις 12. Ήταν στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του ΣΤ΄ Ομίλου του παμπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ.
Ο Πρωτέας του Χρήστου Μπάκα είχε αρκετά θετική παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, διατηρούμενος κοντά στο σκορ. Στην επανάληψη δεν συνέχισε στο ίδιο «τέμπο», γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα. Αποστόλης Αποστολόπουλος και Θοδωρής Ράρρας σημείωσαν από 9 πόντους έκαστος.
Η Π.Α.Κ. της Κατερίνας Μπαλωμένου μπήκε με εξαιρετικό τρόπο στο πρωτάθλημα. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ και τα νεαρά της παιδιά επέβαλλαν το ρυθμό τους για την άνετη τελική επικράτηση. Ο Βαγγέλης Μπόνιας ξεχώρισε με 17 πόντους, ενώ υπήρξαν ακόμη τρεις διψήφιοι αθλητές.
Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής η Πανευρυτανική θα υποδεχτεί το Σάββατο 31 Μαρτίου τον Έσπερο Λαμίας. Ο Πρωτέας θα κάνει το ρεπό του.

«Νταμπλ» σκορ
Με διαφορά 30 πόντων και «νταμπλ» σκόρ επικράτησαν οι Καρπενησιώτες.

Μοναδικό της πρεμιέρας
Ο αγώνας ήταν ο μοναδικός για τον όμιλο, αφού η συνάντηση του Εσπέρου Λαμίας με τον Άρη Σπερχιεάδας αναβλήθηκε.

Διακρίθηκε ο Μπόνιας


Ο Βαγγέλης Μπόνιας(Φωτογραφία) με πολύ καλή εμφάνιση έκλεισε τον αγώνα στους 17 πόντους.  Με 12 ακολούθησε ο Αλέξανδρος Μπακατσιάς.

Μοιρασιά Πρωτέα














Για τον Πρωτέα ο Αποστόλης Αποστολόπουλος(Φωτογραφία αριστερά) και ο Θοδωρής Ράρρας(Φωτογραφία δεξιά) σημείωσαν 9.

Συμμετέχουν και στο ανδρικό
Αρκετοί παμπαίδες του Πρωτέα αγωνίζονται και στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ υπό τις οδηγίες του Νώντα Μπλούχαρη.

Κοντά στο πρώτο
Οι δυο ομάδες βρέθηκαν κοντά στο σκορ στο πρώτο μέρος. Στο α΄ οκτάλεπτο  η Π.Α.Κ. προηγήθηκε μόλις με 3-4. Με ένα επιμέρους 12-14 στη δεύτερη περίοδο έκλεισε το ημίχρονο μπροστά με 15-18.

Κυριάρχησε στην επανάληψη
Πολύ καλή παρουσία για τους Καρπενησιώτες στο δεύτερο ημίχρονο, φτάνοντας στο τελικό 30-60. Το επιμέρους σκορ του τρίτου δεκαλέπτου ήταν 7-24 και του τέταρτου 8-18.

Παράπονα Π.Α.Κ.


Οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία της Μαρίας Ζαφείρη(Φωτογραφία) και για αποβολή αθλητή τους με πέντε φάουλ από το δεύτερο κιόλας δεκάλεπτο, όπως αναφέρουν στην επίσημη σελίδα τους.

Τα 8λεπτα
3-4, 15-18, 22-42, 30-60

Συνθέσεις Ομάδων

Πρωτέας (Χρήστος Μπάκας):  Αποστολόπουλος 9, Λύκος 1, Ράρρας 9, Στάμος 2, Κουβέλης, Κοντογιώργος 2, Σπανέας 2, Ζαλαώρας 1, Κατσαούνος 4

Π.Α.Κ. (Κατερίνας Μπαλωμένου): Υφαντής, Φυσέκης, Κουδουνάς 5(1), Μπακατσιάς 12, Ντότσικας 2, Τσιάρας 1, Μαυραγάνης 10(1), Κρίκας 11(1), Τσακνιάς, Μόκκας 2, Μπόνιας 17

Διαιτητής: Μαρία Ζαφείρη(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτής: Βαγγέλης Δέδες(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Χρονομέτρεις: Σπανέας& Αποστολόπουλος





Πηγή: panevrytaniki.wordpress.com