Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Υποδέχεται αύριο τον Ρήγα Φεραίο η ομάδα του ΑΠΟΚ

Με εντός έδρας αναμέτρηση συνεχίζεται η πορεία του ΑΠΟΚ στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, όπου υποδέχεται τον Ρήγα Φεραίο, που έχει μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο..
Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και είναι στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου.
Ο ΑΠΟΚ του Γιάννη Φλωράκη συνεχίζει την παρουσία του με εντός έδρας αναμέτρηση. Θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Δημήτρης Σιάτρας και Γιώργος Χαλλής, ενώ στα ευχάριστα συγκαταλέγεται η επιστροφή του τραυματία Λευτέρη Γιαουπλάρι. Στο ματς του πρώτου γύρου οι Καρπενησιώτες είχαν νικήσει με 1-2, όμως από τότε μετρούν έντεκα σερί αρνητικά αποτελέσματα.
Διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο Μιχάλης Ματσούκας από την Αιτωλοακαρνανία με βοηθούς τους Γιώργο Γαλανόπουλο και Χρήστο Κουτρομάνο από την ίδια ένωση.

Σαββατιάτικη αγωνιστική
Όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, καθώς την επόμενη ημέρα είναι η εορτή της Αποκριάς.

Ένας γύρος..ούτε «Χ»
Ο ΑΠΟΚ συμπλήρωσε έναν ολόκληρο γύρο χωρίς νίκη. Μετρά 11 συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.  Στα ευχάριστα το γεγονός ότι έχει βρει δίχτυα στα τέσσερα τελευταία ματς. Απομένουν τέσσερα εντός και τρία εκτός έδρας ματς και η ομάδα του Γιάννη Φλωράκη θέλει να τελειώσει με ψηλά το κεφάλι. Βασική επιδίωξη είναι φυσικά και η κατάκτηση του κυπέλλου ενάντια στον Αίολο. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης(14/2) στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, έδρα διεξαγωγής του αγώνα, καθώς την Πέμπτη(15/2) αναβλήθηκε η προπόνηση λόγω χιονόπτωσης.

Ανεβασμένος ο Κακκάβας


Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται ο επιθετικός Γιάννης Κακκάβας(Φωτογραφία), που έχει σκοράρει σε  τέσσερα συνεχόμενα επίσημα ματς. Συνολικά μετρά έξι γκολ στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και είναι φυσικά πρώτος σκόρερ του Βελουχίου.

Επιστροφή Γιαουπλάρι


Στις προπονήσεις της ομάδας επέστρεψε ο Λευτέρης Γιαουπλάρι(Φωτογραφία), που ήταν επί καιρώ τραυματίας. Πιθανόν να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Ρήγα. Τελευταία φορά αγωνίστηκε στις αρχές Δεκεμβρίου ενάντια στη Νίκη Βόλου. Αναμένεται να επιστρέψουν σε ματς πρωταθλήματος και οι: Βαγγέλης Αθανασόπουλος, Γιάννης Φλωράκης και Γιώργος Σερπάνος, που δεν ταξίδεψαν στη Φωκίδα.

Δυο τιμωρημένοι














«Πονοκέφαλο» για τον Γιάννη Φλωράκη αποτελούν οι απουσίες των: Δημήτρη Σιάτρα(Φωτογραφία αριστερά) και Γιώργου Χαλλή(Φωτογραφία δεξιά), οι οποίοι συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα της Ιτέας και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Σε αυτό το ματς «ντεμπούταραν» στο πρωτάθλημα οι: Ροντρίγκο Μπαρμπόσα και Άκης Σακελλαρίου.  Στο αρχικό σχήμα πιθανόν να επιστρέψουν οι: Παναγιώτης Κόλλιας και Άγγελος Παχής.  Η πιθανότερη 11αδα είναι η εξής: Ρεσίτης, Κόλλιας, Μπόγδανος, Ζαραβέλης, Κατσαδούρος, Τσιμόπουλος, Παχής, Μπαρμπόσα, Μπακαλίδης, Κακκάβας και Γεωργίου.

Το παιχνίδι του πρώτου γύρου


Ρήγας Φεραίος-ΑΠΟΚ Βελούχι 1-2 Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου 5-11-2017 7η αγωνιστική 4ου Ομίλου Γ΄ Εθνικής.
Σκόρερ: 35΄(πεν.) Νασιακόπουλος-8΄ Γενιτσαρόπουλος, 84΄ Μπόγδανος
Αποβολή: 91΄ Χατζηαθανασίου

Συνθέσεις Ομάδων

Ρήγας Φεραίος (Χρήστος Σπαθής-Γιώργος Αλεξίου-Γιώργος Γάτος): Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Σπαθής(22΄ λ.τρ. Γεωργατζής), Καρλιάμπας, Χατζησταμάτης(54΄ Τζέκα), Νασιακόπουλος, Μπόρας, Τζοβάρας, Τσιώλης, Τσελεπής(65΄ Παπακώστας)

ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Φλωράκης): Λαμπρόπουλος, Κόλλιας, Παχής, Σιάτρας, Γιαουπλάρι, Κατσαδούρος, Λάππας Ι., Λάππας Ν., Μπακαλίδης(94΄ Λέρης), Κακκάβας(88΄ Αθανασόπουλος), Γενιτσαρόπουλος(74΄ Μπόγδανος)

Διαιτητής: Γιώργος Σφέτσιας(Σάμου)

Ο Ρήγας Φεραίος


Καθοριστικό είναι το παιχνίδι για τον Ρήγα Φεραίο. Το συγκρότημα του Βελεστίνου, το οποίο αποτελεί σταθερή αξία στη Γ ΄ Εθνική είναι στην 9η θέση με 19 βαθμούς(5 νίκες-4 ισοπαλίες-8 ήττες και τέρματα 13-21), απέχοντας 8 βαθμούς από τη γραμμή σωτηρίας.
Τον Γενάρη αποκτήθηκε ο έμπειρος Αργύρης Κυριάκος από τον Αλμυρό, ενώ αποχώρησαν οι: Χρήστος Τζέκα, Γιώργος Πατσής και Χρήστος Λάμπρου.
Δυο γκολ έχουν σημειώσει οι: Τζέκα και Τσελεπής και από ένα οι: Αλεξίου, Σπαθής, Τζοβάρας, Καρλιάμπας, Μπόρας, Χατζησταμάτης, Τσιώλης, Νασιακόπουλος, ενώ ένα έχει επιτευχθεί με αυτογκόλ.
Ο Ρήγας προέρχεται από εντός έδρας νικηφόρο 2-1 με τον Αλμυρό, κάνοντας την ανατροπή στο τελευταίο 10λεπτο με κεφαλιά του Αλεξίου και πέναλτι του Σπαθή. Έπαιξαν οι: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Κυριάκος, Σπαθής, Καρλιάμπας, Αλεξίου, Χατζησταμάτης(62΄ Νασιακόπουλος), Μπόρας, Τζοβάρας(92΄ Παπακώστας), Τσιώλης(91΄ Ράπτης), Τσελεπής(80΄ Παπαγεωργίου).
Τον ρόλο των προπονητών-παιχτών έχουν οι: Γιώργος Αλεξίου και Χρήστος Σπαθής, με τον Γιώργο Γάτο να συμπληρώνει το τεχνικό επιτελείο.


Τέσσερις τιμωρημένοι
Τιμωρημένοι είναι 4 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι: Σπύρος Γκάγκας, Ανδρέας Καρλιάμπας(Κεντρικοί Αμυντικοί), Τάσος Παπαγιάννης(Τερματοφύλακας) και Απόστολος Χατζησταμάτης(Μέσος). Ο τερματοφύλακας Γιώργος Κουρίτας είναι τραυματίας. Θέση κάτω από τα γκολπόστ θα πάρει για πρώτη φορά ο Βασίλης Τσουμπέκος. Την αποστολή αποτελούν μόλις 16 ποδοσφαιριστές.

Τα υπόλοιπα ματς
Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου και ώρα 3 θα γίνουν και οι αγώνες της 20ης αγωνιστικής ΝΠΣ Βόλος-Οπούντιος Μαρτίνου, Διγενής Νεοχωρίου-Αστέρας Ιτέας, Νίκη Βόλου-Αμβρυσσέας Διστόμου, Θήβα-Ολυμπιακός Βόλου και Αλμυρός-Σέλλανα. Το ρεπό του θα κάνει ο Αχιλλέας Φαρσάλων.  Ρεπό για τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Οι τιμωρημένοι της 20ης αγωνιστικής
Γιώργος Σαββίδης, Κώστας Κιπτίου(Αλμυρός), Λεωνίδας Κωστούλας (Αμβρυσσέας Διστόμου),  Γιώργος Χαλλής, Δημήτρης Σιάτρας(ΑΠΟΚ Βελούχι), Λέοναρντ Σένκα, Κώστας Καραλής(Θήβα), Βασίλης Λάιος(Νίκη Βόλου), Σπύρος Γκάγκας, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Τάσος Παπαγιάννης, Ανδρέας Καρλιάμπας(Ρήγας Φεραίος), Δημήτρης Κουτσόπουλος, Γιώργος Θεοδωρόπουλος(Σέλλανα).

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες

20η αγωνιστική 17-2-2018 15:00

ΝΠΣ Βόλος-Οπούντιος Μαρτίνου Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης
Διαιτητής: Ανδρομάχη Τσιοφλίκη(Λάρισας)
1ος Βοηθός: Χρήστος Καραγιάννης(Λάρισας)
2ος Βοηθός: Χρήστος Νάκας(Λάρισας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Περικλής Τουτούκης(Τρικάλων)

Διγενής Νεοχωρίου-Αστέρας Ιτέας Δημοτικό Στάδιο Οιχαλίας
Διαιτητής: Δημήτριος Καρατέργιος(Κοζάνης)
1ος Βοηθός: Βασίλειος Ιωαννίδης(Κοζάνης)
2ος Βοηθός: Φώτιος Εμμανουήλ(Κοζάνης)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αντώνιος Βαλλιώτης(Λάρισας)

Νίκη Βόλου-Αμβρυσσέας Διστόμου Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου
Διαιτητής: Φώτιος Πολυχρόνης(Πιερίας)
1ος Βοηθός: Γεώργιος Ταγκαλίδης(Πιερίας)
2ος Βοηθός: Ιωάννης Μηνούδης(Πιερίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννης Αγγελακόπουλος(Καρδίτσας)

ΑΠΟΚ Βελούχι-Ρήγας Φεραίος Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου
Διαιτητής: Μιχαήλ Ματσούκας(Αιτωλοακαρνανίας)
1ος Βοηθός: Γεώργιος Γαλανόπουλος(Αιτωλοακαρνανίας)
2ος Βοηθός: Χρήστος Κουτρομάνος(Αιτωλοακαρνανίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Σπυρίδων Γουργιώτης(Φθιώτιδας)

Θήβα-Ολυμπιακός Βόλου Δημοτικό Στάδιο Θήβας
Διαιτητής: Αθανάσιος Ζαχαρόπουλος(Ανατολικής Αττικής)
1ος Βοηθός: Κυριάκος Βιντσεντζάτος(Ανατολικής Αττικής)
2ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Κεφαλιάκος(Πειραιά)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεώργιος Αδάμ(Εύβοιας)

Αλμυρός-Σέλλανα Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού
Διαιτητής: Ευάγγελος Λαθύρης(Φθιώτιδας)
1ος Βοηθός: Γεώργιος Λιτοσελίτης(Φθιώτιδας)
2ος Βοηθός: Σεραφείμ Γάκος(Φθιώτιδας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αλέξανδρος Κόκκαλης(Τρικάλων)