Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Αλέξανδρος Γεωργίου: «Στο τέλος πιστεύω ότι εμείς θα βγούμε νικητές»

Ένα από τα χειμερινά μεταγραφικά αποκτήματα του Βελουχίου στο εγχείρημα του να τελειώσει αξιοπρεπώς το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής είναι ο Αλέξανδρος Γεωργίου. Ο Καρδιτσιώτης πλάγιος μεσοεπιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στη σελίδα μας εν όψει του αυριανού(21/2) τελικού κυπέλλου Ευρυτανίας ενάντια στον Αίολο.
Είναι αισιόδοξος για αυτόν τον αγώνα, θεωρώντας ότι ο ΑΠΟΚ θα αναδειχτεί κυπελλούχος, αποβλέποντας μόνο σε αυτό. Παρά τα αρνητικά αποτελέσματα επιδιώκει να δίνει τον καλύτερο του εαυτό, ώστε να τελειώσει η ομάδα του με αξιοπρέπεια την κατηγορία.
Η παρουσία σε τελικό είναι κάτι πρωτόγνωρο για αυτόν, ενώ ελάχιστα γνωρίζει για τον αντίπαλο. Χαρακτηρίζει ως δύσκολη τη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ωστόσο η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο την ατομική και ομαδική βελτίωση.
Ο Αλέξανδρος Γεωργίου γεννήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου του 1996. Έχει επίσης παίξει στην ακαδημία του Ταυρωπού, στις Ελπίδες Καρδίτσας, στον Ατρόμητο Γεωργικού, στον Αετό Αγίου Θεοδώρου, στον Αετό Μακρυχωρίου, στον Α.Σ. Σώκρατες και στις ομάδες νέων της Αναγέννησης Καρδίτσας και του Πανελευσινιακού. Αποκτήθηκε από τη Δόξα Μητρόπολης. Έχει αγωνιστεί σε 5 ματς με το Βελούχι, όλα ως βασικός(4 στο πρωτάθλημα και 1 στο κύπελλο).

Η συνέντευξη είχε ως εξής:

Evrytania Sport: Αλέξανδρε μίλησε μας για το επερχόμενο τελικό κυπέλλου.
Αλέξανδρος Γεωργίου: «Φτάσαμε στον τελικό και από τη στιγμή που είμαστε εκεί το μόνο που κοιτάμε είναι να πάρουμε αυτό το κύπελλο. Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα και στο τέλος πιστεύω θα είμαστε εμείς που θα βγούμε νικητές.»

Evrytania Sport: Πως είναι το πρώτο σου διάστημα στην ομάδα; Σας έχουν επηρεάσει τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα;
Αλέξανδρος Γεωργίου: «Σίγουρα οι πρώτοι μήνες είναι δύσκολοι λόγω της θέσης και των αρνητικών αποτελεσμάτων της ομάδας, αλλά εγώ προσπαθώ σε κάθε ματς να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, για να τελειώσουμε όσο το δυνατόν γίνεται πιο αξιοπρεπείς αυτό το πρωτάθλημα.»

Evrytania Sport: Έχεις ξαναπαίξει σε κάποιον τελικό; Τι γνωρίζεις για τον αντίπαλο σας;
Αλέξανδρος Γεωργίου: «Δεν έχω ξαναπαίξει τελικό και θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμένα. Τώρα όσον αφορά τον αντίπαλο δεν γνωρίζω την ομάδα. Το μόνο που ξέρω είναι πως και αυτοί έχουν φιλοδοξίες και στόχους να ανεβούν στην παραπάνω κατηγορία.»

Evrytania Sport:  Πως περιμένεις τη συνέχεια για εσάς στο υπόλοιπο σαιζόν;
Αλέξανδρος Γεωργίου: «Η συνέχεια για εμάς γνωρίζουμε ότι είναι πολύ δύσκολη. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια για εμάς, όμως σε καμία περίπτωση δεν τα παρατάμε. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι και ομαδικά και ατομικά.»

Συνέντευξη: Δημήτρης Κολλημένος