Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Βασίλης Παρασκευόπουλος: «Είμαστε έτοιμοι για τον αυριανό τελικό, στόχος το νταμπλ»

Ο αριστερός οπισθοφύλακας του Αιόλου Βασίλης Παρασκευόπουλος παραχώρησε μίνι-συνέντευξη στο Evrytania Sport με αφορμή τον τελικό της ομάδας του κόντρα στο Βελούχι.
Η γνώμη του είναι ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς, όμως ο Αίολος είναι έτοιμος για αυτόν. Ένα τέτοιο ματς σύμφωνα με αυτόν κρίνεται στις λεπτομέρειες και θα είναι αρκετά δυνατό απέναντι σε μια ομάδα, η οποία αγωνίζεται σε μια κατηγορία με ισχυρούς αντιπάλους.  Ο στόχος των «κιτρινομπλέ» είναι διπλός, καθώς μετά το κύπελλο η προσοχή θα στραφεί στο πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.
Ο Μεσσήνιος Βασίλης Παρασκευόπουλος, φοιτητής στο ΤΕΙ Δασοπονίας είναι γεννημένος στις 11/12/1996. Επί σειρά ετών αγωνίστηκε στην ομάδα της περιοχής του, τον Α.Ο. Μεθώνης. Το 2015 μετακινήθηκε στα Άγραφα, με οποία συμμετείχε στον τελικό κυπέλλου, χάνοντας το τρόπαιο από την Ποταμιά. Μια χρονιά αργότερα μεταγράφηκε στον Αίολο, κατακτώντας το κύπελλο, μη κερδίζοντας όμως το πρωτάθλημα. Φέτος αποτελεί αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας του Δημήτρη Τσιγαρίδα, σκοράροντας και μια φορά. Αγωνίζεται για δεύτερη σερί χρονιά στον Αίολο και θα παίξει σε ένα ακόμη τελικό κυπέλλου.

Η συνέντευξη έχει ως εξής:

Evrytania Sport:  Βασίλη μίλησε για τον τελικό κυπέλλου που δίνει η ομάδα σου ενάντια στο Βελούχι.
Βασίλης Παρασκευόπουλος: «Πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε έτοιμοι για αυτόν τον τελικό και στην ομάδα υπάρχει πολύ καλό κλίμα».

Evrytania Sport: Έχεις αγωνιστεί σε άλλους δυο τελικούς. Τι θυμάσαι από αυτούς;
Βασίλης Παρασκευόπουλος: «Αυτό που έχω κρατήσει από τους προηγούμενους τελικούς είναι ότι ένας τέτοιος αγώνας κρίνεται στις λεπτομέρειες.»
                                                                                                             
Evrytania Sport: Η άποψη σου για τον αντίπαλο ποια είναι;
Βασίλης Παρασκευόπουλος:  «Ο ΑΠΟΚ είναι σε μια κατηγορία με πολύ δυνατές ομάδες και κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Πιστεύω ότι θα είναι ένας δυνατός αγώνας.»

Evrytania Sport: Τι να περιμένουμε στη συνέχεια από τον Αίολο;
Βασίλης Παρασκευόπουλος: «Εκτός από το κύπελλο, στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στη Γ΄ Εθνική.»



Συνέντευξη: Δημήτρης Κολλημένος