Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Ανοιχτή εκδήλωση εκγύμνασης διοργάνωσε η Π.Α.Κ.


Σε μια πρωτότυπη ανοιχτή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, η οποία περιελάμβανε δυο διαφορετικά στυλ εκγύμνασης προχώρησε ο σύλλογος της Π.Α.Κ. το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου.

Το δελτίο τύπου της Π.Α.Κ. έχει ως εξής
«Πάντα κοντά στον υγιή αθλητισμό και στην προβολή του, η Π.Α.Κ. προχώρησε σε μία ανοιχτή εκδήλωση στην οποία αυτοί που την παρακολούθησαν είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με δύο σύγχρονες μορφές εκγύμνασης, το TRX και τη yoga.
Η εκδήλωση χωρίστηκε σε δύο μέρη. Από τις 17:00 μέχρι τις 19:00,μικρά παιδιά ηλικίας 5-8 ετών παρακολούθησαν ειδικά προσαρμοσμένα προγράμματα των δύο παραπάνω μορφών άσκησης. Από τις 19:00 έως τις 21:00 τη σκυτάλη πήρε το τμήμα των ενηλίκων το οποίο περιελάμβανε ενδιαφερόμενους ηλικίας από 9 ετών και πάνω. Στο τέλος της εκδήλωσης οι υπεύθυνοι του Συλλόγου είχαν έτοιμο έναν μικρό μπουφέ με χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα για αυτούς που αποδέχτηκαν την πρόσκληση και παρακολούθησαν το πρόγραμμα εκγύμνασης.
Το Δ.Σ. της Π.Α.Κ. θέλει να ευχηθεί χρόνια πολλά και καλή χρονιά στα σπίτια και στις οικογένειες όλων! Θέλει επίσης να ευχαριστήσει θερμά το γυμναστήριο του κύριου Τριανταφύλλου για την παραχώρηση κάποιων οργάνων γυμναστικής για την εκδήλωση καθώς και την κυρία Έφη Μπαλατσούκα (δασκάλα yoga,δασκάλα παιδικής yoga,μέλος της Yoga alliance-Παγκόσμιου οργανισμού yoga) που βρέθηκε κοντά μας για να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία ενός πλήρους και άκρως αναζωογονητικού προγράμματος ενός μοντέρνου και σύγχρονου τρόπου εκγύμνασης και αντιμετώπισης κινητικών προβλημάτων.»



Πηγή: panevytaniki.wordpress.com